Nokia Lumiaların Başlangıç Ekranına Saat Koyulabiliyor Mu?

Sponsorlu Bağlantılar

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumiaların Başlangıç Ekranına Saat Koyulabiliyor Mu?
Arkadaşlar HTC'nin Windowsphone8 telefonlarında Başlangıç ekranına saat koyabiliyorsun nokia'da var mı bulamadım ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Mağazadan uygulama ile koyabilirsiniz tahminimce :)

alical33

alical33

Üye
sanırım o uygulamada htc ye özel mağazada benzeri bi uygulama bulamadım

realplayer2

realplayer2

Üye
Arkadaşlar HTC'nin Windowsphone8 telefonlarında Başlangıç ekranına saat koyabiliyorsun nokia'da var mı bulamadım ?

şu var ama analog.

serinaga

serinaga

Üye
Aşağıdaki uygulama HTC'deki gibi Live Tile olarak kullanılabiliyor ...

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

yeminli06

yeminli06

Üye
Aşağıdaki uygulama HTC'deki gibi Live Tile olarak kullanılabiliyor ...

Yükledim ama bu nasıl bu şekilde gözüküyor ekranda ? ayarlayamadım

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
Evet ben de yapamadım

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ÖEY

ÖEY

Üye
Bu uygulamayı hiç denemedim ama yorum kısmında uygulamanın zaman güncellemesini sürekli olarak internet üzerinden yaptığı ve sistem saatiyle senkronize olmadığı yorumları yazılmış. O yüzden indirmedim bende.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu uygulamayı hiç denemedim ama yorum kısmında uygulamanın zaman güncellemesini sürekli olarak internet üzerinden yaptığı ve sistem saatiyle senkronize olmadığı yorumları yazılmış. O yüzden indirmedim bende.

Güncelleme sorunu live tile sınırlamalarından kaynaklanıyor.
Bildiğiniz gibi Microsoft sistem kaynaklı live tile'ların yarım saatten önce güncellenmesine izin vermiyor
(Batarya düzeyi live tile'ı v.b)

Yukarıdaki söz konusu uygulama da internet kullanmadan çalışmak istese, sistem saatini en az yarım saat geriden takip etmesi gerekecek:) Bu yüzden doğru zamanı gösterebilmek için internet bağlantısı kullanarak sürekli (her dakika) kendini güncellemek zorunda.

İnterneti kapatırsanız uygulama, sistemin live tile güncelleme sınırlamalarına mahkum olarak kalır ve doğru zamanı gösteremez.

Not: Bu arada WP8.1 güncellemesi ile bu sınırlamaların kalkacağını belirtelim ;)

Lumiance

Lumiance

Üye

Güncelleme sorunu live tile sınırlamalarından kaynaklanıyor.
Bildiğiniz gibi Microsoft sistem kaynaklı live tile'ların yarım saatten önce güncellenmesine izin vermiyor
(Batarya düzeyi live tile'ı v.b)

Yukarıdaki söz konusu uygulama da internet kullanmadan çalışmak istese, sistem saatini en az yarım saat geriden takip etmesi gerekecek:) Bu yüzden doğru zamanı gösterebilmek için internet bağlantısı kullanarak sürekli (her dakika) kendini güncellemek zorunda.

İnterneti kapatırsanız uygulama, sistemin live tile güncelleme sınırlamalarına mahkum olarak kalır ve doğru zamanı gösteremez.

Not: Bu arada WP8.1 güncellemesi ile bu sınırlamaların kalkacağını belirtelim ;)

tam da aklıma bu sınırlama gelmişti ki mesajını gördüm. bilgilendirme için teşekkürler :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ayrıca uygulama su gibi şarj harcıyor ama hoş bir görüntü de vermiyor değil:ehe

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Şu şarj sorununa bi çözüm bulsalar keşke başka hiç bir şey istemiyorum uygulamalar şarj götürcek diye yüklemekten korkuyorum :D

ÖEY

ÖEY

Üye
wp8.1 ile bu yarım saat kısıtlamasının kalkacak olması sevindirici bir haber. İnşallah MS son anda vazgeçmez :D

orian

orian

Üye
oturduğumuz her masada ve yatağın yanında sehbada gömülü kablosuz şarj olacak ki :D teli yere bıraktığımız an şarj olsun :D hem bu kablosuz şarj olayını abartsalar güneş enerjisi filan :D
imza : (doyumsuz insanoğlu)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
oturduğumuz her masada ve yatağın yanında sehbada gömülü kablosuz şarj olacak ki :D teli yere bıraktığımız an şarj olsun :D hem bu kablosuz şarj olayını abartsalar güneş enerjisi filan :D
imza : (doyumsuz insanoğlu)

Nokia'nın o konuda (güneş enerjisiyle şarj hakkında) bir çalışması ve giriştiği anlaşmalar var zaten.
2014'ün Ocak ve Şubat aylarında sürpriz duyurular gelebilir kimbilir ;)

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
bir kaç uygulama vardı

Üst Alt