Haber HMD, Nokia 1, Nokia 7 Plus ve Nokia 8 Scirocco Telefonlarını Duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HMD, Nokia 1, Nokia 7 Plus ve Nokia 8 Scirocco Telefonlarını Duyurdu
HMD Global, Nokia 1, Nokia 7 Plus, Nokia 8 Scirocco ve Android One işletim sistemi ile çalışan ilk telefonu yeni Nokia 6 modellerini duyurdu.


Nokia telefonlarının evi HMD Global, bugün Barselona'daki MWC 2018 etkinliğinde, en yeni akıllı telefon modellerini duyurdu. Nokia 1, Nokia 7 Plus, Nokia 8 Scirocco ve Android One programına dahil olan yeni Nokia 6'dan oluşan 2018 Nokia akıllı telefonları büyük ilgi görüyor.

Nokia 8110 yeniden doğdu


Bir zamanların efsane telefonu olan Nokia 8110, 4G desteği, Google uygulamaları ve sosyal ağ bağlantıları ile yeniden tasarlanarak pazara döndü. Yeni Nokia 8110 4G, Muz Sarısı ve Geleneksel siyah renk seçenekleri ile 80€ fiyat etiketine sahip olacak ve mayıs ayından itibaren satışa sunulacak.

Nokia 8110 4G, 2.4 inç büyüklüğünde QVGA çözünürlükte bir ekrana sahip. Facebook ve Twitter gibi sosyal ağ uygulamaları yüklü olarak gelecek Nokia 8110 4G, Qualcomm Snapdragon 205 yonga setine sahip ve 2MP çözünürlükte bir arka kamera ile geliyor. S30 platformuna veda eden şirket, Nokia 8110 4G moddli ile birlikte YunOS işletim sistemine geçiş yapıyor. 1.500 mAh kapasiteli bataryası ile 9 saat VoLTE konuşma ya da 48 saate kadar video izleme mümkün.

HMD'nin Gerçek Global Amiral Gemisi: Nokia 8 Scirocco


HMD Global'in bugünkü MWC 2018 etkinliğinde duyurduğu Nokia 8 Scirocco modeli, şirketin gerçek amiral gemisi olarak gösteriliyor. 3D kavli cama sahip 5.5 inçlik pOLED ekran, 12MP + 13MP çift kamera kurulumu ile Nokia 8 Scirocco, Nisan ayından itibaren 749€ fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Nokia 8 Scirocco, 5.5 inç büyüklüğünde 2560 x 1440 piksel çözünürlükte geleneksel 16:9 en-boy oranına sahip pOLED bir ekranla geliyor. Zeiss lensli 12MP + 13MP telephoto çift kamera ünitesi, 2x optik zoom yeteneğine ve Pro moduna sahip. Nokia 8 Scirocco'nun ön kamerası ile 5MP çözünürlükte.

Nokia 8 Scirocco'nun öne çıkan diğer özellikleri arasında ise Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti, 6GB RAM, 128GB dahili depolama alanı, IP67 su geçirmezlik sertifikası ve 3.260 mAh batarya bulunuyor.

Android Oreo (Go Edition) Nokia 1


HMD Global, bugün bir ilki daha başlattı ve ilk Android Oreo (Go Edition) akıllı telefonu Nokia 1'i duyurdu. Nokia 1 Android Oreo (Go Edition) akıllı telefon, Avrupa, Ortadoğu, Afrika, Hindistan, Asya Pasifik, Avustralya ve Latin Amerika'da Nisan ayından itibaren sadece 85 $ fiyatla satışa sunulacak.

Nokia 1 kullanıcıları,Gmail, Maps, Chrome, Assistant ve Play Store gibi Uygulamaların Go Edition için hazırlanan özel sürümlerine sahip olabilecek. Nokia 1, dört çekirdekli MediaTek işlemciye, 1GB RAM'e, 5MP arka kamera ve 2MP ön kameraya sahip. 4.5 inç IPS LCD ekrana sahip cihaz polikarbon gövdesi ve 100$'ın altındaki fiyatı ile tipik bir giriş seviyesi akıllı telefon olacak.

Bugüne Kadar ki En Güçlü Android One Telefon: Nokia 7 Plus


Nokia 7 Plus, HMD Global'in akıllı telefon portföyündeki ilk 18:9 en-boy oranında ekrana sahip model oldu. 6 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüğe sahip IPS LCD ekran ve 6000 serisi alüminyum gövdeye sahip Nokia 7 Plus, aynı zamanda seramik kaplamalı gövde rengi ile de dikkat çekecek.

Orta seviyede iddialı bir akıllı telefon olan Nokia 7 Plus, yazılım tarafında ise en iyi Android deneyimi için Android One programının bir parçası oluyor. Bu, Nokia 7 Plus'ın hem en yeni güncellemeleri zamanında almasına hem de sürekli güvenlik güncellemelerine sahip olmasına olanak sağlayacak.

Nokia 7 Plus, sahip olduğu Qualcomm Snapdragon 660 yonga seti, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı ile de en geç çlü Android One akıllı telefon olmayı başarıyor. Arka tarafta 12MP + 13MP çift kamera ünitesine sahip olan Nokia 7 Plus, önde ise 16MP kamerası ile oldukça iddialı orta seviye bir akıllı telefon olacak. 3.800 mAh bataryadan güç alacak Nokia 7 Plus'ın fiyat etiketi ise 400€ olacak.
HMD, Nokia 1, Nokia 7 Plus ve Nokia 8 Scirocco Telefonlarını Duyurdu
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK, Cadillac34 ve ___kaptan___


___kaptan___

___kaptan___

Üye
Konu için teşekkürler, Nokia 8 süper olmuş gerçekten
 
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Tüm bu modellerin sevmediğim tek bir yanı var; hiçbirinde stereo hoparlör yok
Şöyle bakıyorum da Nokianın şimdiye kadar çıkardığı modeller adeta bir zaman tüneli gibi
İlk Nokia 6 çıktı stereo hoparlörü ve parmak izi okuyucusunun yeri ve özellikle siyah rengi bana eski c6-01i anımsatıyor ayrıca tıpkı onun gibi bir multimedya cihazı; donanımı çok da iyi değil ama multimedya için birebir.
Nokia 3 Lumia 925 gibi Nokia 5ise Lumia 625in metal versiyonu gibi ve Nokia 8de yine aynı, buraya kadar olan modeller tıpkı 2013-2014 yıllarında çıkan cihazlar gibi; tasarımından yana iddialı de
Tasarımdan yana iddialı değil ama donanım ve fiyat uygun.
Nokia 7 den sonraki modeller ise 2015-2016 arası modeller gibi; cam arka panel ve metal çerçeve (ayrıca Nokia 8 sirocco galaxy s6nın yenilenmiş versiyonu gibi, ama daha güzel)
Nokia 7plus seramik kaplaması ile geleceğe uzanıyor ve Nokia 8 sirocco da ekran gövde oranı ile
Yazın çıkacak Nokia 9 nasıl olacak merak ediyorum; bu düzene bakarak onun tasarım bakımından en şık Nokia modeli olacağını düşünebiliriz.
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Nokia'nın 8 sricco ve 7 plus modelini acayip beğendim . 8110 modeli de bir çok kişinin hayali olan özelliklere sahip tuşlu telefon olmuş . Ekranı şöyle olsa ram hafıza bu kadar olsa günümüz uygulamalarını destekle diye var olan hayallerimin bir kısmını karşılıyor kamera ve hoparlör eksik kalmış. 8110 a whatsapp destek vermeye kalkarsa tekrardan S60 ve S40 serilerine destek verir mi ? Sorusu aklıma geliyor
 


Üst Alt