Haber Nokia & Microsoft Sürpriz Bir Telefon Mu Tanıtacak?

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
Nokia Amerika'nın youtube hesabından iki yeni video daha yayınlandı bu konuyla alakalı.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu terapi kimde sonlanacak merak ettim. :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Blaine videosunun sonundaki yazı:
"Sonunda kendisine değil; kendisinden söveceğiniz bir akıllı telefon."

Anlaşılan bayağı sevilecek bir telefon hazırlıyor Microsoft :)
Artık iş görmüyor diye telefona sövmeyeceksiniz.
Aksine telefon o kadar iyi olacak ki, önünüze gelene rahat rahat söveceksiniz :kop2:

İşin esprisi bir yana, yakın zamanda (sanırım 15 Eylül'de) Microsoft'un "TechEd" isimli teknoloji etkinliği var.
Orada bir telefon tanıtılabilir.
Bu videolar sanki orada tanıtılacak "Lumia by Microsoft" markalı telefonun ayak sesleri gibi geldi bana :hmmm

@papakudioflu @Mr.H @Sensation
@beats

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, emz, Sensation ve 3 diğerleri
...decode...

...decode...

Üye
    Konu Sahibi
Muhtemelen 9 gün boyunca bu videolar giderek renklenecek.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kullanıcılara retweet usülüyle teaser açtırmaya çalışıyorlar :kıskıs: Yarın bir tane daha yayınlayacaklarmış.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada tarihi yanlış hatırlamışım.

Önümüzdeki Microsoft TechEd etkinlikleri:

9-12 Eylül - Yeni Zelanda/Auckland
28-31 Ekim - İspanya/Barcelona

zaakaan

zaakaan

Üye
12 Eylülde çok beğenilecek bir cihazı tanıtırlarsa şimdi olmasa bile ilerde alırım. 12 Eylül de doğdum da azıcık :D

• Beğen
Tepkiler: m542tf
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
12 Eylülde çok beğenilecek bir cihazı tanıtırlarsa şimdi olmasa bile ilerde alırım. 12 Eylül de doğdum da azıcık :D

Bence bir bomba patlayacaksa Ekim sonunda Barcelona'daki etkinlikte patlar. :hmmm

Ama yine de böyle hoş bir video serisi başlatmaları çok güzel. Bakalım altından ne çıkacak :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: emz ve zaakaan
Basteryus

Basteryus

Üye
Mclaren isterük:heyo:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bence bir bomba patlayacaksa Ekim sonunda Barcelona'daki etkinlikte patlar. :hmmm

Ama yine de böyle hoş bir video serisi başlatmaları çok güzel. Bakalım altından ne çıkacak :kıskıs:
Ekime kadar teaser değil sinematik başyapıt çekilir be

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, emz, zaakaan ve 1 kişi daha
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz ve zaakaan
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben firmaların iki işletim sistemi kullanmasından yanayım

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

_Shinku_

_Shinku_

Üye
Ben onu bunu bilmem de şuan telefonum yok 1520 alacağım artık 2015-2016 model Microsoft telefonlarına bakarım seneye.

dakamon

dakamon

Üye
Eğer sağlam bir telefon çıkarırlarsa abime aldırırım :D para onda var bende olsa kendime alırdım :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Eğer sağlam bir telefon çıkarırlarsa abime aldırırım :D para onda var bende olsa kendime alırdım :D

Yani her zaman olduğu gibi para konuşur ahh dünya

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

...decode...

...decode...

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef bu video serisinin sonu beklemediğimiz bir şekilde " fos " çıktı, Cortana ile Siri arasındaki farkları yansıtan ve Lumia 630'un 4G'li versiyonu olan 635 için yapılmış bir video. :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Maalesef bu video serisinin sonu beklemediğimiz bir şekilde " fos " çıktı, Cortana ile Siri arasındaki farkları yansıtan ve Lumia 630'un 4G'li versiyonu olan 635 için yapılmış bir video. :(

Çok fos sayılmaz acele etmemek lazım hepimiz için sürprizleri varmış yarını bir bekleyelim:)

We've got something special for you all on Thursday. Look out for an announcement tomorrow at 5.30pm BST ^JF :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: beats
dakamon

dakamon

Üye
Çok fos sayılmaz acele etmemek lazım hepimiz için sürprizleri varmış yarını bir bekleyelim:)

We've got something special for you all on Thursday. Look out for an announcement tomorrow at 5.30pm BST ^JF :)

Bizim için değilde ameraki piyasası için bir şey çıkabilirmi acaba. Aklınızda ne var sizin mesela? @papakudioflu

beats

beats

Üye

Instagram beta değil, yeni kamera uygulaması, uygulamaların kutucuk renkleri artmış farklı, acaba yatay ekran desteği olma ihtimali... ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Instagram beta değil, yeni kamera uygulaması, uygulamaların kutucuk renkleri artmış farklı, acaba yatay ekran desteği olma ihtimali... ?
Görsel montaj değilse başlat ekranına landscape mod desteği geliyor diyebiliriz. Fakat biraz kafa kurcalayan bir görsel. Yani adamlar amacına ulaşmış:)

• Beğen
Tepkiler: beats
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

:hmmm

Ekli dosyalar

Üst Alt