Nokia N73 yeni sürüm çıkmıştır (v4.0808.4.2.2)

Sponsorlu Bağlantılar

alpay531

Üye
arkadaslar n73 yeni sürüm cıktı ben dün gece güncelledim cok fark gördümm seste olsun hız olsun azda olsa artış war tam olarak kurcalamadım ama mobil tv yazılımı geliyor ben çözemedim proyu actıgımda bluetooth aygıtı arıyorr bilen warsa bu konu altında yorum yapsın.cihazını güncelliyicek olan n73 music edition icin nss programında türkçe dil kodu 0539256 dır..

Nokia Software Updater ile yızılımı nı güncelerken zaten yazılımınız güncel dioo v4.0839.42.2.1 en güncel yazılım buymuss suanda N73 de arkadasım sn bu v4.0808.4.2.2 yeni sürünüm olduna eminmisin ...... v4.0839.42.2.1 su anda N73 için en güncel yazılım buymuss ....

memur61

Üye
slm arkadaşlar benim sorunum şu n73-1 modeli kullanıyorum ve 4,0839,42,2,1 sürümünü kullanıyorum ancak vodafonda mobil tv izlerken tlf 2 3 dakika içerisinde kendini resetliyor bir kaç sürüm denedim olmadı yardımcı olurmusunuz

figaro_81_ist

Üye
evet arkadaşlar yeni sürüm o deil v4.0839.42.2.1 ben de bunu kullanıyorum ve cok güzel teli yeni aldım ama sizin anlattıgınız eski sürümlerden iyi görünüyo yeni sürüm bu v4.0839.42.2.1 27-09-2008 rm-133 nokia n70(02) bu konuda bilgiis olan lutven paylaşsın

--------------- Ekleme ---------------

kardeş sen en iyisi yeni olanı yükle

pooldata

Üye
eline sağlık

bilalyapici

Üye
merhaba arkadaşlar,
ben Nokia N73 telefonuma PC suiteden son sürümü yükledim ama Telefondaki sürüm günceldir diyor.bu sayfada bu son sürümü ( v4.0808.4.2.2) N73e nerden yükleyeceğiz.
Teşekkürler.

teomaniaa

teomaniaa

Üye
Kardeşim ben bu sürümü yükledim ama mobil tv nedense bluetooth cihazı arıyor ama ben hiç kullanamadım nedense birde haritalar geliyor (nokia maps) internetim olmasına rağmen haritalar prog. çok yavaş çalışıyor hiç kullanışlı birşey deil ben google maps kullanıyom çokta güzel

teomaniaa

teomaniaa

Üye
benim versiyonum: v3.0704.1.0.1 sizce yükseltmelimiyim.
Bi sorunla karşılaşmadıktan sonra yükseltmen gerekmez

--------------- Ekleme ---------------

slm arkadaşlar benim sorunum şu n73-1 modeli kullanıyorum ve 4,0839,42,2,1 sürümünü kullanıyorum ancak vodafonda mobil tv izlerken tlf 2 3 dakika içerisinde kendini resetliyor bir kaç sürüm denedim olmadı yardımcı olurmusunuz
Telefona fazla yüklendiğin için olmuştur o bende vodafone mobil tv kullandım sorunsuz çalışıyordu sadece telefon kastığı zman kendini resetliyor

hamit-66-

Üye
slm arkadaşlar ben bu v4.0808.4.2.2 yazılımı normal N73 e yükleye bilirmiyim yükleye bilirsem lütfen yadım birde elinizde link varsa vere bilirseniz çok sevinirim tlf çöktü tamamen dosyaları açmakta çok zorlanıyor

respect_ex

Üye
Kardeşim ben yükledim şimdi tele çok ta güzel oldu harbiden

gencmobil

Üye
arkadaşlar şu tarih itibariyle en güncel ve sağlıklı sürüm hangisidir? nasıl yükleriz? yol yöntem gösterene teşekkürlerimle.. unutmayın benim gibi çok insan var. hepsi bu mesaja gelen cevaptan yararlanacaklar.. teşekkürlerimle

tekgöz38

tekgöz38

Üye
v4.0839 bildiğim bu benimki v4.07 de güncelleme işini beceremedim.pcde güncellerken güncelleme yok diyo.ama olduğuna eminim.

Mahir ncm

Üye
Nasıl yararlancam

MaxipmaN

Üye
flash atcan

Üst Alt