myth_237
Üye
Nokia N95 8gb V35 Firmware [Türkçe & Güncel]
Merhabalar arkadaşlar,
Çıkışından yaklaşık 10 sene sonra Nokia N95 8gb sahibi oldum
Aldığım telefonun verison v20 idi. İnternette çok araştırdım girip çıkmadığım yer kalmadı. Torrent, yabancı forumlar hepsi... Hiçbir yerde v35 versiyonu yoktu. Olan yerler ise hep linkler ölmüş. Dile kolay 10 yıl olmuş. v35 olan firmware'ı yükleyenler sadece ingilizce dili olduğunu söylemişler ama benim upload ettiğim firmware türkçe dil desteğine de sahip. NSS ile kod falan değiştirmenize de gerek yok. Zaten değiştirseniz bile bütün nokia servisleri kapandığı için sonuçsuz kalırsınız. Yazılımı
Dediğinizde telefona yazılım yüklenmeye başlıyor.
Not: Bazı yerlerde dead phone işaretli olacak falan diyor. Ben işaretlemeden yapmıştım bir sıkıntı da olmadı.
Not 2: Hack yöntemi olarakta
Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun) konusundakileri uygulayın. Hala geçerliliğini devam ettirmektedir.
Çıkışından yaklaşık 10 sene sonra Nokia N95 8gb sahibi oldum

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(130 Mb). Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır dedikten sonra hep ileri deyip geçin. Sonra
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(110 Mb) yazılımını indirin. Telefonu açık olarak bağlayın, ve aşağıdaki adımları sırasıyla yapın Dediğinizde telefona yazılım yüklenmeye başlıyor.
Not: Bazı yerlerde dead phone işaretli olacak falan diyor. Ben işaretlemeden yapmıştım bir sıkıntı da olmadı.
Not 2: Hack yöntemi olarakta
Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun) konusundakileri uygulayın. Hala geçerliliğini devam ettirmektedir.
Son düzenleme: