Nokia N73 yeni sürüm çıkmıştır (v4.0808.4.2.2)

Sponsorlu Bağlantılar

güvercin

güvercin

Üye
arkadaşlar şu an yazılım yok malesef dün geri çekilmişti.Yada benim bilgisayar görmüyor
evet bendede yeni sürüm yok:agla görünen sürüm bu: V 4.0736.3.2.1 nasıl oluyoda bazısında çıkıyo bazısında çıkmıyo birisi bi el atsın şuna yoksa sürüm geri mi çekildi

engineer73

Üye
kardeş denedim ama 4.0736 oldu gene.yani yeni versiyon olmadı.galiba geri çekmişler.neyse bekliyelim biraz daha

KIZAMIK8

Üye
arkadaşlar eğer Nokia N73'e N73 Music Edition Yazılımı Atarsanız
telefonunuz garanti dışına çıkar haberini olsun bide bu versiyon (4.0808.4.2.2) n73 e değil n73 me için çıkmıştır....

jetby74

Üye
Arkadaşlar yok öyle bir şey cıkacak olan 4.0743 olacak oda daha türkce cıkmadı arkadaşlar inanmayın

djkaptan

djkaptan

Üye
bnm pc dede yeni versiyona ulaşamadım arkadaş nneden bulmuş merak ediorm eğer bi imkan varsa açıkla yapalım bizde dostum

ANAUT

ANAUT

Üye
yok arkadaslar bende bulamadım yenı versıyonu muhtemelen gerı cekmıs olabılırler...:ehe
ama yenı pcsuıtte yazılım guncelleme kısmıda calısıyor tavsıye ederım oyle ıkı programla ugrasmamak ıcın kullanılabılır..sıtede var ıstersenız..:megafon:

uniqe

uniqe

Üye
bi turlu n73 me yapamadım yha azten en son surum yuklu dior

xkadir61

xkadir61

Üye
beyenmezsek eski versiyonumuzu geri yükleyebilirmiyiz?

--------------- Ekleme ---------------

versiyonu yükselttim ama tel ingilizce oldu
nası tr olacak

sahin.

sahin.

Üye
saol kardeş oldu thank you

Bellatricc

Bellatricc

Üye
Benim Kinin Versiyonu V4.747.31.0.1 Birazdan Versiyonu Değiştirecem Bakalımm..

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Hadi yüklüyorum Hayırlısı Farkları bulunca Yazarım

YA yeni versionu görmüyo program

ersoyw

Üye
benim versiyon 4.736.321 idi product kodunu degiştirdim yani fransa turkce yaptım versiyon 4.747.312 oldu daha sonra 0545034 yaptım bu kez versiyon 4.750.321 oldu bi turlu senin dedigin versiyonu bulmak icin product kodu bulamadım.sen telefona versiyon yuklemeden onceki product kodunu ver bide onu deneyelim 0539256 bu olmadı

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
kardeş ben açmaya çalışıyorum ama verdiğin link açılmıyor...benim bilg.sorun yapıyor olabilir ama eğer zahmet olmazsa başka bir şekilde yollar mısın..lütfeen

willrock

willrock

Üye
iyide o product kodu çok eski bi sürüme ait şimdi denedim o kosu telefonunuz en son sürümde gerek yok diyo (4.0750.31.2.1)

walla bu işin içinde büyüdüm ama yok öyle bi versiyon

willrock

willrock

Üye
arkadaşım verdiğin product kodunu yazıyorum (0539256) ama telefonunuz son versiyonda zaten diyo benimki 4,0750,31,2,1 gösteriyo sende nsl oldu

Dampierre

Dampierre

Üye
arkadaşlar bu n73 me için olan sürümü lütfen belirtelim her zaman bir umutla giriyorum konuya ama her zaman kalbim kırık şekilde dönüyorum:( 2 aydır yeni versiyoru çıkmıyor.nokia n73'ü unutttumu ne

güvercin

güvercin

Üye
yeni versiyon olayı hikaye oldu arkadaşlar bende n73 me kullanıcısıyım product kodunu 0539256 yapmama rağmen benimkisi hala 4,0736 yı görüyor(telefonumu şu anki versiyonu 4.727 baya eski) veben bunu dahi yükleyemiyorum şebeke bağlantısı koptu diye uyarı verip duruyor bu nasıl iş anlamadım 4.747 yi bile görmüyor biri şunu izah etsin yaw

eren6523

eren6523

Üye
arkadaşlar bir site yazılımı nasıl geriçekebilr anlamadım gitti inş geri getirirler yazılımı

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Arkadaşlar ben telefonumun 1-1,5 ay kadar önce yazılımını güncelledim sürümü 4.0747.31.0.1 siz böyle bi konu açınca ben tekrar yazılım güncelleme için nokia sitesinden yazılım yükleme programını indirdim, kurdum. Telefonu PC ye bağladım yazılım güncelleme için herşeyi hazırladım fakat

Üst Alt