awdil
Üye
Elbette o kadar para veriliyor ve o paranın karşılığını almak herkesin hakkı. Söylediğim gibi kardeşim eğer aldığınız ürün ayıplı mal kapsamında ise çok fazla gecikmeden tedbirinizi alın lütfen, böyle durumlarda hakkınızı arayabileceğiniz merci firma servisleridir. Geçenlerde Ali abi yazmıştı sanırım yanlış hatırlamıyorsam, serviste iken garantisi bitmiş bir cihazın sorunu giderilememiş ve buna istinaden servis cihazın yenisi ile değiştirilmesine onay vermişti. Eğer bu cihaz değiştirilmeseydi hakkın aranacağı ikinci merci tüketici hakem heyeti olacaktı. Çünkü cihazın garantisi servise verildiği tarihte halen devam etmekteydi. İyice saçmaladım sanırım
Kaynağı tam olarak belli olmasa da forumlarda dolaşan şu sözü size hatırlatmak istiyorum; "Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz." (Hz.Ali r.a.)
Eyvallah, Allah senden razı olsun kardeşim, anlayışın için ayrıca teşekkürler.
Mevla razi olsun ustadim.ben kullanicilar yararina kelam sarfettiginizin farkindayim,bu haseb ile dediklerinize katiliyorum.eyvallah.
hocam bakın ne çıkarmışlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 920 gibi bir cihazı kılıfsız taşımayı düşünmüyorsundur herhalde
Kılıfsız kullanırsan toz da olur, çizik de olur, düşük de olur...
Ön tarafı da kapatan deri kılıflar var.
Onlardan kullandığın sürece hem tozdan, hem de düşme çizilme kırılma gibi etkilerden korursun telefonu.
Lumia 920 gibi bir cihazı kılıfsız taşımayı düşünmüyorsundur herhalde
Kılıfsız kullanırsan toz da olur, çizik de olur, düşük de olur...
Ön tarafı da kapatan deri kılıflar var.
Onlardan kullandığın sürece hem tozdan, hem de düşme çizilme kırılma gibi etkilerden korursun telefonu.
Yada sim kart slotundan.Cihazın ön kamerasını şöyle bir kontrol ettim. Baktım elimle felan, toz girmesi mümkün değil gibi görünüyor! Ahize yada kulaklık girişinden toz alması mümkün olabilir..
kapalı yerden nası toz alcak hocam?Yada sim kart slotundan.
Fotoğrafta göründüğü gibi sim kart (slotundan) yuvasından ve kulaklık (jack) girişinden toz alıyor.kapalı yerden nası toz alcak hocam?
Fotoğrafta göründüğü gibi sim kart (slotundan) yuvasından ve kulaklık (jack) girişinden toz alıyor.
Olmaz inşallah, zaten bu tozlanmanın sebebi aşırı tozlu bir ortamda bulunmaktan kaynaklanıyor, normal ortamlarda böyle bir tozlanma mümkün değil. Ayrıca tıpa kullanmadığım halde şuana kadar hiç bir tozlanma oluşmadı ve işareti bile yok çok şükür.kulaklığı anladım da sim kartı anlamamıştım meğer arkadaş takıp çıkarıyomuş sürekli.
ebayde kulaklık yeri için minik tıpalar var ondan alacaksınız mecbur. ben telefonu almadan almıştım, telefonu alır almaz tıpasıyla kullanmaya başladım her gün kontrol ediyorum henüz bi toz yok inşallah olmaz da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?