nokia lumia 920 en iyi telefon olamaz.

Sponsorlu Bağlantılar

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
[ENGİN];5231482' Alıntı:
4 çekirdek olsa çok çok ocak gibi su kaynatır :ehe pikniğe giderseniz 4 çekırdeklileri yanınızda götürün mangal yapar çay demler:hmmm
Çok güzel söylemişsin,insanlarda bir sayı takıntısıdır gitti.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Türe

Türe

Üye
10 yillik tinerciyim boyle kafa gormedim :hmmm

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bu konu neden burda açılmış acaba,bu konu nun yeri cep telefonları genel olmalıydı sanki:hmmm

codblackops2

codblackops2

Üye
Pardon ama android gibi sistemi sömüren bir işletim sistemine 2 çekirdekli 1.5 ghz yetmez.
ama lumialar için yeterde artar..
ayrıca şunu da belirtmek isterim ki lumia 920 galaxy s3'ü ezer geçer .
neden mi
Kamera olarak bakalım..
İkisinde de 8 mp kamera var. fakat lumia da ki carl zeiss lensini bilen biliyor onu anlatmaya gerek yok ,hadi onu geçelim pureview teknolojisi zaten kamerada rakipsiz yapıyor lumiayı..
ekrana geçelim.
puremotion hd+ ekranı kullanıyor lumia 920 , en hassas ve dünyanın en iyi ekranı s3le karşılaştırmaya gerek yok ..

tasarım olarak zaten muhteşem bir tasarıma sahip lumia 920.
s3ün tasarımıda çok güzel geliyordu bana ama taa ki lumiayı gördükten sonra ..

multitasking olarak zaten lumia gene her halükarda üstün ..bi androidde dene 30-40 program acmayı bı de windows phone da..

özet geçecek olursak : iphone 5'i bilemem ama lumia 920 dünyanın en iyi telefonu diyorum ..:)

Türe

Türe

Üye
Wp8 de maksimum 8 program acilmiyor muydu

Türe

Türe

Üye
Cidden var oyle bisey. Multitasking denemez aslinda onun icin :hmmm

codblackops2

codblackops2

Üye
Allah Allah :hmmm

den1905

den1905

Üye
konuları çok gezdim. Herkez windows tabanlı lumia 920 yi dünyanın en iyi telefonu olacak gibi görüyor. Ama bunu düşünenler tamamen yanılıyor. Bikere nokia yazılımı ıos ve androit den geride. Ama bu windows tabanlı telefonla rakiplerini geçmesi kolay değil. bu konuyu açmamın sebebi dünyanın en iyi telefonu sanıpta aslında yanılanlara geliyor.
Yaklaşık 1 ay sonra lg tarafından lg optimus g çıkacak. Bu telefon diğerlerine son nòktayı koyuyor.

2gb ram 13 mp kamera 4 çekirdek 1.5 ghz islemci 4.7 inc ekranla geliyor. Sanırım suan en iyi telefon o olacak. b ixsa z

Sanki bilgisayar alıyorsun telefon alıyorsun alt üstü o özelliklerdeki telefon bile donuyor. i7 pc bile donuyor bunlara pek fazla takılma bence herkez amacına göre telefon alır s2 alıpta söyleneni de gördüm memlun kalanıda bu tarz konularda saygı göstermekten başka birşey yok.

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi
Pardon ama android gibi sistemi sömüren bir işletim sistemine 2 çekirdekli 1.5 ghz yetmez.
ama lumialar için yeterde artar..
ayrıca şunu da belirtmek isterim ki lumia 920 galaxy s3'ü ezer geçer .
neden mi
Kamera olarak bakalım..
İkisinde de 8 mp kamera var. fakat lumia da ki carl zeiss lensini bilen biliyor onu anlatmaya gerek yok ,hadi onu geçelim pureview teknolojisi zaten kamerada rakipsiz yapıyor lumiayı..
ekrana geçelim.
puremotion hd+ ekranı kullanıyor lumia 920 , en hassas ve dünyanın en iyi ekranı s3le karşılaştırmaya gerek yok ..

tasarım olarak zaten muhteşem bir tasarıma sahip lumia 920.
s3ün tasarımıda çok güzel geliyordu bana ama taa ki lumiayı gördükten sonra ..

multitasking olarak zaten lumia gene her halükarda üstün ..bi androidde dene 30-40 program acmayı bı de windows phone da..

özet geçecek olursak : iphone 5'i bilemem ama lumia 920 dünyanın en iyi telefonu diyorum ..:)

biri 13 mp 1. 2.si lg de yeni ekran teknolojipsi var. %70' tasarruf yaapıyor

- - - Eklendi - - -

ve daha parlak ve net

- - - Eklendi - - -

Konuşmana dikkat et...

napıcan?¿ Bi sorunmu var.?

- - - Eklendi - - -

Sanki bilgisayar alıyorsun telefon alıyorsun alt üstü o özelliklerdeki telefon bile donuyor. i7 pc bile donuyor bunlara pek fazla takılma bence herkez amacına göre telefon alır s2 alıpta söyleneni de gördüm memlun kalanıda bu tarz konularda saygı göstermekten başka birşey yok.

dogru şoyluyorsun

karayel90

karayel90

Üye
Şu an lg optimus G en iyisi 13 mp kamera Snapdragon S4 1.5 ghz işlemci vs.

Türe

Türe

Üye
Cikmadigina gore bu kafayi yasamayi birakin.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Kardeşim az önce tamam diyordun şimdi destekçin çıkınca yine başladın.Optimus G'ye mi bel bağlıyorsunuz bırakın allah aşkına.Optimus G bırakın Note 2yi Galaxy SIIIü bile geçemeyecek burdan yazıyorum.Hangi LG cihazını başarılı buldunuzda Optimus G gelecek süpeer diyorsunuz.Bir kere internet performansında hiç bir türlü geçemez bu bir gerçek.Hız olarakta geçemeyecek.E işlemci başka neye yarar ? Oyun açmaya mı 1000 liralık telefonlarda her oyunu akıcı açıyor.13 MPnin kalitesi N8in kamerası kadar kaliteli olsa bile 920ninki yine daha başarılı olacaktır kabul edin bazı gerçekleri ya.Ayrıca tasarruf yapması ile kalitell olması apayrı şeyler.

Üst Alt