Arkadaşlar HTC'nin Windowsphone8 telefonlarında Başlangıç ekranına saat koyabiliyorsun nokia'da var mı bulamadım ?
şu var ama analog.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aşağıdaki uygulama HTC'deki gibi Live Tile olarak kullanılabiliyor ...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu uygulamayı hiç denemedim ama yorum kısmında uygulamanın zaman güncellemesini sürekli olarak internet üzerinden yaptığı ve sistem saatiyle senkronize olmadığı yorumları yazılmış. O yüzden indirmedim bende.
Bu yüzden doğru zamanı gösterebilmek için internet bağlantısı kullanarak sürekli (her dakika) kendini güncellemek zorunda.
Güncelleme sorunu live tile sınırlamalarından kaynaklanıyor.
Bildiğiniz gibi Microsoft sistem kaynaklı live tile'ların yarım saatten önce güncellenmesine izin vermiyor
(Batarya düzeyi live tile'ı v.b)
Yukarıdaki söz konusu uygulama da internet kullanmadan çalışmak istese, sistem saatini en az yarım saat geriden takip etmesi gerekecekBu yüzden doğru zamanı gösterebilmek için internet bağlantısı kullanarak sürekli (her dakika) kendini güncellemek zorunda.
İnterneti kapatırsanız uygulama, sistemin live tile güncelleme sınırlamalarına mahkum olarak kalır ve doğru zamanı gösteremez.
Not: Bu arada WP8.1 güncellemesi ile bu sınırlamaların kalkacağını belirtelim![]()

ayrıca uygulama su gibi şarj harcıyor ama hoş bir görüntü de vermiyor değil![]()

ayrıca uygulama su gibi şarj harcıyor ama hoş bir görüntü de vermiyor değilAynen Ali Kemal abi görüntü çok iyi
![]()
oturduğumuz her masada ve yatağın yanında sehbada gömülü kablosuz şarj olacak kiteli yere bıraktığımız an şarj olsun
hem bu kablosuz şarj olayını abartsalar güneş enerjisi filan
![]()
imza : (doyumsuz insanoğlu)