Haber Nokia ve ZEISS Eskisi Gibi Birlikte Çalışacak!

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Nokia ve ZEISS Eskisi Gibi Birlikte Çalışacak!

HMD Global tarafından satın alınmasından sonra sıkça gündeme gelen Nokia, gündemi sarsmaya devam ediyor. MWC 2017 fuarında tanıtılan Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 modelleri tüketicilerin ilgisini çekerken, kamera tarafında ZEISS ile çalışılmaması Nokia severleri hayal kırıklığına uğratmıştı. Nokia’nın yeni çıkacak akıllı telefonlarında ZEISS optik kullanılıp kullanılmayacağı birçok yerde tartışılmış fakat bütün sorular yanıtsız bırakılmıştı.

Bugün ise akıllı telefon sektörünü sarsacak bir haber HMD Global ve ZEISS’dan geldi HMD Global ve ZEISS akıllı telefon endüstrisinde yeni görüntüleme standartları belirlemeyi amaçlayan uzun vadeli “özel bir ortaklığın” imzalandığını açıkladı. Bundan böyle Nokia’nın gelecek akıllı telefonlarında ZEISS ile ortak çalışılacak.



Nokia telefonları için altın bir standart haline gelen ZEISS optiğin tekrar kullanılacak olması rakiplerine göre Nokia’ya büyük bir artı sağlayacak. Bu anlaşma ile birlikte HMD Global’ın yeni amiral gemisi modelinde (Nokia 9) ZEISS optiğin kullanılabilme ihtimali oldukça yüksek.
HMD Global CEO’su Arto Nummela, anlaşma ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu:

“ZEISS ile işbirliği yapmak, müşterilerimize her zaman en iyi deneyimi sunma konusundaki sözümüzün önemli bir parçasıdır. Hayranlarımız harika bir akıllı telefon kamerası istiyorlar, yalnızca standartları belirlemekle kalmayıp kamerayı yeniden tanımlayan eksiksiz bir görüntüleme deneyimi istiyorlar. Hayranlarımız bunu bekliyor ve ZEISS ile birlikte ” herkes için ortak geliştirilmiş görüntü mükemmelliği”ni sunacağız.” dedi.

Bu özel anlaşma; yazılım,ekran kalitesinden optik tasarıma kadar çok ama çok geniş bir alanı kapsıyor.
Nokia'nın Ortaklıkla İlgili Yayınladığı Video
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


MAERKEK

MAERKEK

Moderator
İşte bu be . Yapılması gerekeni geçte olsa yaptılar . Yeni bir 41 mp lik tam denetimli bir telefon iyi de bir ses kalitesi . Tadından yenmez . Varsın perfonmans olmasın
 
man20

man20

Üye
41 MP'li carls zeiss lensli ve xenon flash'lı telefonlarını özledim.
 
yeumyang

yeumyang

Moderator
Nokia nin pazarda tutunabilmesi ve eski günlerine dönebilmesi için rakiplerinden farklı birşeyler yapması gerekiyordu bu anlaşma ile kamerada bir adım önde olur böyle devam ederse eski kullanıcı sayısını yakalayacaktır
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve Microsoft Corporation

MaxipmaN

Üye
note 2 bozulana kadar güzel bir şeyler üretin de alalım :eller:
 
  • Beğen
Tepkiler: Onur K.


Üst Alt