Nokia Lumia 920 - Sesin Karşıya Gitmemesi Sorunu - ANKET

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi operatörde bu sorunu yaşamaktasınız?

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
4MaGuS

4MaGuS

Üye
ben telefonu alalı 5 ay oldu ben normalde çok kısık sesle konuşurum bu nedenle genelde karşıdakiler diğer telefonlarda da bana bağır diyorlardı neyse 920 1-2 arkdaşım dışında ses az geliyor diyen hiç olmadı onlarda bir anlık bir şey sorun sesimi yükseltince düzeldi yani ne bende eğer böyle bir sorun olucaksa acaba ne zaman başlar sizde ne zaman başladı bazıları ilk aldığım günden beri var diyorlar ama ben gayette memlunum sesinden

Dejavuex

Dejavuex

Üye
alt kısmı temizledim iğne ve fırça ile sim kartı çıkarıp taktım cihazı yeniden başlattım kısada olsa düzelme oldu

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
920 kullanıyorum .vebu sorundan bıktım.avea kullanıyorum

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
925 de toz
Tasarım sorunu, toza karşı dayanıklılık sıfır :zzz:
En temiz ortamda da kullansanız, bir süre sonra ses gitmemeye başlıyor.
O halde cihazlar hatalı üretilmiş öyle değilmi toz giriyor kullanıma direk etki ediyor kullanılmaz hale geliyor ayıplı mal kendileri geri çağırıp değişmeleri gerekli 1520 de yoktur umarım bu sorun diğer lumia modelllerinde varmı acaba ?Telefon 8 gündür servisteydi bugün aldım
Data temizlemesi . Genel ayarlar düzenlendi. Yedek parça değişti . yazılım güncelleme yapıldı
diyor işlemler listesinde ama servisten çıktım kurulumu yaptım 2 arama yaptım sonuç her iki kişide ses yine eskisi gibi gelmiyor çok uzaktasın gibi diyorlar neredeyse duymuyorlar yine verim servise diyorum
3 kez den sonra değişim yapılıyor diye biliyorum çok mağdurum zaten işim gereği telefonla olmam lazım ama kimseyle konuşamaz haldeyim

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
hattın ne ? ve kesme micro kullanıyosan bunlardan kaynaklı olabilir
telefonu aldığım gün kartı kesmişlerdi o günden bu yana hiç çıkarmadım kartı.avea kullanıyorum.karşı taraf sesin gitti diyor kulağımdan teli uzaklaştırıyorum 2 saniye sonra geri getiriyorum ve düzeliyor.telefondan tek şikayetçi olduğum konu bu malesef :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
telefonu aldığım gün kartı kesmişlerdi o günden bu yana hiç çıkarmadım kartı.avea kullanıyorum.karşı taraf sesin gitti diyor kulağımdan teli uzaklaştırıyorum 2 saniye sonra geri getiriyorum ve düzeliyor.telefondan tek şikayetçi olduğum konu bu malesef :(

Orijinal mikrosim kart alınca şebeke sorunu düzeliyor ama ses sorununa çok katkısı olduğunu söyleyemeyiz.
Belki çok ama çok az faydası olmuştur ama hala sık sık "sesin gitti" diyenler oluyor.

Ses sorununda pek çok şeyin rolü var sanırım. Sıralayacak olursak;

1) Kolay tozlanma
2) Orjinal mikrosim kart kullanmama
3) Avea'nın 3G şebekedeki yetersizliği

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Orijinal mikrosim kart alınca şebeke sorunu düzeliyor ama ses sorununa çok katkısı olduğunu söyleyemeyiz.
Belki çok ama çok az faydası olmuştur ama hala sık sık "sesin gitti" diyenler oluyor.

Ses sorununda pek çok şeyin rolü var sanırım. Sıralayacak olursak;

1) Kolay tozlanma
2) Orjinal mikrosim kart kullanmama
3) Avea'nın 3G şebekedeki yetersizliği
925'te aynı şekilde kartı kesildi.o hatta avea.o telefonda yalnız hiç bir sorun yok.garantiyede göndermek istemiyorum telefonu.sanırım kesik kart yüzünden

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
925'te aynı şekilde kartı kesildi.o hatta avea.o telefonda yalnız hiç bir sorun yok.garantiyede göndermek istemiyorum telefonu.sanırım kesik kart yüzünden

Zaten Lumia 925'lerde sorun yok, bu sorun genelde Lumia 920'lerde ve bazı Lumia 820'lerde var.

Rainesto

Rainesto

Üye
920 turkcell kullanıyorum 1,5 ay olucak hattım mikro sim kart düzgün çalışıyor hiç bir kesinti veya sesin gelmiyor diyen yok

serkan410

serkan410

Üye
Avea kullanırken bendede aynı sorun vardı turkcelde kalmadı bu sorun aveadan kaynaklanıyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar bu sorun için birileri Nokiaya baskı yapsa, Twitterdan filan bastırsak, tüm bu sorunu olan cihazlarını geri çağırttırsak, ücretsiz yalıtımını yapsın diye???

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar bu sorun için birileri Nokiaya baskı yapsa, Twitterdan filan bastırsak, tüm bu sorunu olan cihazlarını geri çağırttırsak, ücretsiz yalıtımını yapsın diye???
Avrupa da çağırırlar da burada zor 15 gün önce verdim aldığımdan beri vardı son 2,5 aydır kulaklıkla konuşuyordum mecburen servise verdim ses karşı tarafa gitmiyor dedim hemen kendi telefonunu aradı iki kelime alo alo dedi sonra bana bu aslan gibi dedi gayet normal dedi yani kabul etmiyorlar sorun olduğunu
perşembe aldım sorun devam ediyor diye cuma sabah tekrar verdim bekliyorum yedek telefon verseler bari o da yok

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yedek telefon verme zorunlulukları var aslında. Ben yedek telefon istemiştim. Yok demişlerdi, banane bana muadil ürün vermek zorundasınız. Ona göre kendinizi ayarlasaydınız dedim. Bunu yapamayacaksan sıfır ver dedim. Biraz çığırtkanlık yaptım, kendi telefonumu vereyim dedi adam :D Vermek istiyorsan alırım dedim. Adam ne yaptı etti bir telefon buldu :) Biraz bastırmak gerekiyor bağırmak gerekiyor. Bunu başıma bir kez daha gelirse daha baskın olarak deneyeceğim. Güvenlik görevlisi çağırsa bile tam tersine ben şikayetçiyim bu firmadan hakkımı gasp ediyor diyebilirim yani. :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yedek telefon verme zorunlulukları var aslında. Ben yedek telefon istemiştim. Yok demişlerdi, banane bana muadil ürün vermek zorundasınız. Ona göre kendinizi ayarlasaydınız dedim. Bunu yapamayacaksan sıfır ver dedim. Biraz çığırtkanlık yaptım, kendi telefonumu vereyim dedi adam :D Vermek istiyorsan alırım dedim. Adam ne yaptı etti bir telefon buldu :) Biraz bastırmak gerekiyor bağırmak gerekiyor. Bunu başıma bir kez daha gelirse daha baskın olarak deneyeceğim. Güvenlik görevlisi çağırsa bile tam tersine ben şikayetçiyim bu firmadan hakkımı gasp ediyor diyebilirim yani. :)
haklısın ben çok ısrarcı olmadım demek ki neyse telefon sağlam çalışır vaziyette gelsin yedekten vazgeçtim

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bende türkcell kullanıyorum demin biri aradı karşımdakinin sesini duyamıyorum benim sesim yankı yapıyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben çok katlandım ama sonunda servise verdim sorun çözüldü benimde sesim karşıya gitmiyor du

Hava kompresörüyle gönderildi

Üst Alt