Nokia N8-00 İncelemesi | MobilBekcisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye
    Konu Sahibi
İnceleme 3 bölüme ayrıldı:
- Donanım
- Çoklu ortam
- Yazılım

Yarım saatte zevkle okuduğunuz incelemeyi hazırlamak en az bir hafta aldığından, ikinci bölüm bu cumaya yetişirse şanslısınız :bilmm
Evet haklısınız hocam. Yetişmezse canınız sağolsun. Biz bekleriz. :)

--------------- Ekleme ---------------

adresinden cihazın hızını ölçebilme imkanı var mı? GLBenchmark 1.1 testi ile sanırım bir hız testi yapılabilir.

king_lear

Üye
arkadaşlar N8 ile N8-00 aynı değilmi

pcwolf

pcwolf

Üye
Evet aynı ikisi de, N8 01 derse ama farklılık olur. Mesela c6 00 klavyeli symbian v5li ama c601 klavyesiz symbian ^3lü ayrıca çok daha iyi özellikli.

king_lear

Üye
Evet aynı ikisi de, N8 01 derse ama farklılık olur. Mesela c6 00 klavyeli symbian v5li ama c601 klavyesiz symbian ^3lü ayrıca çok daha iyi özellikli.

Teşekkür verdiğin bilgi için

GeceBekcisi

GeceBekcisi

Üye
İkinci bölümü anca bitirebildik.

Umarız beğenirsiniz ;)

şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye
    Konu Sahibi
İkinci bölümü anca bitirebildik.

Umarız beğenirsiniz ;)
Gerçekten beklediğimize değen bir inceleme olmuş. Artılarıyla ve eksileriyle cihazın her özelliğine değinilmiş. Emeğinize sağlık GeceBekcisi. :)

pcwolf

pcwolf

Üye
İnceleme güzelmiş de benim anlamadığım neden konum etiketleme bilgileri resim düzenleme araçlarında çıkıyor ki?
Versin bilgiler kısmında işte çok mu zor acaba. Ayrıca 5800dan fazla ses verdiğini neye göre yazdınız kulaklıkta mı hoparlörde mi fazla ses veriyor yoksa ikisinde mi?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
İnceleme güzelmiş de benim anlamadığım neden konum etiketleme bilgileri resim düzenleme araçlarında çıkıyor ki?
Versin bilgiler kısmında işte çok mu zor acaba. Ayrıca 5800dan fazla ses verdiğini neye göre yazdınız kulaklıkta mı hoparlörde mi fazla ses veriyor yoksa ikisinde mi?
Kesinlikle ikisindede .

GeceBekcisi

GeceBekcisi

Üye
Hoparlör olarak N8 N82 den yüksek, 5800'dan düşük ses verirken; kulaklıkta ise denediğim tüm Nokia telefonları geçti.

Ses kalitesi açısından ise Nokia N82, 5800, E72, Galaxy S ve iPhone 3Gs ile kıyasladım ve kesinlikle N8 çok daha iyi ses veriyor. Ah bir de özel ekolayzer ayarları olsaydı...

Ayrıca beğendiğinize sevindim şugar_klavyeci ve pcwolf :)

şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye
    Konu Sahibi
Peki yükseklikten ayrı olarak hoparlör sesinde netlik olarak yukarıda saydığınız cihazlara nazaran nasıl?

Edit: İncelemede değinmişsiniz zaten. Ama kulaklık sesi kalitesinde diğer saydığınız cihazlardan iyi olduğunu belirtmişsiniz. Hoparlör sesi olarak yüksekliğinden bahsetmişsiniz yukarıdaki mesajınızda.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Güzel inceleme olmuş,elinize sağlık..

pcwolf

pcwolf

Üye
Cevap için sağolun, ekolayzır sorunu güncellemede halledilir bence. Ama şu radyo donma sorununun bu telefonda olacağını hiç tahmin etmezdim. Gerçi o telefonu alırsam şimdiki gibi radyoyu kullanmam da FM vericiyi mutlaka kullanırım çok hoşuma gidiyor o özellik:d

GeceBekcisi

GeceBekcisi

Üye
Peki yükseklikten ayrı olarak hoparlör sesinde netlik olarak yukarıda saydığınız cihazlara nazaran nasıl?

Edit: İncelemede değinmişsiniz zaten. Ama kulaklık sesi kalitesinde diğer saydığınız cihazlardan iyi olduğunu belirtmişsiniz. Hoparlör sesi olarak yüksekliğinden bahsetmişsiniz yukarıdaki mesajınızda.
Hoparlörde netlik iPhone 3GS, E72 ve N82 den daha iyi, 5800 ve Galaxy S ile eşit.

Cevap için sağolun, ekolayzır sorunu güncellemede halledilir bence. Ama şu radyo donma sorununun bu telefonda olacağını hiç tahmin etmezdim. Gerçi o telefonu alırsam şimdiki gibi radyoyu kullanmam da FM vericiyi mutlaka kullanırım çok hoşuma gidiyor o özellik:d
Radyoyu pek kullanmadığımdan, benim için önemsiz bir sorun ama incelemede belirtmek için yıllar sonra ilk defa radyo kullandım :D

Aklıma gelmişken ekleyeyim, radyodan çıkan ses daha önceki Nokia modelleri gibi epey kısık değil. Sanırım sonunda radyo ile müzik çalar aynı ses veriyolunu kullanmaya başladı.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
franzliszt

franzliszt

Üye
valla çok güzel olmuş şu ses çipi gerçekten çok kaliteli ses veriyor bose kulaklıklarım var inanılmaz temiz bas ve derinlik var bu bahsedilen wolfson pahalı bir çip türümü acaba ve inceleme çok kaliteli emeğe bir teşekkürde bizden .

şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye
    Konu Sahibi
İncelemenin son bölümü olan yazılım ile ilgili bölüm yayınlandı. Mükemmel bir inceleme olmuş.

aagkn

aagkn

Üye
müthiş bir inceleme olmuş emeğine sağlık gece bekçisi :tşk:

xparissx

xparissx

Üye
paylasim icin tesekkur ederiz detay kismi gayet basarili selametle...

pRime.

pRime.

Üye
10 numara inceleme, 10 numara telefon.:box

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt