Nokia n78 v21.002 firmware

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakupala

yakupala

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n78 v21.002 firmware
Evet arkadaslar, 2 gun aradim ve sonunda buldum, n78 in v20.149 v sinde wlan falan ingilizceydi, simdi ise cok hizlanmistir bence yani hatalar duzeltilmis

BU GUNCELLEME HENUZ RESMI DEGILL

NOKIA N78 v21.002

--------------- Ekleme ---------------

suan yuklemekle ugrasiyorum, kurdugumda, bilgi veririmm

• Beğen
Tepkiler: 5610cu

yakupala

yakupala

Üye
    Konu Sahibi
21.002 v8 (EURO)

Code:

yakupala

yakupala

Üye
    Konu Sahibi
artik tel den direk indire bilirsiniz
yapmak icin *#0000#

kaan0

kaan0

Üye
kardeş bunlara hiç gerek yok şimdi güncellerseniz sonra sertifika sıkıntısı çekersiniz...

yakupala

yakupala

Üye
    Konu Sahibi
Eger tel zaten hack liyse hack li kaliyo, ben de 20.149 u hackledim. 21.002 ye yukselttim telefon hala hackli yani kormayin yukselte bilirsiniz

furkancacur

Üye
ben hiçbirsey yukleyemiyorum 20.149dan önce hackliydi sonra 20.149 yaptım sıgır gibi simdide 21.002 ama menudeki uygulama indirmelerindeki uygulamarıda yuklemiyor bekleme ekranındaki wifi yazısıda hala ingilizce (WLAN scanning off) bide ben bunu kırmayı beceremedim kıranlara hayranım kacgun ugrastım ama olmadı japon sitesi falan gibilerinden bişiler diyolarama anlamadım neyse daha basit bi yontem varsa yada yardımcı olucak [email protected] 'dan ulasırsanız cok makbule gecer tesekkürler...

yakupala

yakupala

Üye
    Konu Sahibi
ben hiçbirsey yukleyemiyorum 20.149dan önce hackliydi sonra 20.149 yaptım sıgır gibi simdide 21.002 ama menudeki uygulama indirmelerindeki uygulamarıda yuklemiyor bekleme ekranındaki wifi yazısıda hala ingilizce (WLAN scanning off) bide ben bunu kırmayı beceremedim kıranlara hayranım kacgun ugrastım ama olmadı japon sitesi falan gibilerinden bişiler diyolarama anlamadım neyse daha basit bi yontem varsa yada yardımcı olucak [email protected] 'dan ulasırsanız cok makbule gecer tesekkürler...

eger hala basamadiysan sana yarddimci olabilirimm

furkancacur

Üye
yardımlarını bekliyorum :D

kyzrsoze

Üye
hocam ben v12den v21e yükseltim yüklemeden önce hackliydi şimdi hackli değil bana yardımcı olabilirmisin

Node

Node

Üye
WLAN'ı nasıl Türkçe yapabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt