Nokia Lumia ?

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
    Konu Sahibi
Artık konu açacağım yeter ya hu :)

Vatanı matanı geçin, Vatanı geçmeyin de Vatan Computer'i geçin diyelim :)

Abi git istanbuldaysan sirkeciye 1150-1200 lira ya hu kvk genpa çıkışlı cihazlar.

Alın buda istanbul bilişim fiyatı havale yada nakit alın 1240 liraya

ben izmir deyim anca net üzeri alabilirim burdan,bu alışveriş merkezi nin reklamlarını daha önce hep görüyodum güvenli mi sence ?

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bi sorum daha olcak sizce 720 deki 8 GB dahili hafıza yeterli olurmu ?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
ben izmir deyim anca net üzeri alabilirim burdan,bu alışveriş merkezi nin reklamlarını daha önce hep görüyodum güvenli mi sence ?

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bi sorum daha olcak sizce 720 deki 8 GB dahili hafıza yeterli olurmu ?

8gb hafıza bence yeterli değil uzak dur 8 gbdan. Benim 32 gb doldu.Dün fotoğraf çekerken hafıza yok uyarısı verdi telefon bende oyun sildim hemen :ehe

ArMaGeDdOn_87

Üye
    Konu Sahibi
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Temiz ve İkinci EL Lumia 920 Bulabilen varsa BUYURSUN :oke:

ArMaGeDdOn_87

Üye
    Konu Sahibi
2.el almam zaten :)

erdgnblt

erdgnblt

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

İstanbul bilişim çok büyük bir firmadır. Havale ile alabilirsin. Adamların benim işyerimin 200-300 mt. ilersinde yerleri var. Apartman onların :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
    Konu Sahibi

İstanbul bilişim çok büyük bir firmadır. Havale ile alabilirsin. Adamların benim işyerimin 200-300 mt. ilersinde yerleri var. Apartman onların :)

tmm teşekkür ederim :) fiyat çok iyi,güvenliyse ordan alırım .. hem 720 de de indirim var :)

- - - Eklendi - - -

sizce 8 gb hafıza sorun yaratır mı ?
kendi işletim sistemi ne kadar yer kaplıyo ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Yok canım ne ihaneti L925 alma planları içerisindeyim de :D:D

n000k

n000k

Üye
tmm teşekkür ederim :) fiyat çok iyi,güvenliyse ordan alırım .. hem 720 de de indirim var :)

- - - Eklendi - - -

sizce 8 gb hafıza sorun yaratır mı ?
kendi işletim sistemi ne kadar yer kaplıyo ?
ben tabletimide , anneme -babama tellerinide ordan aldım. güvenle alışveriş yapabilirsin dostum :oke: istanbul bilişim 1 numara :oke:

ArMaGeDdOn_87

Üye
    Konu Sahibi
ben tabletimide , anneme -babama tellerinide ordan aldım. güvenle alışveriş yapabilirsin dostum :oke: istanbul bilişim 1 numara :oke:

eywallah :)
ama biri de şu 8 gb dahili hafıza yetermi sistemin kendisi ne kadar yer kaplıyo ve 720 ye göre hangi yüksek oyunlar var söylemedi

marazruno123

Üye
şimdilik en düşük fiyatlar:
Lumia 520-489₺
Lumia 620-619₺
Lumia 720-818₺
Lumia 820-820₺
Lumia 920-1220₺

Kaynak :Yandex

n000k

n000k

Üye
eywallah :)
ama biri de şu 8 gb dahili hafıza yetermi sistemin kendisi ne kadar yer kaplıyo ve 720 ye göre hangi yüksek oyunlar var söylemedi
valla 820 kullanan çoğu kişi yetmediğini söylüyor.. 820dede 8 gb hafıza var.. wpde diğer klasörü diye bi olay var ve uygulama oyun yükledikçe o klasör şişiyor, her nedense.. hack olayıda bulunmadığı için sd karta uygulama oyun hala kurulamıyor..oyun olayına gelecek olursak 512 Mb ram wpye çıkan iyi güzel oyunlarda çalışmıyor.. illaki 1 Gb ram istiyor.. örnek link aşarda

nova3 512 MB ye göre hala ayarlayamadılar.. ne zaman ayarlıcaklar bilmem..

ArMaGeDdOn_87

Üye
    Konu Sahibi
valla 820 kullanan çoğu kişi yetmediğini söylüyor.. 820dede 8 gb hafıza var.. wpde diğer klasörü diye bi olay var ve uygulama oyun yükledikçe o klasör şişiyor, her nedense.. hack olayıda bulunmadığı için sd karta uygulama oyun hala kurulamıyor..oyun olayına gelecek olursak 512 Mb ram wpye çıkan iyi güzel oyunlarda çalışmıyor.. illaki 1 Gb ram istiyor.. örnek link aşarda

nova3 512 MB ye göre hala ayarlayamadılar.. ne zaman ayarlıcaklar bilmem..

her ne kadar alcağım cihazı 1 sene kullanıp değiştircek olsam da 720 yi almak boşuna olcak,920 nin fiyatı yüksek ama özellikleride iyi şu aşamada 920 yi almak daha mantıklı gözüküyor,peki ısınma sorunu falan var mı cihazda senin karşılaştığın sorunlar varsa yazabilirmisin ?

DalvikCache

DalvikCache

Üye
neden 720 istiyorsunuzki 820 ile arasında az bir fiyat farkı var 1gb ramli 820 dururken 720 almak mantıksız

ArMaGeDdOn_87

Üye
    Konu Sahibi
fiyat farkından dolayı 720 yi istiyodum eğer 820 ye 1000 TL verirsem o zaman 200 daha katarım 920 alırdım ama şimdi RAM olayından dolayı 920 almaya karar verdim,birde şu sistemin eksikliklerini öğrenirsem iyi olcak ..