Nokia N73 yeni sürüm çıkmıştır (v4.0808.4.2.2)

Sponsorlu Bağlantılar

ilyasozer

Üye
teşekkürler

desire5272

Üye
peki
daha önce düz 73 ümü, n73 me yapmıştım.
şimdi 73me ile güncelleme yapmalıyım tlf
teşekkürler

by_zorro

Üye
kardeş çok güzle bi paylaşım eline sağlık ama şimdi biz düz n73 ü n73me yaptık diyelim...sonra n73 düze çevirme imkanımız hiç mi yok artık hep ME mi olacak

madwolf42

Üye
sagol kardeş emeğine saglık

sanal_kral

Üye
Bu en son yazılım mı? 3G ye dair birşeyler var mı? mobil tv vs. konularda bilgin olursa bizi de haberdar et . sağol....

ceylan-ix

Üye
yapmak için nokia pc suite son sürüm olması gerek. ordan telefonu bağlayınca yazılımı güncelleden yapabilirsiniz. yalnız elektrik kesintisi yada cihazla bilgisayar arasındaki bağlantı güncelleme sırasında koparsa tlefon zarar görebilir. o konuda dikkat !!!

--------------- Ekleme ---------------

bu arada paylaşım içinde saol...

delicoban03

Üye
cok güzel olmuş

srtcarsi

Üye
arkadaslar herkese selam benım n73üm baya yawas bana lütfen bırınız atarmısınz upload etsem
herkese tesekkurler...

wurz86

Üye
paylaşım için teşekkürler

tayfunmarket

Üye
saoll

specialmen

Üye
arkadaşım ben 4.0839.42.2.1 versiyonu nu attım ve kullanıyorum nerdeyse 5 ay oldu 808 zaten vardı bilginize

legend5858

legend5858

Üye
arkadaşım ben 4.0839.42.2.1 versiyonu nu attım ve kullanıyorum nerdeyse 5 ay oldu 808 zaten vardı bilginize
aynen bende 4.0839.42.2.1 versiyonunu kullnıyorumm ve en son versiyonda bu sanırım

shackletr

Üye
mobil tv geliyor ama onun icin ayrı bi aparatif var onu satın almak gerekir yani n73 te anca 3g le izleyebilirsin tv.

mantuanna

Üye
valla bnm sürüm bundan daha yüksek heralde V 4.0839.42.2.1

asiretim

Üye
gerçektende güzel bir sürüm bende dün yükledim... ama dikkatli olun ingilizce yapamna kadar canım çıktı ama bilen için gerçektende çoook kolay... Allah yardımcınız olsun.. kolay gelsin....

xxkaramsarxx

Üye
yha arkadaşlar bu son sürümün türkcesi yok mu yha bi bilgi alabilirmiyim

mustafa061905

Üye
s.a ben yazılım yüklerken yazılım kesildi simdi tel açılmıyor nasıl yapabilirim yardım pekliyorum

selami.

Üye
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

ArkadaŞLar Acil yardım Ben buLamıorum DownLoad Linkini :S

akbulat_fb

Üye
bendeki versiyon 4.0736.3.2.1 bu nasıl sizce benim yeni versiyon yüklememe gerek varmı?

bide birşey daha soracam n73'e hiç wlan programı yapılabiliyormu?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
4.0839.42.2.1 n73 me son versiyon bu ayrıca wlan olmuyor n73 te donanımsal olduğu için

Üst Alt