Haber Nokia & Microsoft Sürpriz Bir Telefon Mu Tanıtacak?

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Vay arkadaş ya :D nasıl bir kafa yoruyoruz da agata kristine bağlıyoruz şarlok holms falan durumları oluşuyor :D @bulutsuzgece

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Çok fos sayılmaz acele etmemek lazım hepimiz için sürprizleri varmış yarını bir bekleyelim:)

We've got something special for you all on Thursday. Look out for an announcement tomorrow at 5.30pm BST ^JF :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yan ekran modumu geliyor ne sonunda ya bu gelsin bundan sonra klavye ayarlar heryere imleç büyüklüğü ile ayarlamada sonradan gelir, bu gün duyduğum ne güzel haber :tşk:

beats

beats

Üye

Bu etkinlikten kesin bir şey çıkacak, ama ne...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Çok bir beklentiye girmeyin derim.

dakamon

dakamon

Üye
Şöyle nokia MS markalı uygun fiyatlı sağlık bileklikleri yapsalar ya almayı düşünüyorum ama pahalı geliyor bana.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yok abi, dün ios forumunda gezindimde, bizim forumun seyir zevki bi başka. Adminler aynı zamanda dedektif, yani çerezlerimi içeceğimi alıp oturup izleyebiliyorum burayı :kop::zong::d:

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, Serhan, Esendağlı ve 1 kişi daha
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bekleyip görelim ne gibi bir şey

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Yok abi, dün ios forumunda gezindimde, bizim forumun seyir zevki bi başka. Adminler aynı zamanda dedektif, yani çerezlerimi içeceğimi alıp oturup izleyebiliyorum burayı :kop::zong::d:
tabi hep hareket olunca acaba konu başlığı var ama acaba içerisinde ne yazdılar kim kime nasıl cevap verdi :) yardımcı olabileceğim biir varmı falan

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence böyle bir duyuru olacaksa cihazdan ziyade önümüzdeki bir yıllık yol haritasını açık açık ilan etseler acayip etkili olur. Tabi o açıklamaya uymak şartıyla:ehe

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve B.A.R.O.N
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

:hmmm
Abi 4 tane de instagram uygulaması var :hmmm bir de People tile ı orta boyutta olmasına rağmen kişilerin resimleri ya da tonlamalı küçük kutucuklar yok :hmmm montaj mıdır ki :hmmm

Serhan

Serhan

Üye
:hmmm

Üst Alt