Nokia Lumia 920 - Sesin Karşıya Gitmemesi Sorunu - ANKET

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi operatörde bu sorunu yaşamaktasınız?

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben bilmiyorum kafayı yiyeceğim şöyle tut böyle tut uzak yakın iyice arttı problem

alical33

alical33

Üye
sorun üstteki mikrofondan kaynaklanıyor servise ver bence tutmayla şebekeyle alakası yok şebekeden olsa hoparlör modunda da sorun olurdu ama yok kulaklık takıncada sorun olurdu ama yok benim eski 920 de sorunluydu şuankinde sorun yok çok şükür

aamet1991

aamet1991

Üye
gerçekten mikrofonlarda sıkıntı var, ben bir kaç haftaya garantiye vermeyi düşünüyorum. yapılmazsa peşini bırakmaya da niyetim yok. ya yapacaklar ki sanmıyorum yada seçimlik hakları kullanmak için tekrar tekrar garantiye yollayacağım.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
iki gündür karşı taraf sesimin gitmediğini söyleye başladı,canım sıkıldı inanın:angry:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Amanın abi !

Dejavuex

Dejavuex

Üye
merhaba arkadaşlar lumia'da karşıya ses kısık gitme sorunu vardı 920'de arkadaşla konuşurken yine yaşamıştık arkadaki korucu kapağı çıkarttım ses düzeldi dedi niye öyle oldu bilmiyorm mikrofonuda kapatmıyor bu kapak niye böyle oluyo ? :S nasıl bi kapak almamız lazım

respection123

Üye
Kapak ile alaka olduğunu sanmıyorum.Bendede ses sorunu var.Telefonu hafif sallatıyorum düzeliyor :D

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Kapak ile alaka olduğunu sanmıyorum.Bendede ses sorunu var.Telefonu hafif sallatıyorum düzeliyor :D

bu mikrofon yerlerini arada üflüyorum hızlı bi şekilde toz hızlı kaçıyor demekki bundan önceki telefonumundada ses sorunu vardı bundada var nedir bu çektiğim telefon konuşmasındaki kısıklık :D :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bende sorun başladı düzelmedi uğraşmak yerine servise verdim bekliyorum bugün tam 7 gün oldu bekliyorum 20 iş günü 10 şubatta doluyor o tarihten önce alırım sorun devam ederse tekrar verecem

Dejavuex

Dejavuex

Üye
bende sorun başladı düzelmedi uğraşmak yerine servise verdim bekliyorum bugün tam 7 gün oldu bekliyorum 20 iş günü 10 şubatta doluyor o tarihten önce alırım sorun devam ederse tekrar verecem
malesef sürekli kullandığım için telefonu verme ihtimalim sıfır

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Bu çok can sıkıcı bir durum gerçekten bir sürü para verdiğimiz telefon ana işlevini gerçekleştirirken sorun çıkarıyor. Telefonu servise de gönderemiyoruz çünkü yoğun olarak kullanıyoruz. Yani olay böyle bir sonsuz döngü içine girdi çıkmıyor resmen

Hagios

Hagios

Üye
Bende yaşıyorum bu sorunu.Kafamı biraz sağa sola kaydırınca ya da yer değiştirince düzeliyor gibi ama olmaması gereken bir şey.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
öyle saçma şey mi var yok sağa dönüp konuşacam kuşa bakacam zik zag yapacam ses karşıya her şekilde gider gitmiyorsa bozuktur benimki bozuk

Hagios

Hagios

Üye
öyle saçma şey mi var yok sağa dönüp konuşacam kuşa bakacam zik zag yapacam ses karşıya her şekilde gider gitmiyorsa bozuktur benimki bozuk
Dediğim gibi olmaması gereken bir şey.Alıştık böyle şeylere artık .

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Dediğim gibi olmaması gereken bir şey.Alıştık böyle şeylere artık .
Haklısın sinir bozucu ilk defa lumia da duydum şöyle böyle konuşmak gerekli diye 1650 tl para verdim ama sonuç kötü tamire verdim yapılır umarım

Dejavuex

Dejavuex

Üye
telefonu ilk aldığımda böyle bi sorun yoktu zaman geçtikçe oldu neyden kaynaklanıyor olabilir

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
telefonu ilk aldığımda böyle bi sorun yoktu zaman geçtikçe oldu neyden kaynaklanıyor olabilir

Tasarım sorunu, toza karşı dayanıklılık sıfır :zzz:
En temiz ortamda da kullansanız, bir süre sonra ses gitmemeye başlıyor.

Üst Alt