Haber Nokia & Microsoft Sürpriz Bir Telefon Mu Tanıtacak?

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İphone 6 ve plus modeli tanıtılmış bu MS nin telefonu onun gibi iyi çıkarmı acaba Plus modeli de 7 inç bayağı büyük ekranmış umarım Ms de harika bir telefon çıkartır

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İphone 6 ve plus modeli tanıtılmış bu MS nin telefonu onun gibi iyi çıkarmı acaba Plus modeli de 7 inç bayağı büyük ekranmış umarım Ms de harika bir telefon çıkartır
İphone 6plus 5.5 inç.7 değilki.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Plus modeli 5.5 inç

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Lumia 1020nin Devamı Bir Cihaz Değil Mi? Öyle Biliyorum

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Tamam beyler karıştırdım kusura bakmayın 5,5 anlaştık :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Lytro kameralar da gelsin artık ya.mevcut kameralar telefonlar için yeterli bence.
artık gelsinde farkı görsünler yenilik isteyenler o zaman yine nokia veya yeni simi ile ms ön plana çıkacak bakalım böyle bir cihaz geldiğinde ben almak istiyorum açıkçası

Emre

Üye
Nokia Amerika'nın twitter hesabından şöyle bir şey paylaşıldı videonun sonrasında.

Açıklama kısmında " Equipped with Gorilla Glass, yet always peaceful and unassuming #ThatsLumia ;) " yazılmış.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
İkisi aynı cihaz olamaz, alttaki resimde ekranın üzerinde ayrı bir çerçeve var ama üstte daha önce paylaşılan cihazda böyle bir şey yok.

Üst Alt