Nokia Maps v3.01.2602 s60v5 SymbianOS9.4 (Sınırsız Navigasyon ve Tam Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

travolta61

Üye
arkadaşlar nokia navigasyon olayında son noktayı koydu garmin vb. bitti artık 5800 e n97 si olanlar nokia maps in son sürümünü yüklemeniz yeterli hemde nokia nın sitesinden sınırsız ücretsiz navigasyon

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
biliyoruz...

Godfather

Godfather

Üye
Eline sağlık Nadir abi :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol Hasan..:ehe

teolog

Üye
nadir hocam ıı geceler ben nokıa mapsı guncelını ındırdım bedaa surumu cıkmısya buarada ısımız zaten bedava bos mezar bulsak gırecez :)) ya ben konumumu buluyorum ama harıtayı gostermıyor sadece ana yolu gosterıyor nasıl halledebılırım bu ısı varmı cozumu a.e.o

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir hocam ıı geceler ben nokıa mapsı guncelını ındırdım bedaa surumu cıkmısya buarada ısımız zaten bedava bos mezar bulsak gırecez :)) ya ben konumumu buluyorum ama harıtayı gostermıyor sadece ana yolu gosterıyor nasıl halledebılırım bu ısı varmı cozumu a.e.o
iyi geceler hocam..uydudan o haritayı açar merak etme..olmazsa benim verdiğim haritayı hafıza kartın at..

teolog

Üye
eywalla nadır hocam okuttugun ogrencılerın hepsı dınıne vatanına aılesıne baglı bırey bırer olurlar ıns. a.e.o

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol İnşallah..

tashdelen_81

Üye
dostum tşk ederim emeğin için..bende güncelleştirme sorunu diye bi uyarı verdi..yardımcı olursan sevinirim...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonunu fabrika ayarlarına al tekrar bunu yüklemeyi dene..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir arkadaş sınırsız navigasyon için nokianın sitesini vermişti..

tashdelen_81

Üye
programı telefona attım...kurmaya çalışıyorum güncelleme hatası diye uyarı veriyor..sorunum bu..fabrika ayarlarına döndüm yine olmadı..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu linkten telefonuna uygun programı indir..ilk sayfadan da verdiğim haritayı indir hafıza kartına at..

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
programı telefona attım...kurmaya çalışıyorum güncelleme hatası diye uyarı veriyor..sorunum bu..fabrika ayarlarına döndüm yine olmadı..
arkadşaım benim yaptığım telefonu güncelledim ilk gün hard format attım sitedeki beleş olan navigasyonu kurdum çatır çatır açtı ne hata ne başka birşey istersen hard format at programı baştan kur sonra haritaları ovi ile yükle navigasyon içinde kadın sesini yükle oviden ;)

Progressivity

Progressivity

Üye
bu linkten telefonuna uygun programı indir..ilk sayfadan da verdiğim haritayı indir hafıza kartına at..

hocam bu linkten indirdiğimiz ovi mapste zaten türkiye haritası yok mu ? ayrıca başka bi yerden demi indirmek gerekiyo :s

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam ordan indirdiyseniz gerek yok..aynı harita..

Progressivity

Progressivity

Üye
bazıları 45mblık bir türkiye haritasından bahsediyor böyle bi harita var mı benim indirdiğim ovi maps ı kurunca sadece 9mb oluyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hafıza kartında cities klasörü var yüklenen bu 45 mb harita 90 mb olur..bu harita ile navigasyon yaparsın..ilk sayfada linkini verdim..

Üst Alt