Nokia Lumia 920 hakkında kafama takılanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kartal-78

Üye
l920 nin arka yuzey kısmında soyulmalar oldunu soyluyorlar varmı boyle birşey arkadaşlar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ardacumhur

ardacumhur

Üye
HTC 8X'de oluyor o ;)

ecel54

ecel54

Üye
l920 nin arka yuzey kısmında soyulmalar oldunu soyluyorlar varmı boyle birşey arkadaşlar

hasar almadığı sürece soyulmaz. Hasar alırsada soyulsn kısım parlaklığı sağlayan birşeyle kaplı o soyulabilir ama polikarbonat kasası soyulmaz

uMTOku

Üye
Çiziliyor ama arkası çizildi benim telefonun dikkatli bak
Sent from my Lumia 920 using Board Express

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o çizikler çok kolay bir şekilde yok edilebilir:oke:

kartal-78

Üye
arkadaşlar reklama girmez inşallah bi şey soraagım evkur mağzasında l920 satılıyormu satılıyorsa senet li olarak taksitli alına bilinirmi ve uvenilinirmi

IVI-Elia

Üye
o çizikler çok kolay bir şekilde yok edilebilir:oke:

nasıl ya onlara sinir oluyorum tabi üzerine ışık tutup dibine girmeden gözükmüyor ama :D

- - - Eklendi - - -

Bu arada Windows 8 deki virüsler aynı zamanda USB kablosunu taktığımızda WP abulaşıpnetkiler mi

- - - Eklendi - - -

Bu arada Windows 8 deki virüsler aynı zamanda USB kablosunu taktığımızda WP abulaşıp netkiler mi

ecel54

ecel54

Üye
nasıl ya onlara sinir oluyorum tabi üzerine ışık tutup dibine girmeden gözükmüyor ama :D

- - - Eklendi - - -

Bu arada Windows 8 deki virüsler aynı zamanda USB kablosunu taktığımızda WP abulaşıpnetkiler mi

- - - Eklendi - - -

Bu arada Windows 8 deki virüsler aynı zamanda USB kablosunu taktığımızda WP abulaşıp netkiler mi

etkilemez

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
arkadaşlar reklama girmez inşallah bi şey soraagım evkur mağzasında l920 satılıyormu satılıyorsa senet li olarak taksitli alına bilinirmi ve uvenilinirmi

Evkurdan uzak dur arkadaşım. Bire 1.5 hatta 2 katarlar. Ben onlara EVYIK diyorum :)

osmantoker

Üye
ilk htc 8x aldım yaklaşık 2.5 ay kullandım daha sonra renk ve görünüm açısından lumia 920 ile değiştirdim ama cihazı değiştirdiğim için çok pişmanım kesinlikle stabil çalışmıyor. bilindiği üzre 8x in ön kamerası çok daha iyi ama ana kamerada hiç bir fark göremedim hatta 920 daha kötü diyebilirim. şarj çok çabuk bitiyor daha bir çok şey sayabilirim vs vs vs.. tek artı sı nokia uygulamaları onun dışında kesinlikle 8x diyorum.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence kamerada benim içik eksikler var Örneğin MP ayarı kenbdin boyutu ayırman lazım sadece 4,3 16/9 var
birde odaklama olayı odaklarken odak ışığı yeşil veya kırmızı gibi ayırması lazım
Birde flaşsız çekimde bile Odaklarken flaş çalışıyor sonra çekerken patlamıyor ama odaklarken yanması kötü

bozokluht

bozokluht

Üye
Bence kamerada benim içik eksikler var Örneğin MP ayarı kenbdin boyutu ayırman lazım sadece 4,3 16/9 var
birde odaklama olayı odaklarken odak ışığı yeşil veya kırmızı gibi ayırması lazım
Birde flaşsız çekimde bile Odaklarken flaş çalışıyor sonra çekerken patlamıyor ama odaklarken yanması kötü

Abi fotoğraf ayarlarında odak yardım ışığı diye var.oradan kapatabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...