Nokia lumia920 pureview

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Çıkmaması için bir neden yok Hünkarım.. Aşırı abartılı bir cihaz değil.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Lumialara purewiev yazılımla entegre edilecek tasarımı bozmıycak..

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
cihazin sekli guzel olmus ama boyle cikarmalari zor (donanim olarak degil sekil olarak) pruwiev teknolojisinde C-mos sensor kullanirlar oda ufak bir sensor degil ve kesinlikle cihazda xenon flash a yer verilecektir oda arka kisimda cikinti olmasina sebebiyet verecektir. Dedigim gibi donanim olarak kesinlikle cikabilecek bir cihaz ama sekil itibariyle imkansiz :(

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bekleyip görelim..

TheMadness

TheMadness

Üye
Lumialara purewiev yazılımla entegre edilecek tasarımı bozmıycak..

yazılımla imkansız. Pureview donanımsal.

---------- Eklendi @ 14:58:02 ---------- Yazıldı @ 14:56:47 ----------

tasarım mükemmel.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Bugün elime Lumia 800 aldım Dersaneden arkadaşın abi getirmiş cihaz gercekten de çok güzel kullanımı olsun görünüşü olsun gerçekten hakkını veren bir telefon..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ali abi n8 in kamerayla entegre edicekler diye bi açıklama paylaşmıştı.. Tasarım hakikaten şahane

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

yazılımla imkansız. Pureview donanımsal.

---------- Eklendi @ 14:58:02 ---------- Yazıldı @ 14:56:47 ----------

tasarım mükemmel.

aynen tasarım olarak mükemmel bu donanımla gelırmi bilemeyiz ama daha consept aşamasında fazla heveslenmeyek;)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Şunu görüpte heveslenmemek de mümkün değil be abi :/

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pureview tam olarak çözülebilmiş bir sistem degil fakat hem donanım hemde yazılımsal oldugu kesin komple bir sistem fakat lumia serisine entegre çalışacak yüksek çözünürlüklü resim çekebilen bir sistem için tasarımla fazla oynama riskine firmanın girecegini zannetmiyorum.o sebeple sızdırılan haberlerdeki ihtimalin gerçekleşme olasılıgı yüksek ki bu ihtimal de neydi kısaca hatırlatırsak:

pureview teknolojisinde (41mp sensör haricinde) bulunan resim işleme sistemini nokia n8 de kullanılan 12mp kameraya entegre ederek lumia cihazlarda kullanılması

aleranol

aleranol

Üye
4 çekirdekli olucağını hiç sanmıyorum zira nokia'nın çok çekirdeklere olan fobisini ve nedeni de bataryayı çok çabuk bitirdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz ve bu konuda bende nokia'ya %100 katılıyorum. bence en fazla çift çekirdekli olur bu cihaz. HTC one x telefonunu bi inceleyin 4 çekirdekli ve bataryası en fazla 11 saat dayanabiliyor ne kadar kötü.

saçmalıyorlar deli saçması :) eğer nokia bi cihaz yaparsa 2 çekirdekli s4 işlemci 1gb ram 760*1280 mü ne o ekrandan bide 4.0 bluetooth witg apx felan nfc ve en son sağlam bi gpu yada ekran kartı hangisi kabul olursa koysun yeter çyle bir cihaz rekor satış yapar. Mal gibi tek çekirdek 500 ram si.. Nokia gibi böyle konseptlerle insan kandırıyorlar.

Türe

Türe

Üye
oo çok iyi ya hem donanım hem tasarım . zaten snapdragon s4 favori işlemcim . ekran boyutu biraz daha küçük olursa fırsat kaçmaz ;)

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
oo çok iyi ya hem donanım hem tasarım . zaten snapdragon s4 favori işlemcim . ekran boyutu biraz daha küçük olursa fırsat kaçmaz ;)
süleyman ekranın en düşük 3.9 inç olabilecegini düşünüyorum ki 3.9 olursa bu cihazın şarzı s4 le bir hafta gider heralde:ehe

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
dehşet bişey bu yaa :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
N8 im yoluna feda olsun:)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bütün telefonlar yoluna feda olsun :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
3310-5110 hala duruyo Hünkarım :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt