• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia' dan N78, N79, N96 için Firmware Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Nokia' dan N78, N79, N96 için Firmware Güncellemeleri
Nokia, 3 modeli için yeni firmware' leri aracılığı ile güncellemeye sundu. Henüz resmi bir duyuru olmaması ile birlikte, elimizde maalesef nelerin değiştiğine dair net olarak sürüm bilgisi notları yok ancak tüm maxicep üyelerinin, yeni firmware güncellemelerini yapmalarını tavsiye ederiz.

Nokia N78 Yeni Güncel Firmware: v30.011

Nokia N79 Yeni Güncel Firmware: v30.019

Nokia N96 Yeni Güncel Firmware: v21.003

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Tesekkurler nagative saol çok daha oncek versıon cıkalı 1 ay olmadı 20.175 şimdi 30 cıkmıs nokia cok hızlı gıdıor ya bakalım hayırlısı saol tekrar bys

hayabusa77

hayabusa77

Üye
ya ben,mk,nde gözükmüyo 20 yazıyo nolcak

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
ya ben,mk,nde gözükmüyo 20 yazıyo nolcak
Nokia software updater uygulaması Türkçe ve son sürüm ise sorun yok çıkması gerek eğer çıkmıyorsa, yarın gün içerisinde tekrar deneyiniz belki tüm sunucularına aynı anda vermiyordur zira resmi bir duyurusu yok henüz. Ancak güncelleyen yabancı dostlarımız var :)

cool_cat

cool_cat

Üye
Hay bu sofware updater'ın ben....
Arkadaşlar sofware updater ın son versiyonunu bilgisayarıma yükleyip yazılım güncelliyecem ama download bitip kurulum yarıya geldiğinde bilinmeyen bi ağ hatası oluşmuşmuş mesajıyla karşı karşıya geliom. Updater ı kaldırmayı denedim kaldırırken onu da yarıda kesip aynı ağ hatasını verio. az kaldı sıyırcam. telefonun kendinden de güncelleyemiyorum yazılımı. önceki sefer telefondan yapmıştım ağ hatası sebebiyle ama şimdi yemiyo. Aynı sorunla karşılaşan. Veya çözümü bilen varsa lütfen yardımcı olsun. pm den de msj atabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum.

oziturk

Üye
Sn. Cool_cat tüm nokia klasöründeki tum uygulamaları program ekle kaldırdan kaldırarak yeniden yukleyiniz buyuk olcude sorununuz düzelecektir.

yeni09

Üye
antivirüs yazılımını devre dışı bırak güvenlik duvarı engelleme yapıyordur

hayabusa77

hayabusa77

Üye
ya benim hala gözükmüyo güncelleme acaba bi sorun mu var?

recep52

Üye
ya ben bu yazılımı bi türülü yükleyemedem yaff pc den biri ne olur yardım ersin allahınızı seviyosanızzzzzzzzzzzzz :S:S::SS simdiden tesekkurlerrr

kawa30

Üye
Arkadaşlar ben bu yazılımı yükledim sorunsuz yükledi. Direk internete bağlanıyor ve telefona 100-200 MB'lık bişeyler indiriyor. Şu an versiyon 30.11 ama bir kaç gün sonra farkına vardımki telefonun sol hoparlörü ses çıkarmıyor. Acaba bu yazılımdan mı kaynaklanıyor? Yoksa donanımsal bir sorun mu? Bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

ufuxxxxx

ufuxxxxx

Üye
selam arkadaşlar ben N79 kullanıcısıyım bağlantı yaparken güncelleme ayarlar usb den pc suıtı seçin ve biraz bekleyin görevli arkdaşlara da bişey sorcam eski vesiyona nasıl geçeriz şu an ki versiyon 30.019 en sonu bumu bilen varmı ben güncelleme yap diyorum bundan başkasını göstermiyor bir yerdemi sorun var saygılar maxi cep ve üye arkadaşlar

canga

canga

Üye
ya peki bu güncellemeler türkçemi bilgisi olan varmı ? bi kere öle atlamıştım güncelleme için ingilizce olmuştu tel. içinde türkçeside yoktu çevirene kadar uğraşmıştım :(

serdarsontur

Üye
arkadaşlar bende n79 var ve firmware sürümü de 20.175 siz 30.019 çıktı diyorsunuz ama ben nokia software updater ile güncelleme yaptığımda mevcut olarak 20.175 i yeni güncelleme olarak da yine 20.175 i görüyorum bir ayrıntısı var ise yardımcı olur musunuz güncelleme yapamıyorum...

fatih82

fatih82

Üye
ya peki bu güncellemeler türkçemi bilgisi olan varmı ? bi kere öle atlamıştım güncelleme için ingilizce olmuştu tel. içinde türkçeside yoktu çevirene kadar uğraşmıştım :(

telefonun k.v.k veya genpa değilse ingilizceye döner yani telefonun garantisizdir telefonun türçeleştirmek için araştırma yap çözümünü bulursun

aslan471972

Üye
dosyayı indirdim ama işletim sistemi desteklemiyo ne yapmam lazım

muratay_35

Üye
arkadaşlar bende

the_ecstacy

Üye
thnxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

by_vdt

Üye
ben nokıa nın software update sini yükledim ve güncelleştirmeleri kontrol ettirdim. ama 20.175 den başka güncelleme bulmadı. Ne yapmam gerekiyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt