Nokia Maps v3 İçin Türkiye Haritası+Türkçe Kadın Sesi

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
önemli değil...

ertas1

Üye
nadir bey n 79 a garmin kurdum 2 gün sonra proğram kendini siliyor ne yapmam gerekiyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
büyük ihtimal virüs bulaşmıştır...

yasamali

yasamali

Üye
Slm nadir kardes ben N 97 mini aldim ve sertifikamida aldim HelloOX indirip yükledim cebime ama HelloOX calistirdigimda (Installing rootcerts) takilip kaliyor telden bir kac defa sildim tekrar yükledim ama tekrar takiliyor teli acip kapiyorum ama ayni yerde kaliyor HelloOX u daha önce bir kac cepde sertifikami aldim ve kurdum bir sorun cikmadi am N97 minide takiliyor yardimci olurmusun
<n97 mini ici internet radyo yükledim yüklendi ama onuda acamiyorum ve msn programi da cok buldum ama acilmiyor yardimini bekliyorum benim su anda killandigim versiyon(v 10...020) bu sürüm son sürümmü yoksa baska indirmemm gerekmi tesekürler simdiden

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
helloox işini bilmiyorum..son versiyon v20 olması lazım..konunun yeri burası değil..Fun Club'a yazarsan cevaplarım..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yüklenmiyor..indirip rarın içinden cities klasörünü olduğu gibi hafıza kartına atıyorsun..

serkanince444

Üye
süpersinnn derdime derman oldnn çok teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

orhaan48

orhaan48

Üye
nadir arkadaşım bu sitede en çok senden destek alıyoruz paylaşımların bizim için süper faydalı saol her şey için benim nokıa 5800 da map yüklemiştim dikkatimi çeken bir şey olduğu için sizlerle paylaşmak istedim map kullandığımızda farkına bile varmadan faturama az da olsa bir fiyat yansıması olmuş bunun nedenini araştrdım daha önce map açıkken ayarlar çevrimdışı bağlan yapmıştım bölelikle faturaya yansımaz zannetmiştim ama yanılmışım yansıo bunu nokıa destekten çözdüm gereken ayarlar cihazın ana menüsü,uygulamalar,yer,konumlama,konumlama yöntemi ordanda sadece yardımlı gps ve tümleşik gps açık olcak dierleri kesinlikle kapalı konumda olcak bende şebeke tabanı açıktı kapattım bölelikle fatura yansımasını çözdük aslında yardımlı gps açık oldunda ilk konumlamada sadece 1 konturluk yansıma oluyo ama başka yok buda olmak zorunda aksi takdirde yarım saatte gps konumlama yapamaz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
keşke zamanında sorsaydın..ben sana ne yapacağını söylerdim..fun clubda çok bahsettiğim için burda söyleme gereği duymadım..belkide önceki sayfalarda söylemişimdir..bilgilendirdiğin için sağol..iyi günlerde kullan..

aydostu

aydostu

Üye
teşekkürler kardeş
emege saygı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

olum36

Üye
haritayı indirmek için hangi programları yükleyecem

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia map loader'ı veya ovi suite'i yükle..

kaansoy

Üye
Arkadaşlar.Telefonuma v40 yazılım yüklettim kvk da.sonrada hafıza kartına format attım temiz olsun diye.Sonra oviden maps i kurdum telefona.ama harita çıkmıyordu.Sonra ne olduysa bulunduğum şehrin haritası çıktı ama mesela ankarayı har4itada göremiyorum.ayrıntılı olarak.Yani cadde sokak bulvar hiç bişi yok.Ovi den nasıl indiririm.haritaları ayrı mı indiriyoruz.Açıklarmısınız ayrıntılı.yoksa burada anlatıldığı gibi cities klasörünümü atayım E ye

titwobble

Üye
peki nasıl sesli kullanılıyor lütfen yardım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar.Telefonuma v40 yazılım yüklettim kvk da.sonrada hafıza kartına format attım temiz olsun diye.Sonra oviden maps i kurdum telefona.ama harita çıkmıyordu.Sonra ne olduysa bulunduğum şehrin haritası çıktı ama mesela ankarayı har4itada göremiyorum.ayrıntılı olarak.Yani cadde sokak bulvar hiç bişi yok.Ovi den nasıl indiririm.haritaları ayrı mı indiriyoruz.Açıklarmısınız ayrıntılı.yoksa burada anlatıldığı gibi cities klasörünümü atayım E ye
haritanın ayrıntısı gps ye bağlanınca çıkar..
peki nasıl sesli kullanılıyor lütfen yardım
programı açınca ayarlardan sesi etkinleştir..navigasyon yapınca sesli olur..

titwobble

Üye
Paralı mı?????????

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır ücretsiz..

Üst Alt