ver servise yapılsın bende sorun yok hallettilerBu başlığa hiç yazmadım abi ama bende varım 920 kullanıcısı olarak. Telefonla bağırmadan konuşamıyorum herkes anlamıyorum sesin gelmiyor falan diyor. İlk parti cihazlara özel geçilmiş bir kıyak sanki![]()

Ne kadar abi?Ben de sorun yine tekrarladı geçtiğimiz ay.
Artık dayanamadım, servise de vermek istemedim.
Her seferinde temizleyip formatlayıp geri veriyorlar.
İnternetten alt ve üst mikrofon siparişi verdim. (Alt mikrofonu gittigidiyordan, üst mikrofonu ebay'den)
Değiştirdim rahatladım.
Ses de şu an hiçbir problem yok.
Dünya varmış arkadaş, oh be.![]()
Ne kadar abi?
Teşekkür ederim abi ne kadar süre oldu değiştireli?Bu iç dış temizleme muhabbetinden daha mı uzun süre kullandın abi?Alt mikrofon 30-35TL arası.
Üst mikrofon da 15TL'ye mâl oldu.
50TL'ye dertten kurtuldum.
Ne servis kahrı, ne de telefonsuz bekleme sıkıntısı...
Teşekkür ederim abi ne kadar süre oldu değiştireli?Bu iç dış temizleme muhabbetinden daha mı uzun süre kullandın abi?
Çok teşekkür ederim abi tekrardanDeğiştireli yaklaşık 2 hafta oldu.
Hiçbir sıkıntım kalmadı.
İç dış temizliği ile sadece bir iki gün düzeldi.
Aslında herkeste durum aynı mı bilmiyorum ama olayın temizlikle alakası yok.
Tamamen alt mikrofonun duyarlılığını yitirmesinden kaynaklanıyor.
Mikrofon tamamen ağzınıza dayamadıkça, yani sesin çıktığı yöne tutulmadıkça sesi doğru dürüst algılamıyor.
Yani yandan, çaprazdan, arkadan vs gelen sesleri alması gerekirken almıyor.
Sadece kendisine doğrudan gelen sesleri algılıyor.
Bu yüzden elinizle kapatarak ya da doğrudan ağzınıza tutarak (telefonun altındaki delikleri ağzınıza çevirerek) konuşmadıkça sesiniz karşıya düzgün gitmiyor.
alt kısımda sorun yokta benim üst mikrofonda normal sessiz ortamlarda konuşmada sıkıntı olmuyorda gürültüllü yerlerde karşıdaki sesleri duyamıyorum seviye en yüksekte olmasına rahmen bununla ilgili sorun yaşadınız mı sizDeğiştireli yaklaşık 2 hafta oldu.
Hiçbir sıkıntım kalmadı.
İç dış temizliği ile sadece bir iki gün düzeldi.
Aslında herkeste durum aynı mı bilmiyorum ama olayın temizlikle alakası yok.
Tamamen alt mikrofonun duyarlılığını yitirmesinden kaynaklanıyor.
Mikrofon tamamen ağzınıza dayamadıkça, yani sesin çıktığı yöne tutulmadıkça sesi doğru dürüst algılamıyor.
Yani yandan, çaprazdan, arkadan vs gelen sesleri alması gerekirken almıyor.
Sadece kendisine doğrudan gelen sesleri algılıyor.
Bu yüzden elinizle kapatarak ya da doğrudan ağzınıza tutarak (telefonun altındaki delikleri ağzınıza çevirerek) konuşmadıkça sesiniz karşıya düzgün gitmiyor.
alt kısımda sorun yokta benim üst mikrofonda normal sessiz ortamlarda konuşmada sıkıntı olmuyorda gürültüllü yerlerde karşıdaki sesleri duyamıyorum seviye en yüksekte olmasına rahmen bununla ilgili sorun yaşadınız mı siz
Abi mümkünse ve satışlar kapanmadıysa, satın aldıklarının linklerini verebilir misin ? Bir de mikrofon deliklerini genişletme meselesi vardı onu da yapmış mıydın ?Karşıdan gelen sesle ilgili olarak telefonu aldığımdan beri hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Hatta karşıdan gelen ses o kadar net ve duru ki iPhone ve Samsung kullananlar hayran kalıyor.
Ama benim sesimin karşıya gitmesi yönünden uzun süredir işkence çekiyordum.
Teleservice'den hayır geleceği yok, çok şükür onu da kendi çabamla çözdüm.
Abi mümkünse ve satışlar kapanmadıysa, satın aldıklarının linklerini verebilir misin ? Bir de mikrofon deliklerini genişletme meselesi vardı onu da yapmış mıydın ?
ya bilemiyorum arada banada çok iyi geliyor arada bozuyor geçen sokakta biri aradı hiç sesi gelmedi mesela ben bunu iyi bir deneme yapmam birde yakında hastaneye falan gideyim kulaklarda da sorun olabilir belkiKarşıdan gelen sesle ilgili olarak telefonu aldığımdan beri hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Hatta karşıdan gelen ses o kadar net ve duru ki iPhone ve Samsung kullananlar hayran kalıyor.
Ama benim sesimin karşıya gitmesi yönünden uzun süredir işkence çekiyordum.
Teleservice'den hayır geleceği yok, çok şükür onu da kendi çabamla çözdüm.
Ben başından beri diyordum donanımsal diye ama kimse dinlemediBen de sorun yine tekrarladı geçtiğimiz ay.
Artık dayanamadım, servise de vermek istemedim.
Her seferinde temizleyip formatlayıp geri veriyorlar.
İnternetten alt ve üst mikrofon siparişi verdim. (Alt mikrofonu gittigidiyordan, üst mikrofonu ebay'den)
Değiştirdim rahatladım.
Ses de şu an hiçbir problem yok.
Dünya varmış arkadaş, oh be.![]()
bende üst mikrofonu almıştım kulaklık jakıyla birlikte kullanmadım hala duruyor almak isteyen olursa görüşebiliriz