Nokia Maps v3 İçin Türkiye Haritası+Türkçe Kadın Sesi

Sponsorlu Bağlantılar

efecan_demir

Üye
hala olmadı bir türlü yapamadım ya çıldıracagım balkondan aşagı atacam şimdi e 71 ii:off:

murad54

murad54

Üye
Nadir kardeşim sana şöle bi sorum olacak kardeş ben ne kadar harita indirdiysem hepsi sadece şehrin bir kısmını içeriyor yani tüm yollar yok. mesela ben sakaryalıyım sadece adapazarı merkez var haritalarda ilçeleri yok bu konuda yardımcı olursan sevinirim....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir kardeşim sana şöle bi sorum olacak kardeş ben ne kadar harita indirdiysem hepsi sadece şehrin bir kısmını içeriyor yani tüm yollar yok. mesela ben sakaryalıyım sadece adapazarı merkez var haritalarda ilçeleri yok bu konuda yardımcı olursan sevinirim....
ilçelerinin olmaması doğal..nokia haritası o kadar ayrıntılı değil zaten...garmin veya ndrive kur..

Tulosai

Üye
ben indiriorum ama bu programı hafıza kartında nereye atacam açıklamalı anlatım yaparsanız çok sevinirim TEŞEKKÜRLER

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
anlatım açık zaten..indirip rarın içindeki klasörü aynen hafıza kartına atacaksın..

last-shoot

last-shoot

Üye
Merhaba;
5800 kullanıyorum 2. günü
telefonu ilk açtığımda bölge olarak ankara seçmiştim kendi bölgem olmadığı için ovi mapsin en son sürümünü yükledim burdaki city klasörünüde yükledim fakat haritayı açınca anakara haritası açılıyor ve bir türlü çalıştıramadım.Yani kendi bölgemi göstermiyor yardımcı olursanız sevinirim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kendi bölgeni ve konumunu göstermen için gps ile uyduya bağlanacaksınız..uygulamalarda yere girip konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik gps yi seçeceksin..sonra açık alana çıkıp ana menüdeki maps uygulamasını çalıştıracaksın uyduya bağlanana kadar bekleyeceksin..

last-shoot

last-shoot

Üye
haritalara girdikten sonra konumum kısayolunumu açıcağım
ayrıca konumum kısımına girince hiç bir şekide bağlantı ile ilgili bi bildirim yok sağ alttaki bağlantı durumu devamlı 0,0kb şeklinde

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır dediklerimi yap açık alanda nokia maps var ana menüde onu aç bekle..o uyduya bağlanınca bulunduğun yeri ortada kırmızı bir nokta ile gösterir..

last-shoot

last-shoot

Üye
mapsi açıp beklediğimde hiçbir değişim olmuyor sadece sol üst köşede lütfen oturum açın yazısı beliriyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o öyle der biraz beklemen gerekecek tabii açık havada..

last-shoot

last-shoot

Üye
oparatör desteği ile navigasyonu kullanabiliyorum fakat gps ile olmuyor acaba bulunduğum yerden dolayı mı kaynaklanıyor kahramanmaraş şehir merkezindeyim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır bulunduğun yerle alakası yok..ilk bağlanmaa uzun sürebilir..hava kapalıysa uzun sürebilir..

last-shoot

last-shoot

Üye
Bir türlü çalıştıramadım gps'i galiba benim telefonumda bir sorun var bir türlü veri almıyor ne kadar bekeldiysem boş

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefona hard format atıp dediklerimi yeniden yap..

last-shoot

last-shoot

Üye
Nadir bey öncelikle tüm yardımlarınız için teşekkürler sorunumu hard fomat atmadan bu başlık altında çözüm yolu ile sonuca ulaştım
Tekrar teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sorun yok o zaman..

halilaltungul

Üye
cok tsk.ler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici