beats
Üye
Bu terapi kimde sonlanacak merak ettim.Nokia Amerika'nın youtube hesabından iki yeni video daha yayınlandı bu konuyla alakalı.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu terapi kimde sonlanacak merak ettim.Nokia Amerika'nın youtube hesabından iki yeni video daha yayınlandı bu konuyla alakalı.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Muhtemelen 9 gün boyunca bu videolar giderek renklenecek.Bu terapi kimde sonlanacak merak ettim.![]()
Kullanıcılara retweet usülüyle teaser açtırmaya çalışıyorlarMuhtemelen 9 gün boyunca bu videolar giderek renklenecek.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yarın bir tane daha yayınlayacaklarmış.12 Eylülde çok beğenilecek bir cihazı tanıtırlarsa şimdi olmasa bile ilerde alırım. 12 Eylül de doğdum da azıcık![]()

Ekime kadar teaser değil sinematik başyapıt çekilir beBence bir bomba patlayacaksa Ekim sonunda Barcelona'daki etkinlikte patlar.
Ama yine de böyle hoş bir video serisi başlatmaları çok güzel. Bakalım altından ne çıkacak![]()
Ekime kadar teaser değil sinematik başyapıt çekilir beEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Eğer sağlam bir telefon çıkarırlarsa abime aldırırımpara onda var bende olsa kendime alırdım
![]()
Çok fos sayılmaz acele etmemek lazım hepimiz için sürprizleri varmış yarını bir bekleyelimMaalesef bu video serisinin sonu beklemediğimiz bir şekilde " fos " çıktı, Cortana ile Siri arasındaki farkları yansıtan ve Lumia 630'un 4G'li versiyonu olan 635 için yapılmış bir video.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bizim için değilde ameraki piyasası için bir şey çıkabilirmi acaba. Aklınızda ne var sizin mesela? @papakudiofluÇok fos sayılmaz acele etmemek lazım hepimiz için sürprizleri varmış yarını bir bekleyelim
We've got something special for you all on Thursday. Look out for an announcement tomorrow at 5.30pm BST ^JF
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Instagram beta değil, yeni kamera uygulaması, uygulamaların kutucuk renkleri artmış farklı, acaba yatay ekran desteği olma ihtimali... ?Çok fos sayılmaz acele etmemek lazım hepimiz için sürprizleri varmış yarını bir bekleyelim
We've got something special for you all on Thursday. Look out for an announcement tomorrow at 5.30pm BST ^JF
Görsel montaj değilse başlat ekranına landscape mod desteği geliyor diyebiliriz. Fakat biraz kafa kurcalayan bir görsel. Yani adamlar amacına ulaşmışInstagram beta değil, yeni kamera uygulaması, uygulamaların kutucuk renkleri artmış farklı, acaba yatay ekran desteği olma ihtimali... ?

Çok fos sayılmaz acele etmemek lazım hepimiz için sürprizleri varmış yarını bir bekleyelim