Öneri Nokia Lumia Ekran eskisi gibi olur mu

Sponsorlu Bağlantılar

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Eskinin derdiyle uğraşacağına yeninin borcuyla uğraş demişler.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Borç yiğidin kamçısıdır demiş eskiler...:D

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame
StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
:D ahaha haklısın ama işte ben zengin değilim telefonun 2. Yılı dolmadı daha atamam çöpe :/

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
İşimiz şaka kardeşim. Ben de zengin değilim. Henüz akıllı telefona geçemedim.Sağlımız yerinde olsun yeter. En büyük zenginlik olur kendileri.:thumbup:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, GianniInfantino ve StartTheGame
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Tamam peki garantin devam ediyor mu?
Görmemişim devam ediyormuş mecburen garanti devam etsin diye garantiye yaptıracaksın

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
erhanercan

erhanercan

Üye
İş dolayısıyla arayamadım maalesef ama 440 tl dokunmatik paneldir internette cam fiyatları 70 tl falan link atmak yasak olmasaydı atardım

Tabiki hepsi bir arada fiyatı zaten tek cam fiyatı değil ayrı ayrı değiştirmiyorlarmış bütün halde değişim yaptıklarını söylediler

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Değil ki kardeşim ben aradım goruştum tam,parça değişim,değilmiş Türkcell de çalışan abi var burda yardımcı oldu alırken yaptırdığın yere bağlı diyor garantiye verirsen 150 ye kadar ulaşabilir diyor + arkadaşımın iPhpne 5s dokunmatiği bozuldu ekranı kırdı 345 tl verdi ben nasıl 445 veriyorum ? Onu geç öyle bi olay imkansız hocam yanlış biliyorsunuz bence benim telefonumun dokunmatiğinde hiç,bir sorun yok

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Yetkili Servis yapmıyor mu Garanti işlerini zaten ?
Yetkili servis yapıyor da kardeşim sen internette gittigidiyorda görüp bu fiyata yapacaklarını sakın zannetme. en orjinal ürün 75 lira olsa da işçilik hariç servis 120 den aşağı yapmaz. Orada görüp hemen sevinme derim ben. Xperia z serisinin tıpaları 3$ fakat servis garanti olmazsa yapıyor 30 liraya işçilik hariç

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Sanmıyorum ben ama hayırlısı :D 200-300 tlye çıkma imkanı yok en fazla 150₺ butçem var fazlasını ödeyemem, arama ve başlat tuşlarına ulaştığı için ekran çatlağı yaptırmak istiyorum yoksa yaptırmazdım çokbfazla bişey yok onun dışında
Hem bi daha düşürürsem iç ekran gidicek daha kotu olacak

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
En kısa zamanda götür kardeşim başka sorunlar çıkarmadan. Fiyatı dediğim gibi servisin numarasını bul ara öğren. :D

erhanercan

erhanercan

Üye
Değil ki kardeşim ben aradım goruştum tam,parça değişim,değilmiş Türkcell de çalışan abi var burda yardımcı oldu alırken yaptırdığın yere bağlı diyor garantiye verirsen 150 ye kadar ulaşabilir diyor + arkadaşımın iPhpne 5s dokunmatiği bozuldu ekranı kırdı 345 tl verdi ben nasıl 445 veriyorum ? Onu geç öyle bi olay imkansız hocam yanlış biliyorsunuz bence benim telefonumun dokunmatiğinde hiç,bir sorun yok
valla dostum ben ağustos ayında ent servisi aramıştım çıkan kadın bana bu fiyatları vermişti.. Teleservice zaten telde fiyat vermiyor.. Entnin yalancısıyım..

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Faturası yanımda değil şuan ama sanırsam Argold du yada öyle bişey arayıp konuşucam ,ki öyle bişey olması imkansız hocam telefonun kendisi 700 tl,sıfırı şuan 450 tlye iPhone 4S in panelini soker tekrar yaparsın :D

emz

emz

Üye
Abi nedense birkaç gündür arayayım diyorsun, sonra birşeyi tahmini fiyat söylüyor, ardından yine aynı kısır döngüye giriyor konu :) Bence bugün kesin ara;)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam geçen sene ben sorduğumda "iç panel ile camı ayrı takmıyoruz. Eskiden denedik ama şikayetler geldi, cam ile dokunmatik arasında en ufak bir hava kalsa hassasiyeti etkiliyor" demişti adam. Yani eğer buna cesaret eden bir yer bulursan taktır. Ben sorun olacağını düşünmüyorum.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Argoldu aradım servisimize gelerek kırığın seviyesini belirleriz eğer ki kırık alt ekranda yada panelde sıkıntı yaratacak seviyedeyse ikisini değiştirmek zorundayız dedi zarar vermediyse en fazla 100-200 tl arası olabilir dediler kesin fiyat vermediler...

Sahibinden.com a baktım birde 925 ekran çatlak dokunmatik sorunsuz yazmışlar 200 tl maximum yaptırma ücreti olarak ekran parası duşulmuş
Bugün Nokia Care ı da aradım 250 civarı fiyat çıkar dediler her yer farklı fiyat veriyor bu nedir arkadaş ya

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Argoldu aradım servisimize gelerek kırığın seviyesini belirleriz eğer ki kırık alt ekranda yada panelde sıkıntı yaratacak seviyedeyse ikisini değiştirmek zorundayız dedi zarar vermediyse en fazla 100-200 tl arası olabilir dediler kesin fiyat vermediler...

Sahibinden.com a baktım birde 925 ekran çatlak dokunmatik sorunsuz yazmışlar 200 tl maximum yaptırma ücreti olarak ekran parası duşulmuş
Bugün Nokia Care ı da aradım 250 civarı fiyat çıkar dediler her yer farklı fiyat veriyor bu nedir arkadaş ya
Ben diyorum sana 150 liradan aşağı gelmez diye. Servis bu ne yapacağı hiç belli olmaz kardeşim. Bakarsın 100 der bakarsın 300 der :D

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Ben diyorum sana 150 liradan aşağı gelmez diye. Servis bu ne yapacağı hiç belli olmaz kardeşim. Bakarsın 100 der bakarsın 300 der :D

Benim yeni aklıma geldi telefon sigortası vardı benim 2 yıllık oraya versem yapar mı ?

Üst Alt