Nokia N73 yeni sürüm çıkmıştır (v4.0808.4.2.2)

Sponsorlu Bağlantılar

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N73 yeni sürüm çıkmıştır (v4.0808.4.2.2)
arkadaslar n73 yeni sürüm cıktı ben dün gece güncelledim cok fark gördümm seste olsun hız olsun azda olsa artış war tam olarak kurcalamadım ama mobil tv yazılımı geliyor ben çözemedim proyu actıgımda bluetooth aygıtı arıyorr bilen warsa bu konu altında yorum yapsın.cihazını güncelliyicek olan n73 music edition icin nss programında türkçe dil kodu 0539256 dır..

• Beğen
Tepkiler: by1969, hasan415, ZAFER_0068D ve 22 diğerleri

safakk

safakk

Üye
arkadaslar n73 yeni sürüm cıktı ben dün gece güncelledim cok fark gördümm seste olsun hız olsun azda olsa artış war tam olarak kurcalamadım ama mobil tv yazılımı geliyor ben çözemedim proyu actıgımda bluetooth aygıtı arıyorr bilen warsa bu konu altında yorum yapsın.cihazını güncelliyicek olan n73 music edition icin nss programında türkçe dil kodu 0539256 dır..
bana kalırsa dluetoothla bilgisayara bağlanıp bilgisayarın interneti üzerinden tv izleme gibi bi olanak sağlıyo olabilir:oke: (denemedim ama öyle tahmin ediyorum:) )

worldcild

Üye
paylasım için tsekkürler arkadasım...keşke upload etseydınde tum uyelerimizde yararlansaydı

gencbayraktarli

gencbayraktarli

Üye
güzel faydalı olacağını düşünüyorum.

--------------- Ekleme ---------------

güzel ama nasıl yükleyeceğiz...

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
yazılım güncelleme hakkında forumda bilgi mewcut yeni konu açmaya gerek yok bencee.telefonum hızlandı deneyin bencee bi sorun warsa buraya yazınn

xkadir61

xkadir61

Üye
benim versiyonum: v3.0704.1.0.1 sizce yükseltmelimiyim.

xkadir61

xkadir61

Üye
teşekkürederim çok işime yarayacak.

kozluca21

kozluca21

Üye
kardeş bu versiyonda ses ve kamera nasıl bi açıklarmısın kulaklı sesi dış ses falan cvbını bekliyorum

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim kamerada bi degişme görmedim ama seste yükselme war kulaklıktaki bass cok iyi,telefona mobil tv ekleniyor şimdilik bu kadar bende fazla karıştırmadım ama güncellemenizi ısrarla öneriyorum yukarıdaki linke bi bakınn oradan ister n73 nüzü n73 me yapın ister n73 me i güncelleyinnn sizlerle paylaştımm.(Nokia N73'e N73 Music Edition Yazılımı Atma Kılavuzu...)

kozluca21

kozluca21

Üye
çok saol kardesim verdiğin bilgiler doğrultusunda yeni versiyonu yüklemeye karar verdim hayırlısı bakalım ne olacak

kozluca21

kozluca21

Üye
kardeşim şuraya gir burada gösterdigim adımları izle ondan sonra yazılımı güncelle ok Nokia N73'e N73 Music Edition Yazılımı Atma Kılavuzu...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
saol kardeşim ben o uygulamayı yaptım code sinide değiştirdim ancak yeni versiyonu bulmuyor yani ingilizce olarak bana :sizin telefonunuz zaten son sürümü kullanıyor diyo .
NOT:product code 0539256 yapmama ragmen bence ben bu versiyonu yükleyemeyeceğim an azından n73 me nin yeni bir versiyonu çıkana kadar eğer bu konuda bir bilgin varsa cvbını bekliyorum saygılar kardeşime

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
şuan telefonunda hangi versiyon yüklü bilmiyorum kardeş ama beklemen gerekicek sanırım o werdigim linke gir oraya software updater we nss i ben upload ettim updater türkce cok saglam onu kur bi bak istersen

kozluca21

kozluca21

Üye
saol karedeşim bi deneyelim belki öyle olur ...

efesppp

efesppp

Üye
deneyelim bi eline sağlık kardeşim teşekürlerrr...

speedy80

speedy80

Üye
Benim n73 music edition telefonum var garantiye göndermiştim yazılımı yenilemişler eskisinden sanki biraz daha hızlı gibi şimdiki yazılım sürümü ise V 4.0736.3.2.1

technonur

technonur

Üye
Benim n73 music edition telefonum var garantiye göndermiştim yazılımı yenilemişler eskisinden sanki biraz daha hızlı gibi şimdiki yazılım sürümü ise V 4.0736.3.2.1
4.0736 bir önceki versiyon

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
bence güncelle kardeşim

stargazer

Üye
arkadaşlar şu an yazılım yok malesef dün geri çekilmişti.Yada benim bilgisayar görmüyor

Üst Alt