Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Lumia 920 - Sesin Karşıya Gitmemesi Sorunu - ANKET
Sponsorlu Bağlantılar
dilmenibrahim
Üye
ben bilmiyorum kafayı yiyeceğim şöyle tut böyle tut uzak yakın iyice arttı problem
alical33
Üye
sorun üstteki mikrofondan kaynaklanıyor servise ver bence tutmayla şebekeyle alakası yok şebekeden olsa hoparlör modunda da sorun olurdu ama yok kulaklık takıncada sorun olurdu ama yok benim eski 920 de sorunluydu şuankinde sorun yok çok şükür
aamet1991
Üye
gerçekten mikrofonlarda sıkıntı var, ben bir kaç haftaya garantiye vermeyi düşünüyorum. yapılmazsa peşini bırakmaya da niyetim yok. ya yapacaklar ki sanmıyorum yada seçimlik hakları kullanmak için tekrar tekrar garantiye yollayacağım.
Esendağlı
Üye
iki gündür karşı taraf sesimin gitmediğini söyleye başladı,canım sıkıldı inanın
merhaba arkadaşlar lumia'da karşıya ses kısık gitme sorunu vardı 920'de arkadaşla konuşurken yine yaşamıştık arkadaki korucu kapağı çıkarttım ses düzeldi dedi niye öyle oldu bilmiyorm mikrofonuda kapatmıyor bu kapak niye böyle oluyo ? :S nasıl bi kapak almamız lazım
respection123
Üye
Kapak ile alaka olduğunu sanmıyorum.Bendede ses sorunu var.Telefonu hafif sallatıyorum düzeliyor
bu mikrofon yerlerini arada üflüyorum hızlı bi şekilde toz hızlı kaçıyor demekki bundan önceki telefonumundada ses sorunu vardı bundada var nedir bu çektiğim telefon konuşmasındaki kısıklık
dilmenibrahim
Üye
bende sorun başladı düzelmedi uğraşmak yerine servise verdim bekliyorum bugün tam 7 gün oldu bekliyorum 20 iş günü 10 şubatta doluyor o tarihten önce alırım sorun devam ederse tekrar verecem
bende sorun başladı düzelmedi uğraşmak yerine servise verdim bekliyorum bugün tam 7 gün oldu bekliyorum 20 iş günü 10 şubatta doluyor o tarihten önce alırım sorun devam ederse tekrar verecem
aynı şey bende de söz konusu telefonu yönlendirdim iş için kullanıyorum sonuçta
mesutcinik
Üye
Bu çok can sıkıcı bir durum gerçekten bir sürü para verdiğimiz telefon ana işlevini gerçekleştirirken sorun çıkarıyor. Telefonu servise de gönderemiyoruz çünkü yoğun olarak kullanıyoruz. Yani olay böyle bir sonsuz döngü içine girdi çıkmıyor resmen
Hagios
Üye
Bende yaşıyorum bu sorunu.Kafamı biraz sağa sola kaydırınca ya da yer değiştirince düzeliyor gibi ama olmaması gereken bir şey.
dilmenibrahim
Üye
öyle saçma şey mi var yok sağa dönüp konuşacam kuşa bakacam zik zag yapacam ses karşıya her şekilde gider gitmiyorsa bozuktur benimki bozuk