Nokia Maps v3 İçin Türkiye Haritası+Türkçe Kadın Sesi

Sponsorlu Bağlantılar

titwobble

Üye
gps bekliyor yazıyor
 


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
açık havada bekleyeceksin..o uyduyu bulunca bağlanır..
 

seniortolga

Üye
ya ben sokak aratıyorum hep yabancı ülkeler cıkıyor karsıma bi tane türkiyenin sokagını bulduramadım atyarmı yapmam gerek tşkler
 

talattaskin

Üye
Bu süper oldu, teşekkürler
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..
 
mito1172

mito1172

Üye
konu açıldığı tarih baya olmuş bende ses yüklediğim halde ses çıkmıyor aradım burası çıktı googlede hehe. ama tarih düşündürdü yenilenmedimi harita acaba
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
en yeni harita zaten..yenilenince linki yeniliyoruz..
 
mito1172

mito1172

Üye
Anladım teşekkürler cevap için dün denedim indirmeyi ama upload ettiğin siteden zor iniyor zaten inmedi yarısında takıldı bende iptal ettim yinede sağolasın.
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arasıra sitede sorun olabiliyor..
 

amede2147

Üye
bunu direk havıza kartınaamı atıyoryor fazla bilgim yok usta tşklr
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet rar ı açıp hafıza kartına atıyorsun..
 
mito1172

mito1172

Üye
arasıra sitede sorun olabiliyor..
mesajdan sonra yine denemiştim ama yine aynı download etmiyor dosyayı ewet baya bi sorunlu site:evet: neyse zaten naptıysam konuşturamıyorum haritadaki kadını deli etti beni artık boşverdim.
 
sakkaba

sakkaba

Üye
teş
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkürler demek çok mu zor?
 

pointer

Üye
sitedeki tüm soru ve cevapları okudum.. çok uzun süredir tüm sorulara sabırla cevap veren herkesi dinleyen Nadir kardeşime teşekkürü borç biliyorum öncelikle. gerçekten harikasın.tabi benim de bi sorum olacak.. nokia n78 kullanıyorum.ovi maps 3.01 kullanıyorum. daha önceden sesli yönlendirmeyi birgün kullanmıştım.daha sonra lisans istedi. ovi sitesinde senin de dediğin gibi ücretsiz yayına başladı.ancak o telefonlar arasında ilk ekranda n78 bulunmuyor. ben yine de dosyayı indirip telefona attım.ancak malesef sesli sistem çalışmıyor.daha doğrusu 10 saniye içerisinde şu uyarıyı veriyor : Avrupa navigasyon lisansınız 19.12.2009 tarihinde sona erdi.navigasyonu kullanmaya devam etmek için yeni bir lisans satın alın.evet dersem elbette ücretli olmuş oluyor. n78 için ücretsiz kullanılabiliyormu, kullanılıyorsa ne yapmalıyım bu konuda da bilgin varmı? sabırla dinlediğin için teşekkürler.
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben de teşekkür ederim..ovi maps 3.0.4 sürümü sınırsız oluyor zannedersem..
 

zazaza

Üye
tamamini kouyamadim ama sorumu cevaplariniz sevinirim simdi e71 kullaniyorum ucretsiz yukledim ama b uharitalari hafiza akrtina atmanin yolu yokmu acaba?
 

kalwiremi

Üye
sağolasın kardeşim
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..
 

sezkad

Üye
Teşekkürelr saol kardeş
 


Üst Alt