Lumialara purewiev yazılımla entegre edilecek tasarımı bozmıycak..
yazılımla imkansız. Pureview donanımsal.
---------- Eklendi @ 14:58:02 ---------- Yazıldı @ 14:56:47 ----------
tasarım mükemmel.
4 çekirdekli olucağını hiç sanmıyorum zira nokia'nın çok çekirdeklere olan fobisini ve nedeni de bataryayı çok çabuk bitirdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz ve bu konuda bende nokia'ya %100 katılıyorum. bence en fazla çift çekirdekli olur bu cihaz. HTC one x telefonunu bi inceleyin 4 çekirdekli ve bataryası en fazla 11 saat dayanabiliyor ne kadar kötü.
eğer nokia bi cihaz yaparsa 2 çekirdekli s4 işlemci 1gb ram 760*1280 mü ne o ekrandan bide 4.0 bluetooth witg apx felan nfc ve en son sağlam bi gpu yada ekran kartı hangisi kabul olursa koysun yeter çyle bir cihaz rekor satış yapar. Mal gibi tek çekirdek 500 ram si.. Nokia gibi böyle konseptlerle insan kandırıyorlar.süleyman ekranın en düşük 3.9 inç olabilecegini düşünüyorum ki 3.9 olursa bu cihazın şarzı s4 le bir hafta gider heraldeoo çok iyi ya hem donanım hem tasarım . zaten snapdragon s4 favori işlemcim . ekran boyutu biraz daha küçük olursa fırsat kaçmaz![]()

süleyman ekranın en düşük 3.9 inç olabilecegini düşünüyorum ki 3.9 olursa bu cihazın şarzı s4 le bir hafta gider heralde![]()
bence yeter 3.9 inç 
Bütün telefonlar yoluna feda olsun![]()
.3310-5110 hala duruyo Hünkarım![]()