İncelememizi beğendiğinize sevindim ancak cihazı satın almaya karar vermenize neden olduysak, yanlış bir karar vermiş olmamanız için incelemenin sonraki bölümlerini de beklemenizi şiddetle öneririm çünkü hem olumlu hem de olumsuz anlamda söyleyeceklerimiz henüz bitmedisonuna kadar sıkılmadan büyük bir ilgi ile okudum ve gerçekten süper bütün şüphelerim kalktı ortadan şimdi stoklara girmesini bekliyorum ve anında gidip alcam sabrım kalmadı bu arada belirtmek istiyorum gorilla class ekranı olduğu için çizilmesi oldukça zor yani telefonum oraya çarptı cebime koydum çizilcek korkusu neredeyse yok oluyor kasasıda aynı şekilde sağlam ve bir zaman sonra boya atması gibi sorunlar olmuyor nokia gerçekten iyi iş çıkarmış keşke şu kapanma sorunu ve yazılım sorunlarıda olmasaydı ama gülü seven dikenine katlanır bizde n8 i sevdik yazılımına katlancaz artık birde nokia 5800 ın çıkışını hatırlayın ne kadar hatalı çıkmıştı bir çok seri toplandı ve yazılım çok kötüydü ama bide şimdi bakın dokunmatik mükemmel dereceye gelmiş ve kasılma yok bunu söylememin sebebi bir süre sonra n8 i elimizden hiç düşürmeyeceğiz tadından yenmicek hale gelcek bende teşekkürler![]()

İncelememizi beğendiğinize sevindim ancak cihazı satın almaya karar vermenize neden olduysak, yanlış bir karar vermiş olmamanız için incelemenin sonraki bölümlerini de beklemenizi şiddetle öneririm çünkü hem olumlu hem de olumsuz anlamda söyleyeceklerimiz henüz bitmedi![]()

Kesin bir tarih vermem imkansız ama çalışmalara çoktan başladık, okuduğunuz kısımla aynı çizgiye eriştikleri zaman sizlere sunulacak, bu da önümüzdeki haftayı bulur.bir sonraki bölüm ne zaman gelecek peki ?![]()
dahaa nelerle karşılaşacağız kim bilir
takipteyim
kukaklık çıkışındaki kabloyla normal tvlere bağlanıyo HDMI ile plazmaya mı yalnız bizim plazmada sadece PC bağlantı kablosu var sanırım HDMI ı PC ye çeviren kablo var mıdır :S plazmanın önünde de HDMI yazıyo da anlamadım 
evet çok güzel olmuş emek için teşekkürler bu cihazın gizli özelliklerini keşfetmek çok keyifli oluyordahaa nelerle karşılaşacağız kim bilir
takipteyim
![]()
kafama takılan bu tv ye bağlamakukaklık çıkışındaki kabloyla normal tvlere bağlanıyo HDMI ile plazmaya mı yalnız bizim plazmada sadece PC bağlantı kablosu var sanırım HDMI ı PC ye çeviren kablo var mıdır :S plazmanın önünde de HDMI yazıyo da anlamadım
![]()

İncelemeye bakmadım ama emek için teşekkürer beklediğim birşeydi.
HDMI kablosunu orijinal almaya bakın arkadaşlar ya da ucu mutlaka altın kaplamalı olsun kaliteyi çok etkiler.

Kesinlikle katılıyorum .Hocam incelemede müzik performansında sadece hoparlör kısmına değinmişsiniz. Kulaklık performansına değinmemişsiniz. Galeri ve müzik menüsü yapısı, menü efektleri, kullanım kolaylığı vs. konular da var. N8'in kulaklık ile verdiği performans hakkında ikinci bölümde değinirseniz sevinirim. Tabi bir de oyun performansı grafik kalitesi gibi diğer konulara değinmenizi bekliyorum.
Bunlara son bölümde, müzik çaları incelerken değinecektik ancak daha sonra oy birliği ile kararımızı değiştirdik ve incelemenin son sayfasında "incelememizin bir sonraki bölümünde N8-00′ın kamerasını ve bu incelemede değinmediğimiz diğer çoklu ortam özelliklerini, derinlemesine irdeleyeceğiz." şeklinde bir not düştük, sanırım gözünüzden kaçmışHocam incelemede müzik performansında sadece hoparlör kısmına değinmişsiniz. Kulaklık performansına değinmemişsiniz. Galeri ve müzik menüsü yapısı, menü efektleri, kullanım kolaylığı vs. konular da var. N8'in kulaklık ile verdiği performans hakkında ikinci bölümde değinirseniz sevinirim. Tabi bir de oyun performansı grafik kalitesi gibi diğer konulara değinmenizi bekliyorum.

Aslında okumuştum ama unutkanlığıma denk geldi.Bunlara son bölümde, müzik çaları incelerken değinecektik ancak daha sonra oy birliği ile kararımızı değiştirdik ve incelemenin son sayfasında "incelememizin bir sonraki bölümünde N8-00′ın kamerasını ve bu incelemede değinmediğimiz diğer çoklu ortam özelliklerini, derinlemesine irdeleyeceğiz." şeklinde bir not düştük, sanırım gözünüzden kaçmış![]()
İncelemenin ikinci bölümünü iple çekiyorum.
İnceleme 2 bölümden oluşuyor sanırım ve ikinci bölüm son oluyor?İnceleme 3 bölüme ayrıldı:Aslında okumuştum ama unutkanlığıma denk geldi.İncelemenin ikinci bölümünü iple çekiyorum.
İnceleme 2 bölümden oluşuyor sanırım ve ikinci bölüm son oluyor?