Nokia Lumia 920 hakkında kafama takılanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardacumhur

ardacumhur

Üye
360 derece 3D view ile baktım ve siyahta karar kıldım. Cidden mat siyah Bmw 3.20 gibi. :D Teşekkürler dostlar.
Kap alacağım mutlaka 2-3 renk. Her gün değiştiririm :D

Mat siyah mükemmel abi ya bir de iyice silip temizleyince canavar gibi gözükür o :) Aşık eder kendine :)

hiphop8

Üye
    Konu Sahibi
ardacumhur

ardacumhur

Üye
N8'de efsane bir cihaz ama LumiAŞK başka :)

Gelir gelmez bide kalibrasyon yapıp portico çaktın mı tadından yenmez :sarıl:

hiphop8

Üye
    Konu Sahibi
N8'de efsane bir cihaz ama LumiAŞK başka :)

Gelir gelmez bide kalibrasyon yapıp portico çaktın mı tadından yenmez :sarıl:
Kalibrasyon olayını Lumia 920'ye göre anlatabilir misin hocam? Bir de portico nedir? :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Telefonu alır almaz içindeki şarjı tamamen bitip kapanana kadar kullanıyoruz sonra telefonu şarja takıp hiç oynamadan şarj ediyoruz ve 6 saat daha şarjda bırakıyoruz.Telefona dokunmuyoruz bu arada.

Portico ise Windows Phone'un güncellemesinin kod adı.Ekran kapalıyken Wi-Fi açık tutma gibi genel iyileştirmeler ve eklemeler içeriyor.

http://www.maxicep.com/windows-phone-yazilim-destek/lumia-flas-atma-yapamayanlar-icin-742319.html

Burada anlatıldığı üzere güncellemeyi yapabilirsin ama sanırım Şubat'ta resmen duyurulacak ve telefonlarda gözükecek.Beklemem dersen buradaki şekilde yapabilirsin.

Ustalara saygım sonsuz kendimce anlatıverdim :)

hiphop8

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzel anlattın dostum teşekkür ederim. :D Flaş atma olayına girmek istemiyorum şahsen, resmi duyuruyu bekleyeceğim ama o şarj iyileştirmenin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Kullanıma göre 2-3 gün gidiyor sanırım?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben henüz kullanıcısı değilim ama bir arkadaşın telefonu maaşallah 3 günü rahat çıkarıyor.Kamera iyileştirmeleri de var.N8 kadar iyi olmasa da bunun da performansı bence gayet başarılı :)

Resmi duyuru tabi ki daha sağlıklı olacaktır kanımca.

Hayırlı Olsun güle güle kullan.Allah güzel günlerde,keyifle kullanmayı nasip etsin :)

hiphop8

Üye
    Konu Sahibi
Amin hocam, amin. Zaten yanarım yanarım da güzelim N8'imin eskimesine yanarım. O kameradan iyisi bir tek 808'de var sanırım. :)

n000k

n000k

Üye
Lumia 920 nin kamerasi bence cok iyi.tabi cekmesini bilirsen.ve suan icin kamera yazilimi gelistirilmeli.ufak puruzleri var sadece.gelcek plan guncelleme ile cok iyi olcak bans gore =)
<- Lumia 920 aşkım ->

kartal-78

Üye
arkadaşlar turkcell bayisinde arkadaşa sorduk l920yi kendisi bize l920 de takılmalar ve donma sorunlarının oldunu soyladi l920 yi almak için biraz beklememizi önerdi bukonu da bilgisi ola varmı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar turkcell bayisinde arkadaşa sorduk l920yi kendisi bize l920 de takılmalar ve donma sorunlarının oldunu soyladi l920 yi almak için biraz beklememizi önerdi bukonu da bilgisi ola varmı

takilma yok ama bazi arkadaşlarda bu donma olayi oldu. Tabi cozumu cok basit ses kisma ve güc tuşlarina 10saniye basili tutunca duzeliyor. Bence almak isteyenlerin ertelemesini gerektiricek bir durum soz konusu degil.

hiphop8

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar siyah L920'mi aldım sonunda. Yalnız N8'den rehberi aktardım fakat kişilerde gözükmüyor?

kartal-78

Üye
Arkadaşlar siyah L920'mi aldım sonunda. Yalnız N8'den rehberi aktardım fakat kişilerde gözükmüyor?

hayırlı olsun iyi gunlerde kullan telefonunu telefonla ilgili duşuncelerini ve deneyimlerini paylaşırmısın kardeşim

kartal-78

Üye
l920 için guncelleme geldi yenilikleri okuyorum ama fm radiyo sorunu çözülmemiş gibi duruyor guncellemedefm raiyo gelecekti hani geldide beinimmi haberimmi yok

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
l920 için guncelleme geldi yenilikleri okuyorum ama fm radiyo sorunu çözülmemiş gibi duruyor guncellemedefm raiyo gelecekti hani geldide beinimmi haberimmi yok

Bu güncellemede gelecek denmedi o...
İleride bir güncelleme ile aktif edilme ihtimali var şeklinde bir söylentiydi.
Hala da söylentiden ibaret.
Ancak Portico'dan sonra gelecek olan Apollo+ güncellemesinde pek çok eksikliğin giderilmesini bekliyoruz.
Radyoyu da buna dahip edip sürpriz yapabilirler belki.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
peki bu apollo+ ile bluetooth 4.0 destegi var mi yoksa o donanimla ilgili bir sorun mu ozgur abi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
peki bu apollo+ ile bluetooth 4.0 destegi var mi yoksa o donanimla ilgili bir sorun mu ozgur abi

Yaklaşık 2 ay önce yayınlanan haberlerde şöyle diyordu:

"Apollo+ ile gelmesi muhtemel güncellemeler; sürekli aktif Wi-Fi bağlantısı, VPN desteği, Bluetooth 3.1 yerine Bluetooth 4.0 modu, FM Radyo desteği, bildirim merkezi ve sesle ilgili iyileştirmeler."

kartal-78

Üye
akadaşım sgs 3 mini aldı inceledim elime aldımda kırılcak gibi duruyodu sgs3 de aynı fark ettm şey ekranın ince olmasıydı ve bir kaç gundur erkesin elinde sgs 3 var sanki samsung teli bedava ağıtıyor otobuste calıştığımyerde herkeste sgs3 var ve devamlı arkadaşım sgs aldiye ısrar ediyor nerdeyse kafaı oynatacaktım herkesin elinde bu teli gormkten bunun nedeni nedir fiyat olarak duşuk yuksek şşirilmiş teknoloji ama dsuk malzme olmasıı . sgs 3 te ben bunu gordum elime alınca l920 farklı daha kaliteli malzme var enim için teknolji öemli ama kaliteli meme olmasıda önemli

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Samsung da Apple gibi isim satıyor artık bana göre. :hmmm
Oysa Nokia, Lumia serisiyle bir yenilik çağı başlattı.
Her geçen gün de aileye birbirinden güzel, her bütçeye göre yeni modeller ekliyor.
Eskisi gibi Nokia'lı günlere dönüş başlayacak yakında merak etme ;)

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021

kartal-78

Üye
evet bencede bu ay l920 lıyorum insalla bir sıkıntısı çıkmaz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...