iphone 5 ve galaxy note 2 dışında bir rakibi olamaz
O değilde zamanında ne fanatikliğini yapardım lumianın millet nokia fanboyu sanıyordu beni![]()

wp7 de öyleydi ama wp8 de sınır yok. Ta ki rami bitirene kadarWp8 de maksimum 8 program acilmiyor muydu

anaa ben bu konuyu nasıl.girmedim ya? neyse.yine adamın teki donanım diye dalmış ortayaeğer nasıl gidiyor?
![]()
konu başlığına dikkat etmedin herhalde... Ben de daha yeni farkettim konu başlığını
Hmm donanıma değinmişssiniz. Şimdi Apple'ı ele alalım. Hiçbir etkiliğinde bas bas şu kadar çekirdekli işlemci var, bilmem kaç gb ram var telefonumda diye bağırmıyor. Diyor ki en iyi kullanıcı deneyimini bizim sistemimiz sağlıyor. Şuanda da Dünya'nın en değerli şirketi.
Öte yandan. Artık eskimiş olan Nokia N9. Hangi telefon 4 çekirdekli cihaz N9'un Multitasking kapasitesi ile yarışabilir. Wp7.x serisi Lumia'lara bakalım. 4 çekirdekli cihaz ile karşılaştırmaları ortada. Madem donanım bu kadar önemli ezip geçmesi gerek güçlü donanımı olanlanların. Görüyoruz ki neredeyse kıl payı farkla galip oluyorlar. Bazı yerlerde birkaç saniyeyi bulabiliyor sadece. Bazı yerlerde ise Lumia galip geliyor.
Bu arada Galaxy S3, One X mükemmel cihazlar. Sadece içlerinde barındırdığı Android için tam tersi şeyleri rahatlıkla belirtebilirim. Son olarak kamera konusuna değineyim. Git profesyonel makinaları araştır. Canon EOS 5D Mark III ve Nikon D800'ü kıyaslayan inceleme, testleri izle/oku. Nikon D800 36.3 Megapixellik fotoğraf çekebiliyorken Canon EOS 5D Mark III 22.3 Megapixel boyutunda fotoğraf çekiyor ve ikisinin farklı alanlarda birbirlerin üstünlüğü var. Fotoğraf kalitesi olarak ise farklı koşullarda hissedilemeyecek kadar farkla galip geliyorlar... Bu cihazlarda şuanda Dünyanın en iyi 2 fotoğraf makinesi![]()
herşey donanım değildir,işletim sistemide bir donanım kadar bence önemlidir 
s3 onex note2 i5 hepsi cok daha onunde cunku kusursuz marketleri var ve en onemliside bu. Nokianin en iyi telefonu cikarmasida biraz zor daha cortex a15 var onu kullanmadan boyle yapiyolar

iphone 5 ve galaxy note 2 dışında bir rakibi olamaz
O değilde zamanında ne fanatikliğini yapardım lumianın millet nokia fanboyu sanıyordu beni![]()

Kendin söylüyorsun zaten fanboy olduğunu, bu arada iphone 5 şuanda donanım konusunda rakipsiz bir telefon lumia 920 neye göre onun rakibi ? aynı şekilde note 2 s3 ile aynı donanımı kullandığına göre onunda rakibi olamaz bu lumia 920 s2 seviyesinde bir telefon ancak galaxy s2 ve iphone 4 olabilir rakibi![]()

Kendin söylüyorsun zaten fanboy olduğunu, bu arada iphone 5 şuanda donanım konusunda rakipsiz bir telefon lumia 920 neye göre onun rakibi ? aynı şekilde note 2 s3 ile aynı donanımı kullandığına göre onunda rakibi olamaz bu lumia 920 s2 seviyesinde bir telefon ancak galaxy s2 ve iphone 4 olabilir rakibi![]()
giderken eldivenle git havalar soğuk zira telefonu eldiven ile de kullanabiliyorsun süper ekranı sayesinde
yazık ya adamlar fanlikta çığır açtı.
lütfen mesajlarına dikkat et tanimadigin birisine böyle hitap etmen doğru değil.
- - - Eklendi - - -
mesajlarına dikkat et sınırını asma. senin gibi fanlari çok gördü bu forum bilmeden atma.
Bilmeden atan senin gibilerçift çekirdekli adreno 225 li orta seviye donanıma sahip olan bir telefonu gelmiş en üst seviye telefonlar ile kıyaslıyorsunuz.
buna tükürdüğünü yalamak denir. burada senin bilgisiz.olduğun ortaya.çıktı.neyse tamam kardeş lumia 920 ,3310la aynı seviye telefon![]()
neyse tamam kardeş lumia 920 ,3310la aynı seviye telefon![]()