Arkadaşlar Bir El Atın,Bu Cihazlardan Hangisini Almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: BEKIRARSLANCA ve keloglan34

Türe

Türe

Üye
Galaxy s 4.0 ' i almayacak . Onun yerine yama gibi value pack alacak .

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
s2 diyor Süleyman. Zaten ben anlamadım biz neden bu arkadaşa telefon öneriyoruz her cihazın herşeyini biliyor bizim yorumları çürütüyor çözemedim :hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
dediklerine tam olarak katiliyorum. (bir tek konu haric. 701e donna gelmiycek. donna cift cekirdeklere gelicek). Nokia Belle icin yeterince uygulama ve oyun var. kendi fiyatina gore bence en iyi cihaz 701.

güldürme beni Allah aşkına söylermisin ne kadar uygulama oyun var ? işe yarayan ?

ben oyunları söyliyim

Shift HD
Asphalt 6
Splinter Cell Serileri
Angry Birds Serileri
GT Racing

daha 3-5 tane daha oyun vardır güzel,bunların hepsi android cihazlarda var :oke:

uygulamalardan bahsedersek çeşit bol ama olsa olsa taş çatlasın 100 tane işe yarayan uygulama vardır bence belleli cihaz kullandığım için biliyorum Nokia battı sayılır wp daha da batırıyor haberleri yok android os veya ios haricinde bu devirde telefon alınmaz...

Ama ben nokianın yerinde olsam NOS diye işletim Sistemi yapardım android ve ios a benzeyen ama daha hızlı ve program ve oyun yapımcılarıylada anlaşırdım" Nokia Oparating System " cihazlara giydirirdim iphone nin 2 katı özellikleri dış görünüşüde karizmatik yapardım aynı nokianın şuanda yaptığı gibi malzeme kalitesinden çalmazdım ve fiyatı minimum tutardım ve sonucunda nokia tekrar bir numara olurdu ama nokia batıyor wp onu bataklığa itiyor haberi yok android kullansa bir tarafımı eksilir Nokia'nın ?

• Beğen
Tepkiler: BEKIRARSLANCA ve keloglan34
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
güldürme beni Allah aşkına söylermisin ne kadar uygulama oyun var ? işe yarayan ?

ben oyunları söyliyim

Shift HD
Asphalt 6
Splinter Cell Serileri
Angry Birds Serileri
GT Racing

daha 3-5 tane daha oyun vardır güzel,bunların hepsi android cihazlarda var :oke:

uygulamalardan bahsedersek çeşit bol ama olsa olsa taş çatlasın 100 tane işe yarayan uygulama vardır bence belleli cihaz kullandığım için biliyorum Nokia battı sayılır wp daha da batırıyor haberleri yok android os veya ios haricinde bu devirde telefon alınmaz...

Ama ben nokianın yerinde olsam NOS diye işletim Sistemi yapardım android ve ios a benzeyen ama daha hızlı ve program ve oyun yapımcılarıylada anlaşırdım" Nokia Oparating System " cihazlara giydirirdim iphone nin 2 katı özellikleri dış görünüşüde karizmatik yapardım aynı nokianın şuanda yaptığı gibi malzeme kalitesinden çalmazdım ve fiyatı minimum tutardım ve sonucunda nokia tekrar bir numara olurdu ama nokia batıyor wp onu bataklığa itiyor haberi yok android kullansa bir tarafımı eksilir Nokia'nın ?

Kardeşim teşekkürler beni cidden güldürdün. Androide geçerse Nokia lığını kaybeder bu bir. Nokia kadar sağlam ve kalite malzemeli cihaz yapan tek firma yok iki. Madem o kadar kolay sen de TOS yap Talip Operating System.. Herşeyden fazla fazla koyup fiyatı minimum tutacak ve kar edecek öyle mi? Senin övdüğün iphone un maliyeti 200$ satışı 2500 tl bu mu minimum fiyat? Symbianda oyun uygulama olmadığını herkes biliyor! Ama neye ve kime göre Nokia wp ile batıyormuş kanıtın bilgin ispatın var mı? Sana s2 al diyoruz mırın kırın ediyosun iphone al diyoruz ram düşük flash yok bilmem ne.. Ne şeye geliyosun ne şeye.. Bizim söylediklerimizden fazlasını biliyorsan ne diye 3.kez konu açıp tavsiye istiyorsun ki? Derdin mesaj kasmaksa başka yollarla da yapabilirsin..

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
MrCommanDTR arkadasim, dediklerine aynen katiliyorum. Nokia malzeme kalitesinde bir numara. wp ile cok basarili olacagina inaniyorum.
....
Talipaci, madem boyle parlak fikirlerin var git Nokia yetkilileriyle gorus belki birsey cikar. :) madem Nokiayi begenmiyosun neden secenekler arasina yazdin? sonra da mesaj kasmiyorum diyosun.
oyun konusuna gelince de belle icin en az 20-25 tane HD oyun var. androidin yaninda zayif kalir bu sayi. ama mesela ben telefonumda en fazla 10-15 oyun olsun yeter derim.
bu arada istersen yetkili kisilere bildirelim sana forumda ozel bir yer ayrilsin. istedigin kadar mesaj kasarsin orada.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu sahibinin telefon alma kararını kendisi verebilecek kadar bilgiye sahip olmasından dolayı, konunun uzaması gerekmez. :locked:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt