Diyen güzel demişteEskinin derdiyle uğraşacağına yeninin borcuyla uğraş demişler.
borç yapmayı sevmem be usta
içim rahat olmuyor 1₺ de olsa uyuyamıyorum geceleriTamam peki garantin devam ediyor mu?
Görmemişim devam ediyormuş mecburen garanti devam etsin diye garantiye yaptıracaksın
İş dolayısıyla arayamadım maalesef ama 440 tl dokunmatik paneldir internette cam fiyatları 70 tl falan link atmak yasak olmasaydı atardım
Yetkili servis yapıyor da kardeşim sen internette gittigidiyorda görüp bu fiyata yapacaklarını sakın zannetme. en orjinal ürün 75 lira olsa da işçilik hariç servis 120 den aşağı yapmaz. Orada görüp hemen sevinme derim ben. Xperia z serisinin tıpaları 3$ fakat servis garanti olmazsa yapıyor 30 liraya işçilik hariçYetkili Servis yapmıyor mu Garanti işlerini zaten ?
valla dostum ben ağustos ayında ent servisi aramıştım çıkan kadın bana bu fiyatları vermişti.. Teleservice zaten telde fiyat vermiyor.. Entnin yalancısıyım..Değil ki kardeşim ben aradım goruştum tam,parça değişim,değilmiş Türkcell de çalışan abi var burda yardımcı oldu alırken yaptırdığın yere bağlı diyor garantiye verirsen 150 ye kadar ulaşabilir diyor + arkadaşımın iPhpne 5s dokunmatiği bozuldu ekranı kırdı 345 tl verdi ben nasıl 445 veriyorum ? Onu geç öyle bi olay imkansız hocam yanlış biliyorsunuz bence benim telefonumun dokunmatiğinde hiç,bir sorun yok
Ben diyorum sana 150 liradan aşağı gelmez diye. Servis bu ne yapacağı hiç belli olmaz kardeşim. Bakarsın 100 der bakarsın 300 derArgoldu aradım servisimize gelerek kırığın seviyesini belirleriz eğer ki kırık alt ekranda yada panelde sıkıntı yaratacak seviyedeyse ikisini değiştirmek zorundayız dedi zarar vermediyse en fazla 100-200 tl arası olabilir dediler kesin fiyat vermediler...
Sahibinden.com a baktım birde 925 ekran çatlak dokunmatik sorunsuz yazmışlar 200 tl maximum yaptırma ücreti olarak ekran parası duşulmuş
Bugün Nokia Care ı da aradım 250 civarı fiyat çıkar dediler her yer farklı fiyat veriyor bu nedir arkadaş ya
Ben diyorum sana 150 liradan aşağı gelmez diye. Servis bu ne yapacağı hiç belli olmaz kardeşim. Bakarsın 100 der bakarsın 300 der![]()
Telefonun sigortası varsa durma hemen oraya götür onlar karşılıyorlar kardeşimBenim yeni aklıma geldi telefon sigortası vardı benim 2 yıllık oraya versem yapar mı ?