Nokia Lumia 920 - Sesin Karşıya Gitmemesi Sorunu - ANKET

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi operatörde bu sorunu yaşamaktasınız?

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .

ÖEY

ÖEY

Üye
Hadi bakalım hayırlısı olsun gelecek cevabı bekliyoruz :D Ben de bugün gidebilirsem vericem servise bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hadi bakalım hayırlısı olsun gelecek cevabı bekliyoruz :D Ben de bugün gidebilirsem vericem servise bakalım :)
Özgür diğer konuda yazdıklarını gördüm de... sende de bir hayli sıkıntı varmış yahu :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Sorma yahu ama ilk aldığım bir ay her şey güllük gülistanlıktı sonradan cihaz bu kadar saadet yeter dedi birer birer bozulmaya başladı fonksiyonlar :D neyse canım her şeye göğüs gerdim wp ve Nokia için bakalım ne olacak :D:D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sorma yahu ama ilk aldığım bir ay her şey güllük gülistanlıktı sonradan cihaz bu kadar saadet yeter dedi birer birer bozulmaya başladı fonksiyonlar :D neyse canım her şeye göğüs gerdim wp ve Nokia için bakalım ne olacak :D:D
Hayırlısı olsun inşallah, şu cihazların servis sonrası durumlarını okuyunca içim ürperiyor cidden. Şeytan kulağına kurşun benim makine:nazar: henüz hiç bir sıkıntı çıkarmadı. :)

ÖEY

ÖEY

Üye
İnşallah'da çıkarmaz Gökçen:oke: Bence sorun çıkarsa da diren gönderme servise :D Adamlar flaşı yapacaz diye fotoğraf çekme kalitesini mahvettiler resmen, korkar oldum resim çekmeye, neyse :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
merlin19

merlin19

Üye
bu bence gsm şirketleri alakalı değil bendede sık sık oluyor acaba çekmiyormu diye bakıyorum çekiyor yani kısa öz telefonların o konuda yazılımsal bir sorunu var ve birde alarım olayı var bilmem dikkat ettinizmi telefonda alarımları ayarladığınızda tam alarım çalacak zaman yada çalarken sizi birisi aradığında alarım ve alarımlar örnek sabah : 08:20 çalacak birde 08:30 var 08:20 de size bir telefon geldi yada çağrı alarım ekranda öyle kalıyor ve çalmıyor sonra saat 08:30 oldu değilmi boşuna beklemeyin abi alarım çalmıyor 08:20 üzerine 08:30 geliyor 2 sini kapatırsan ondan sonra alarım varsa çalıyor buna benzer kronik hatalar var

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Telefondan kaynaklı bir sorun olduğuma dair daha kesindusunmeyw başladım çünkü başka nokıa cihazıyla yan yana durduğumuzda onun benim 1-2 diş çektiğini gördüm iki hatta Avea idi

ferit.61

ferit.61

Üye
Özgür üstaddan gelecek haberi bekliyorum.

Lumia 820 için şunu söyleyebilirim arkadaşlar. 820 de gürültü engelleyici mikrofon arkada kameranın sağ alt köşesinde. Zaten kapağı açtığınızda kamera plastiğinin dibinde sünger gibi madde var ortası delik ve mikrofon odur.

Sarı şarjsız kapakla kullanıyordum teli, şarjsız kapaklar daha ince ama o mikrofon yerini tam kapatıyor. Elimdeki diğer şarj özellikli kapak ise daha kalın ama mikrofon bölümü biraz daha açıkta kalıyor. Ve kılıfta kullanmadım 4 gündür. Kısacası arka mikrofon yeri biraz daha görünür oldu ve bu sebeple açık kalınca 4 gündür sesimin derinden gelme olayını yaşamadım. Yine sorunun olduğu aynı mekanlarda konuştum ama daha yaşamadım şimdilik. Sanırım arka mikrofonun az da olsa kapanmaması lazım !
Arka kapak şeklinde kılıfta kullanmıyorum.
Eğer bu sebeple düzeldi ise gürültü engelleyici mikrofon çok hassas sanırım.

Diğer 820 kullanan arkadaşlarda deneyebilirse daha sağlıklı ve önemli bilgilere ulaşabiliriz...

İnanın son süreçte aradığım her kişiye naber demeden önce sesim nasıl geliyor demeye başladım. Pis bir durum ve insanın telefonu fırlatası geliyor o an...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

• model: Nokia lumia 920
    servis giris: 2013-07-16 09:17:20
    sikayet: Karsiya ses boguk ve kisik gidiyormus
    yapilan islemler: Güncel yazilim yüklendi.temizlik yapildi.bakimdan geçirildi.testten geçirildi.test ok.

• Beğen
OozyStaw

OozyStaw

Üye

yapilan islemler: Güncel yazilim yüklendi.temizlik yapildi.bakimdan geçirildi.testten geçirildi.test ok.

servise mi yolladın ?

bj_kmurat

Üye

sorun çözüldü mü?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Hiç şaşırmadım. :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Servisten aldım geldim ama şarjı yok sanırım.
10-15 dakikadır takılı şarjda hala açılmadı :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Açıldı şimdi :) İş yokmuş. :kıskıs:
Ancak kuruluma geçmedim. Akşam eve geçince Wi-Fi'den geri yüklemeli kurulum yapayım.
Sabaha biter heralde :kop2:
Geçmiş olsun, sabaha kadar biterse iyi. :kıskıs: bu arada test sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyoruz. :naughty:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve bulutsuzgece
ÖEY

ÖEY

Üye
Valla inşallah düzelmiştir diyeceğim ama bana yazdıklarını şeylerin aynılarını yazmışlar hemen hemen :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

cinaski12

Üye
Evet son durum nedir ? yazılım atmakla düzelecek mi?:hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Evet son durum nedir ? yazılım atmakla düzelecek mi?:hmmm

Bence o düşülen notta yazılım olayından ziyade "temizlik" kelimesine odaklanmakta fayda var.
Alt ve üst mikrofonun toz almasından kaynaklı bir durum olma ihtimali de var.
Geri yükleme işlemi bitsin test edeceğim.

Üst Alt