sasasahamza
Üye
doğru konuş! Ne ben kimseyi gaza getiriyorum, ne de gaza getirsem bartu abim o kadar düşecek biri değil.
şşşt sakin ol evlat bukadar üzüleceğini düşünmedim

doğru konuş! Ne ben kimseyi gaza getiriyorum, ne de gaza getirsem bartu abim o kadar düşecek biri değil.

şşşt sakin ol evlat bukadar üzüleceğini düşünmedim![]()
kızdım 
şşşt sakin ol evlat bukadar üzüleceğini düşünmedim![]()
Çok güzel söylemişsin,insanlarda bir sayı takıntısıdır gitti.[ENGİN];5231482' Alıntı:4 çekirdek olsa çok çok ocak gibi su kaynatırpikniğe giderseniz 4 çekırdeklileri yanınızda götürün mangal yapar çay demler
![]()

Wp8 de maksimum 8 program acilmiyor muydu

konuları çok gezdim. Herkez windows tabanlı lumia 920 yi dünyanın en iyi telefonu olacak gibi görüyor. Ama bunu düşünenler tamamen yanılıyor. Bikere nokia yazılımı ıos ve androit den geride. Ama bu windows tabanlı telefonla rakiplerini geçmesi kolay değil. bu konuyu açmamın sebebi dünyanın en iyi telefonu sanıpta aslında yanılanlara geliyor. Yaklaşık 1 ay sonra lg tarafından lg optimus g çıkacak. Bu telefon diğerlerine son nòktayı koyuyor. 2gb ram 13 mp kamera 4 çekirdek 1.5 ghz islemci 4.7 inc ekranla geliyor. Sanırım suan en iyi telefon o olacak. b ixsa z
biri 13 mp 1. 2.si lg de yeni ekran teknolojipsi var. %70' tasarruf yaapıyorPardon ama android gibi sistemi sömüren bir işletim sistemine 2 çekirdekli 1.5 ghz yetmez. ama lumialar için yeterde artar.. ayrıca şunu da belirtmek isterim ki lumia 920 galaxy s3'ü ezer geçer . neden mi Kamera olarak bakalım.. İkisinde de 8 mp kamera var. fakat lumia da ki carl zeiss lensini bilen biliyor onu anlatmaya gerek yok ,hadi onu geçelim pureview teknolojisi zaten kamerada rakipsiz yapıyor lumiayı.. ekrana geçelim. puremotion hd+ ekranı kullanıyor lumia 920 , en hassas ve dünyanın en iyi ekranı s3le karşılaştırmaya gerek yok .. tasarım olarak zaten muhteşem bir tasarıma sahip lumia 920. s3ün tasarımıda çok güzel geliyordu bana ama taa ki lumiayı gördükten sonra .. multitasking olarak zaten lumia gene her halükarda üstün ..bi androidde dene 30-40 program acmayı bı de windows phone da.. özet geçecek olursak : iphone 5'i bilemem ama lumia 920 dünyanın en iyi telefonu diyorum ..![]()
Konuşmana dikkat et...
dogru şoyluyorsunSanki bilgisayar alıyorsun telefon alıyorsun alt üstü o özelliklerdeki telefon bile donuyor. i7 pc bile donuyor bunlara pek fazla takılma bence herkez amacına göre telefon alır s2 alıpta söyleneni de gördüm memlun kalanıda bu tarz konularda saygı göstermekten başka birşey yok.
Şu an lg optimus G en iyisi 13 mp kamera Snapdragon S4 1.5 ghz işlemci vs.
Cikmadigina gore bu kafayi yasamayi birakin.
reşmiyet kazandı