nokia lumia 920 en iyi telefon olamaz.

Sponsorlu Bağlantılar

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi

Pureview teknolojisi hakkında bir bilgin var mı ? Dünyanın en iyi kameralı telefonu 808 Pureview modda 8 MP çekim yapabiliyor ve en başarılı çekimleride bu şekilde elde ediliyor.8 MP pureview modda diğer bütün kameralardan çok daha iyi çekiyor.Nokia'da 808'deki kadar olmasada standartlara göre iyi bir lens kullandı ve piyasadaki her cihazdan -808 hariç- daha iyi bir çekim yapacaktır.Gelsin telefon o zaman konuşuruz...Az önce bize her anlamıyla iyi diyordun noldu şimdi sadece kamerası iyi olacak demeye başladın ?

her yonuyle iyı merak etme o teknolnjiden haberim var 1 2. Si fan degilim 3. Su telefnn nerdeyse ramdır cekirdektir 2 katı ama ben 2 katı guzel demiyorum la

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kardeşim cidden konu hakkında hiçbir bilgisi olmayan tipik bir fansın...Fotoğrafın kalitesini mpden önce lensinin kalitesi belirler bu durumda 8 MP güle oynaya 12 MPyi geçebilir ki L920deki 8.7 MP pureview kamera.Pureview teknoloji sayesinde o piyasadaki 16 12 13lerdek çok çok daha iyi performans verecektir.Sana anlatıyoruz tek çekirdek stabil yazılımlı bir cihaz 4 çekirdek androidli telefonla yarışabiliyor çift çekirdekli olanıda 4 çekirdekli cihazı geçecektir diyoruz hala L920den daha iyiler çünkü daha fazla donanımı var diyorsun...2 çekirdek bir Lumia 4 çekirdek bir Androidten daha iyi bir internet performansı verip daha hızlı açacaktır uygulamaları.Allah aşkına bilginizin olmadığı konularda fetva vermeyin ya.8 MP nereye 12den iyi olamıyo.Xperia S 12 MP bırak pureviewli 8.7li 920yi 8 MP L900ü geçemiyor...Sen hala neyi iddia ediyorsun.O gelecek bu gelecek diyorsun sonuçta şuan yok dimi ? Ocak Şubat gibide 4 çekirdekli Nokialar ve HTCler geliyor onlara ne diyeceksiniz acaba...
Eline sağlık. :oke:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

her yonuyle iyı merak etme o teknolnjiden haberim var 1 2. Si fan degilim 3. Su telefnn nerdeyse ramdır cekirdektir 2 katı ama ben 2 katı guzel demiyorum la

Telefonun performansını sağlayan ana unsur çekirdek sayısı değil işletim sisteminin stabilliğidir ki Microsoft bilgisi ve uzun çalışmaları ile stabilite manyağı bir işletim sistemi üretti.Senin dediğin doğru olmuş olsaydı tek çekirdekli bir Android ile Lumia 900'ü kıyaslıyor olurduk.Hadi deneyelim Galaxy W mi daha iyi Lumia 900 mü ? Lumia 900 en az 4'e katlar galaxy W'yi...

- - - Eklendi - - -

Eyvallah :tebessüm:

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Fanboy terk ... Amaç ne böyle konular da ..

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi

Telefonun performansını sağlayan ana unsur çekirdek sayısı değil işletim sisteminin stabilliğidir ki Microsoft bilgisi ve uzun çalışmaları ile stabilite manyağı bir işletim sistemi üretti.Senin dediğin doğru olmuş olsaydı tek çekirdekli bir Android ile Lumia 900'ü kıyaslıyor olurduk.Hadi deneyelim Galaxy W mi daha iyi Lumia 900 mü ? Lumia 900 en az 4'e katlar galaxy W'yi...

- - - Eklendi - - -

Eyvallah :tebessüm:

yanlız ben 920 dunyanın en iyi tflèfonu olamaz diye bahsettim ama siz windowscular lg optimus g 920 den guzel haberini alınca kandinizi4 en ko6tu telefon yerine l koydunuz

- - - Eklendi - - -

Fanboy terk ... Amaç ne böyle konular da ..

yorumları değil konuyu okursan anlarsın

MaxipmaN

Üye
tek rakibi ıphone 5 olur o telefonun

• Beğen
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Konuyu okudum ve yorumlarla tamamen tarafçılığa dönüşmüş. İlerde Nokia 4gb ram li telefon çıkarıcak o da en iyisi olucak desem ne olur? Kalkmış çıkmayan telefonu yazıp 920 en iyi olamaz diyosun. Güzel mantık.

MrTech

MrTech

Üye
Dereyi görmeden paçayı sıvamayın bence :oke:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

yanlız ben 920 dunyanın en iyi tflèfonu olamaz diye bahsettim ama siz windowscular lg optimus g 920 den guzel haberini alınca kandinizi4 en ko6tu telefon yerine l koydunuz

- - - Eklendi - - -

yorumları değil konuyu okursan anlarsın

Hocam sana taraf çıkan 1 insan yok farkında mısın.Git bir düşün kim haklı acaba diye.Ayrıca düzgün yazda okuyup cevap verebileyim.Sen 920 dünyanın en iyisi olamaz dedin bizde belli bir kesim için olur, olmasa bile senin yazdığın sebeplerden ötürü olmaz dedik.Sen hala ısrar ediyorsun.Konuyu saptırmak yerine ilk başta söylediklerini açıklasana hani donanım en önemli şeydir donanımı iyi olan cihaz kesinlikle en iyidir, 8 MP kamera 12 MP'yi geçemezi falan.Onları açıklayıp kendini haklı çıkar tamam diycem sen bu işin üstadısın ben yanlış yaptım...Bak ben Android kullanıyorum.Kullandığım telefonda Galaxy Note.Yeri geldiği zaman Android'i de över, kötülerim ama gidip Galaxy Note kullanıyorum diye onu gereksiz yere övmem.Azıcık objektif ol be kardeşim.

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu okudum ve yorumlarla tamamen tarafçılığa dönüşmüş. İlerde Nokia 4gb ram li telefon çıkarıcak o da en iyisi olucak desem ne olur? Kalkmış çıkmayan telefonu yazıp 920 en iyi olamaz diyosun. Güzel mantık.

ikisininde özellikleri belli nokiyi kotulemiyorum 10 sene nokia kullandım ben

- - - Eklendi - - -

Hocam sana taraf çıkan 1 insan yok farkında mısın.Git bir düşün kim haklı acaba diye.Ayrıca düzgün yazda okuyup cevap verebileyim.Sen 920 dünyanın en iyisi olamaz dedin bizde belli bir kesim için olur, olmasa bile senin yazdığın sebeplerden ötürü olmaz dedik.Sen hala ısrar ediyorsun.Konuyu saptırmak yerine ilk başta söylediklerini açıklasana hani donanım en önemli şeydir donanımı iyi olan cihaz kesinlikle en iyidir, 8 MP kamera 12 MP'yi geçemezi falan.Onları açıklayıp kendini haklı çıkar tamam diycem sen bu işin üstadısın ben yanlış yaptım...Bak ben Android kullanıyorum.Kullandığım telefonda Galaxy Note.Yeri geldiği zaman Android'i de över, kötülerim ama gidip Galaxy Note kullanıyorum diye onu gereksiz yere övmem.Azıcık objektif ol be kardeşim.

n70 ede w8 yazılımı yuklesinler nasıl olsa donanım onemli degil kral olur n70. ygmjajzıd9

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Nokia'da 4 çekirdekli tepe cihazını daha tanıtmadı o zaman.O kesin en iyisi olacak o zaman ? Daha gelmemiş telefon için yorum yapma.LG her zaman çita atlatır ama telefonları hiç bir şeye yaramaz.İlk 4 çekirdekli telefonu da LG yaptı ama performansı SII'den beter.Donanımı koyuyor ama stabilliği rezalet.Allah aşkına bir LG'yi ve LG alanların yorumlarını oku LG hiç bir zaman en iyi telefonu üretmez.En iyi donanımlı telefonu üretir, sizin gibi donanım çılgınlarına satar ve desteği keser.1 ay sonrada Samsung HTC üretir aynı donanımlı daha performanslı cihazını LG alanlar başlarını duvarlara vurur.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

n70 ede w8 yazılımı yuklesinler nasıl olsa donanım onemli degil kral olur n70. ygmjajzıd9

Konuyu saptırma çabaları vol.12932.Sana donanım gereksiz mi diyoruz.Donanım 2. planda diyoruz.Sistem stabillliği olmazsa donanım neye yarar.En basitinden LG'nin 4 çekirdekli modeline bak ikiside Android hadi Wp'yi falan geçtim ama Galaxy SII kadar performans vermiyor.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
kardeşim seni 4 çekirdekli 2 gb ramli telefonlar ile başbaşa bırakıyorum.

Stabil olmamak=daha fazla donanım

daha fazla donanım=yetersiz batarya

stabil olmama=yetersiz batarya

stabil olmama=ne kadar yüksek olursa olsun düşük performans

yüksek donanım ile stabil olmama yüzünden=yetersiz batarya

demekki söylediklerin hiçbirşeye yaramıyormuş.

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Şimdi sizi kapat edicem LG'nin telefonu gelince der :D Galaxy Note'dan değilde LG'nin işe yaramaz modellerinden medet umuyor arkadaş...LG'nin sadece 4.1'li cihazı tercih edilebilir onunda karşısında Nexus varken biraz zor.

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi

adam kendi karsılastırıyor sonrada bak gordunmu diyor koptum :D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Şimdi sizi kapat edicem LG'nin telefonu gelince der :D Galaxy Note'dan değilde LG'nin işe yaramaz modellerinden medet umuyor arkadaş...LG'nin sadece 4.1'li cihazı tercih edilebilir onunda karşısında Nexus varken biraz zor.
tamam anladım ne demek istediğini ama aynı donanımlı cihazı samsung yada apple yapsa ben böyle tepki almazdım lg nin yazılımı gerçekten bu kadar kötümü neden kötü???

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

adam kendi karsılastırıyor sonrada bak gordunmu diyor koptum :D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

tamam anladım ne demek istediğini ama aynı donanımlı cihazı samsung yada apple yapsa ben böyle tepki almazdım lg nin yazılımı gerçekten bu kadar kötümü neden kötü???

Aynı yazılım fakat donanımı optimize edemiyorlar sisteme...Samsung ya da Apple desende farketmez donanım her şey değildir...Kaç kere anlatalım sana ben anlattım başkaları anlattı.Ayrıca senin donanım en önemli şey, olmazsa olmaz sözüne ithafen yüksek donanımdan ziyade daha az donanım ve daha stabil sistemle daha iyi sonuç alınabilir demiş.Kopacak bir şey yok...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Aynı yazılım fakat donanımı optimize edemiyorlar sisteme...Samsung ya da Apple desende farketmez donanım her şey değildir...Kaç kere anlatalım sana ben anlattım başkaları anlattı.Ayrıca senin donanım en önemli şey, olmazsa olmaz sözüne ithafen yüksek donanımdan ziyade daha az donanım ve daha stabil sistemle daha iyi sonuç alınabilir demiş.Kopacak bir şey yok...

gerekli şeyi yazmışsin teşekkür ederim :tebessüm:

• Beğen

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi

gerekli şeyi yazmışsin teşekkür ederim :tebessüm:
sende gaza getirme :D

- - - Eklendi - - -

fiyatı tl ile ne kadar ne zaman çıkıcak peki bu telefon? s3 den güzelmi peki?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

- - - Eklendi - - -

Bu telefondan kastın 920 ise Türkiye'ye 1500-1900 TL gibi bir fiyattan gelir diye düşünüyorum.Diğer örnekler böyle gösteriyor.Bu durumda Galaxy SIII'ten fiyat olarak çok avantajlı.SIII'ten güzel olması ise kişisel bir durum.İnternet, sosyal ağlar, tasarım, kamera ve bana göre arayüz konusunda SIII'ten üstün.SIII ise ekran boyutu ve marketi ile daha üstün.

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi

Bu telefondan kastın 920 ise Türkiye'ye 1500-1900 TL gibi bir fiyattan gelir diye düşünüyorum.Diğer örnekler böyle gösteriyor.Bu durumda Galaxy SIII'ten fiyat olarak çok avantajlı.SIII'ten güzel olması ise kişisel bir durum.İnternet, sosyal ağlar, tasarım, kamera ve bana göre arayüz konusunda SIII'ten üstün.SIII ise ekran boyutu ve marketi ile daha üstün.
resimlerde bakıyorum 920 arayüzü nü pek anlamadım ne biliyim ekrana dokunup yana kaydırdıgında s3 gibi başka pencerelere gidebiliyormusun pek anlamadım arka pilandaki resimde yavaşça değişiyormu anlamışsındır ne demek istediğimi androitli telefonlarda olan şey giriş ekranını diyorum ondaki nasıl pek kavrayamadım bataryası ne kadar gider peki ?

- - - Eklendi - - -

bu arada symbian 3 deki oyunları çalıştırırmı kendi storesi varmı ? ovi mağaza mı sadece kendine hs oyunu uygulamadı yokmu

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

- - - Eklendi - - -

doğru konuş! Ne ben kimseyi gaza getiriyorum, ne de gaza getirsem bartu abim o kadar düşecek biri değil.

Üst Alt