Nokia' nın carl zeiss tessar lensi

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Senin gibi bende defalarca yazdım herhalde cihazların garantisi bittiğinde tam anlamıyla lumialar düzelecek o zamana kadar satarmıyız vazgeçermiyi bilinmez ben ümidimi 1020 ye bağladım son şansımı ona verecek oda ne zaman Türkiye ye gelir meçhul ondada umduğumu bulamasam ya sony yada lg alacam lg de sağlam cihaz çıkarmaya başladı biraz da onlara paramız nasip olsun

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Konuyu açan arkadaş doğru söylüyor s2 bile yakınlaştırdığında 920 den daha iyi çekiyor

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Abi benim sevdiğim şeyler belli samsung zamanında dayanıksız , bada gibi işletim sistemleri ile beni kendinden soğuttu o zamanlar pek tek. Haberleri falan okumazdım bilmezdim Nokia nın yaptığı n70,n73,95 gerçekten süperdi n95 aldığımda o kadar sevinmiştim ki gerçekten o mutluluk şu an yok bunu bana veremiyor açıkçası

- - - Eklendi - - -

Az önce iphone 4s ile gece çekimi yaptım oto modda ve yine pert sadece sokak lambaları görünüyor ve arkadaşlar ben şunu diyorum böyle devam edemez

NOT : ÖNEMLİ OLAN REKLAM DEĞİL KALİTEYMİŞ
lütfen beni yanılt NOKİA

ferit.61

ferit.61

Üye
Konuyu açan arkadaşa çoğu yerde katılıyorum. L820 kullanıyorum ve canımı sıkan durumlardan biriside arkadaş bir fotoğraf çekeceğiz. Biraz netlemeden dolayı bekletiyor her zaman ve çok değil ama ağır kalıyor, tabiki fotoğrafın ana maddesi ışık olduğu içinde zaman farkı olabiliyor. Fotoğrafı çektikten sonrada çok seri değil, bekletiyor. Fotoğrafı netleyip çektiğiniz anda sesi de duyuyorsunuz çekildiğine dair ama telefonu kımıldattığınızda görüntü bulanık kalıyor. Çekim sesini duysanız bile az daha beklemek zorunda kalıyorsunuz. Bunu denemek için yöntem, siz cihazın huyunu bildiiğiniz için net fotoğrag çekebiliyorsunuz ama arkadaşınıza verin çekmesi için genelde bulanık çıkar :)

Bundan önceki benim telde N9 du, gözünü seveyim şak diye çekiyordu. Ne netleme sorunu, nede foroğrafın ekrada fazla kalma durumu vardı ve resimleride gayet güzeldi...

İşletim sistemi ile alakalı çok yol alınması lazım daha. Menüler hızlı yağ gibi de fotoğraf çekerken o kadar değil.

Zoruma giden WP nin kobayı olmamız :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben bunları bilerek yanaştım Lumiaya. Bu yüzdende zoruma gitmiyor. Sadece birsonraki nesil Lumialara kadar bekleseymişim diyorum. Ama teknolojininde sınırı yokki be kardeşim. Bu yüzden diyorum ki kendime, telefonun ustun yanları ile hava atmayı bırakıp işime yarayan özelliklerini sömüre sömüre kullanıp tadını çıkarayım. Nasıl olsa zamanla guncellmeler bize ek güzellikler getirecek. Ne gerek var deli gibi sat-al sat-al zararına para dökmeye.

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Abi benim sevdiğim şeyler belli samsung zamanında dayanıksız , bada gibi işletim sistemleri ile beni kendinden soğuttu o zamanlar pek tek. Haberleri falan okumazdım bilmezdim Nokia nın yaptığı n70,n73,95 gerçekten süperdi n95 aldığımda o kadar sevinmiştim ki gerçekten o mutluluk şu an yok bunu bana veremiyor açıkçası

- - - Eklendi - - -

Az önce iphone 4s ile gece çekimi yaptım oto modda ve yine pert sadece sokak lambaları görünüyor ve arkadaşlar ben şunu diyorum böyle devam edemez

NOT : ÖNEMLİ OLAN REKLAM DEĞİL KALİTEYMİŞ
lütfen beni yanılt NOKİA

beni tam olarak anlayan birisi aynen sorunlar aynı rezil rüsva ediyor bizi çoğu yerde valla bunlar düzelmezse en geç 2 yıla Nokia yı da Windows Phone u da para durumu iyi olursa 1 yıla kadar elveda ederim samsung fotoğraf dışında Windows Phone alanında geçerse gerçekten şaşırmam Nokia her gün telefon çıkaracağına bize program falan çıkart ancak telefon 1000 tane Windows Phone telefonun olsun içinde program olmadıktan sonra yine de ms tan çok çaba gösterdiği kesin ama yeterli değil şu an ot gibi yaşıyoruz

ÖEY

ÖEY

Üye
Bayram bayram söylemeyeyim dedim ama cidden yorumları okurken zorlanıyorum arkadaşlar :D o kadar devrik cümleler kurulmuş ki anlam karmaşası oluşmuş resmen :D Lütfen imla kurallarına uyalım ve yazdıklarımızı onaylamadan önce bir okuyalım :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bayram bayram söylemeyeyim dedim ama cidden yorumları okurken zorlanıyorum arkadaşlar :D o kadar devrik cümleler kurulmuş ki anlam karmaşası oluşmuş resmen :D Lütfen imla kurallarına uyalım ve yazdıklarımızı onaylamadan önce bir okuyalım :)

:oke: artik cogu mesaji sonuna kadar okuyamiyorum:)

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Mobilden yazıyorum yazarken genellikle yolda oluyorum yada kalabalık mekanlarda arkadaşların yanında şu anda mezarlıktayım mail geldi mecbur bakıyorum ondan böyle oluyor ve bir önceki mesajımda kendi kendime cevap vermişim :D:D

- - - Eklendi - - -

:oke: artik cogu mesaji sonuna kadar okuyamiyorum:)

yaş 17 lise 2 imla 0 :D:D:D

- - - Eklendi - - -

Şaka maka mobil olmasam bu kadar hata yapmam benim noktalama işaretleri kullanma falan gerçekten iyidir .

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Elimizden geldiği kadar kısa ve öz. Bazen yazdıklarımı 3 kez düzelttiğimi bilirim.

ÖEY

ÖEY

Üye
Aslında uzun zamandır aklımda ve söyleyecektim ama bugüne kısmetmiş:) Bu konu bence forumdaki en büyük sorunlardan biri. Gerçekten yazım kurallarına elimizden geldiği kadar uymamız gerekiyor. En azından sağlıklı iletişim kurmak açısından. Ben de çok kez telefondan girip yorum yazıyorum ama gözümden kaçanları sonradan hep düzeltiyorum. Yani birazcık dikkat ve özenle çözülmeyecek problem yok bence:)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Anlatılmak istenen anlaşıldığı sürece pekte önemli olmasa gerek. :)

ÖEY

ÖEY

Üye
İşte sorun orada zaten Gökçen :D Benim anlatmak istediğim sadece noktaya virgüle dikkat etmek değil. O kadar düşük cümleler kuruluyor ki ne yazılmak istendiği hiç belli olmuyor. Veya cümlenin başı sonu belli değil uzadıkça uzuyor. Bunlar gerçekten önemli şeyler aslında. Günlük konuşma diliyle yazı yazmak bence yararlı bir şey değil. :)

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Ben günlük hayatta köylü ağzıyla konuşmam, mükemmel sayılmasa da yaşıma göre gerçekten iyi olduğunu söylerler. Aylardır düzensiz uyku, sabahlara kadar uyumamak, gerektiğinden az uykuyla durmak kompozisyon yazabilen bir insanım fakat gerçekten önemsemiyorum konuyu hemen düzenliyorum.

narnia16

narnia16

Üye
Ben günlük hayatta köylü ağzıyla konuşmam, mükemmel sayılmasa da yaşıma göre gerçekten iyi olduğunu söylerler. Aylardır düzensiz uyku, sabahlara kadar uyumamak, gerektiğinden az uykuyla durmak kompozisyon yazabilen bir insanım fakat gerçekten önemsemiyorum konuyu hemen düzenliyorum.

Burada sitem sadece sana değil arkadaşım, forumda genel olarak bir dikkatsizlik var bu konuda :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
Aynen. Ben genel olarak forumda kullanılan dilden yana şikayetçiyim.

oysu

oysu

Üye
Arkadaşlar yaş ilerledikçe insanın telefondan beklentileri azalıyor.Zamanında benimde aldığım telefondan beklentim fazlaydı.Şimdi ise sağlamlık,kamera;batarya ve internet hızına bakıyorum.Önceden oyun delisiydim şimdi telefonumda oyun bile yok. L920 var tek şikayetim batarya o sorunu da çözdüm.Her çıkan telefonda ki özelliği istersek yılda en az 4 telefon alırız gibi geliyor.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben de konularda "konuyla ilgisiz konuşmalardan" şikayetçiyim :hmmm

;)

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
Samsung a günlük Update mi geliyor yoksa

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben de konularda "konuyla ilgisiz konuşmalardan" şikayetçiyim :hmmm

;)
Sanırım laf banaydı:) Ben artık fazlalaşan ve rahatsız olduğum bir konuda tepkimi dile getirdim ki bence yanlış bir yer değil. Ha, illa ayrı bir konu başlığı açılıp da o şekilde bunu tartışmak isteniyorsa onu da yaparız sorun değil. :)

Üst Alt