bana yardımcı olacak bi babayigit arıyorum hadi ordan gazla çalışmıyoruz der gibisiniz)saka bi yanada yaa arkadaslar bende n79 kullanıyorum ancak son zamanlarda kasmaya donmaya basladı.hard ve soft format attım programı güncelledim yine olmadı donma oluyor sadece power tuşu işlev görüyo dondugu zaman.tek çare bataryayı çıkarıp takmak oluyo ancak bazen pin kodunda bile donma oluyor...LÜTFEN BİLEN ABİ YADA KARDESLERİMİZ VARSA Bİ AKIL VERSİNLER.. SAYGILAR
aynı sorun bende de oldu.
tuş takımlarında sorun vardır telin. garanti varsa iyi, yoksa telefonculara verirsin 1-2 günde yaparlar.
--------------- Ekleme ---------------
Öncelilkle Çok güzel bi gurup olmş (: N79 kullanıyorum ilk aldığımda beyaz kasalı olanını istmiştim ellerinde yokmuş siyah almak zorunda kaldım. telefonu seviyorum ama siyah değilde beyaz olmasını isterdim. Sol köşedeki tuşum koptu ekranım çizik yani baya bi soğudum telefondan. Kasasını değiştirme ve tuşu taktırma imkanım olablrmi bide ekranımdaki çizikler yokolablr mi :/ Kısaca telefonum yepyeni hale gelrblrmi maliyeti ne kadar olur ? Yardımcı olrsanız çokkk sevinirim Şimdiden teşekkrler...
maliyetini bilemem ama tuşu satılıyor ekranda kapak gibi değişe biliyor.
bende değiştircem ekranı epey çizildi.
Merhaba ben n79 a n-gage oyun yükleyemiyorrum yardımcı olurmusunuz.yüklerken oyun silinsinmi diye ingilizce olarak hata veriyor.
N-gage sildim ben, maxicep sitesinden ayni türden oyunlar yükledim.
n-gage ile ilgili her şey sitede mevcut.
Cok Güzel 1 Grup acmısınız ellerinize saglık.Bende N79 kullanıorm ama 1 sorunum var.Telefonum yenı garantiden geldi Telefonuma Kilit Kodu Yapamıorum Neden olabilr ?
Araçlar-Ayarlar-genel-güvenlik-telefon ve sim kart
tel. oto. kilitlenme - kullanıcı tanımlı seç
dakika belirle, kilit kodunu gir. (12345) dir genellikle.
değiştirmek için hemen altında kilit kodu var ordan değiştirebilirsin.
denedim çalışıyor.