Öneri Nokia Lumia Ekran eskisi gibi olur mu

Sponsorlu Bağlantılar

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Uğradım anlaşmada ekran çatlağı yazmıyorluş güya , baktın yazmıyor ama yapmaları gerek değil mi vb yazıyor. Bu telefon piyasasına güvenenin... Satılığa çıkarıyorum yarından itibaren , Sağolun kardeşlerim

Rainesto

Rainesto

Üye
Uğradım anlaşmada ekran çatlağı yazmıyorluş güya , baktın yazmıyor ama yapmaları gerek değil mi vb yazıyor. Bu telefon piyasasına güvenenin... Satılığa çıkarıyorum yarından itibaren , Sağolun kardeşlerim
Ekranı kırık satabileceğini düşünmüyorum kardeşim.Sağlamları zor satılırken

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim zaten 700 e satmicam AC-50 E şarj aleti vericm sadece kulaklık yok 9 ay garantisi var daha ve yanında bide arka kap ve yaptırırsa eğer alan kişi diye 2 tane ekran jelatini vericem,içi full paralı oyun dolu Fifa 15 de 20 fifa points var Real Racing 2 , MC4 , Mee Dj , Akinator ve Aptal Mısın ( Tam surum ) var. Mix Radioda alınmış 2-3 tane yabancı şarkı var ki bunlar önemli değil diğerlerinin fiyatını topla hani 40-50₺'yi geçiyor , yazmadığım bi iki şey daha var Asphalt 7 ve 5 var 2tl ye duştuğunde almıştım kampanyadan yararlanıp :D
Bu arada meeDJ de tam surum :D saymadığım daha uygulama var ekrandaki çatlak zaten yazmaya veya görmeye engel değil 450 civarı fiyat yaxmayı düşünüyorum

Üst Alt