nokia lumia 920 en iyi telefon olamaz.

Sponsorlu Bağlantılar

PremiumWork

PremiumWork

Üye
[ENGİN];5231482' Alıntı:
4 çekirdek olsa çok çok ocak gibi su kaynatır :ehe pikniğe giderseniz 4 çekırdeklileri yanınızda götürün mangal yapar çay demler:hmmm

:kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Kardeşim az önce tamam diyordun şimdi destekçin çıkınca yine başladın.Optimus G'ye mi bel bağlıyorsunuz bırakın allah aşkına.Optimus G bırakın Note 2yi Galaxy SIIIü bile geçemeyecek burdan yazıyorum.Hangi LG cihazını başarılı buldunuzda Optimus G gelecek süpeer diyorsunuz.Bir kere internet performansında hiç bir türlü geçemez bu bir gerçek.Hız olarakta geçemeyecek.E işlemci başka neye yarar ? Oyun açmaya mı 1000 liralık telefonlarda her oyunu akıcı açıyor.13 MPnin kalitesi N8in kamerası kadar kaliteli olsa bile 920ninki yine daha başarılı olacaktır kabul edin bazı gerçekleri ya.Ayrıca tasarruf yapması ile kalitell olması apayrı şeyler.

++1

ismail

ismail

Üye
Şimdi resimlere baktım o ne harika bi tasarım öyle :buz:

Hafıza kartı girişi olmaması biraz kötü olmuş ama :hmmm

ismail

ismail

Üye
ama 32 gb hafıza var dahili olarak

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

32 GB bence gayet yeterli :hmmm Olmadı işlemcisi aynı olan 820 var tabi 920 kadar iyi değil ama çok önemliyse o da tercih edilebilir bence.
C6-01'de 8,32gb toplam kullanılabilir hafızam var. Uygulamalar, resimler ve videolar dahil şuan kullandığım alan sadece 6,3 gb bana yetiyor.

:oke: 32gb bence de gayet yeterli.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
C6-01'de 8,32gb toplam kullanılabilir hafızam var. Uygulamalar, resimler ve videolar dahil şuan kullandığım alan sadece 6,3 gb bana yetiyor.

:oke: 32gb bence de gayet yeterli.

Benim müzik ve fotoğraflarım ve videolarım toplam 5 GB falan oluyor oyunlada doldursam 32 GB bitmez ama :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Benim müzik ve fotoğraflarım ve videolarım toplam 5 GB falan oluyor oyunlada doldursam 32 GB bitmez ama :kıskıs:

ben 603ü doldurdum bi ara 8gb ile o telefonu o kadar doldurabiliyorsam lumia 920yi hayli hayli doldururum :kıskıs:

bu arada wp8e çıkan uygulamalar falan var da hiç oyun çıkmıyor mubuna yahu :hmmm

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

ben 603ü doldurdum bi ara 8gb ile o telefonu o kadar doldurabiliyorsam lumia 920yi hayli hayli doldururum :kıskıs:

bu arada wp8e çıkan uygulamalar falan var da hiç oyun çıkmıyor mubuna yahu :hmmm

Wp8'e özel oyunlar gelmeye başladı bile.Geçenlerde 2-3 tane gördüm öyle sadece Wp8 için olan.Oyun geliyor yav nasıl gelmiyor :kıskıs:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Wp8'e özel oyunlar gelmeye başladı bile.Geçenlerde 2-3 tane gördüm öyle sadece Wp8 için olan.Oyun geliyor yav nasıl gelmiyor :kıskıs:

ne bileyim :hmmm o kadar uygulama haberi çıkıyor falan da hiç oyun haberi görmeyince şüphelendim :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bartu düşündüm de aslında hafızaya göre isteklerimiz de büyüyor, o yüzden yetmeyebilir.:naughty:

:D Valla uygulama ile 32 GB bitiremem ben.Zaten telefon oyunlarından hiç haz etmem.Heleki sağ alt cebimbe PSV dururken :naughty:

• Beğen
rapman

rapman

Üye
Tamam

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
  • Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadeaşlar bırakında türkiyeye ne zaman gelecek onu söyleyin çatladık yahu burda

Üst Alt