nokia lumia 920 en iyi telefon olamaz.

Sponsorlu Bağlantılar

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi
Sadece sunu sormak istiyorum: Biz olur mu dedik?

olur dediniz

- - - Eklendi - - -

olur olur donanım ve sistemin uygun çalışması önemli olan yok isterse 4gb ram 3 hız olsun bi işe yaramaz

dalgamı geçiyon gardas yazım donanımdan sonra en gereklidir

- - - Eklendi - - -

kardeş sana şunu diyecem sende tek çekirdek var einstein de tek cekirdek var aranızda donanım olarak fark yok ama o dünyanın en zeki insanlarından biriydi yani senin alayacağı olay yazılımda bitiyor. Androidi şaha kalktıran yegane sebepte yazılım ve flash desteği ama işte bu sebeple gereksinim optimum 1 ghz WP8 De aynı olacak diye bir kaide yok

kardes ikisindede aynı uygulamayı actın diyelim hangisinin donma ihtimali daha fazladır? Eger 8 mp 13 den daha iyi dersenizde cidden intar ederim

- - - Eklendi - - -

arkadas guzel guzel anlatmis ama sanki yanli anlatmissin. birkac konuyu atliyorsun. 1-lg optimus g cikmadi ve suan karsilastirma yapamazsin. 2-ben suan n8 symbian kullaniyorum ve symbian bile android e gore daha az sisteme ihtiyac duyuyor ve mesela benim telim tek cekirdek symbian calisiyor ama android calismaz. o sebepten lumia 920 wmp8 daha az kaynaga ihtiyaci var. (henuz bunuda test edemedik). android her zaman daha cok kaynak kullanmistir. simdi 4 cekirdekli yarin 8 cekirdek yetmeyecek vs. 3- suanda lg yi bilmem ama samsung s3 bile lumiadan iyi :D.... yeni iphone cikacak daha cikacaklari sayarsak...

- - - Eklendi - - -

bir kopyalama yapsak herkes einstein olur fenami :D

sonucta daha sistem istemesı fazla degistirmez ben yazılımdan once donanım en onemidir. Hangisinin daha iyi??0 e

- - - Eklendi - - -

öyle kalkıp 13 megapixel diye onun kamerası bırak n8i lumia 920 den bile iyi olamaz. Ayrıca hatirlatirim 1gb ram 4 çekirdekli 1.5 ghz işlemciye sahip galaxy s3 ile 512 mb ram 1.4 ghz tek çekirdek işlemciye sahip lumia 900 yarışabiliyordu. Bu durumda demek gerekir ki herşey donanım değil. Ondan daha önemli olan stabilite denen birşey var.

s3 tıp berbattı bide 8 mp 13 ten iyi diyon . Dur intar edip geliyorum..w

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Kardeşim cidden konu hakkında hiçbir bilgisi olmayan tipik bir fansın...Fotoğrafın kalitesini mpden önce lensinin kalitesi belirler bu durumda 8 MP güle oynaya 12 MPyi geçebilir ki L920deki 8.7 MP pureview kamera.Pureview teknoloji sayesinde o piyasadaki 16 12 13lerdek çok çok daha iyi performans verecektir.Sana anlatıyoruz tek çekirdek stabil yazılımlı bir cihaz 4 çekirdek androidli telefonla yarışabiliyor çift çekirdekli olanıda 4 çekirdekli cihazı geçecektir diyoruz hala L920den daha iyiler çünkü daha fazla donanımı var diyorsun...2 çekirdek bir Lumia 4 çekirdek bir Androidten daha iyi bir internet performansı verip daha hızlı açacaktır uygulamaları.Allah aşkına bilginizin olmadığı konularda fetva vermeyin ya.8 MP nereye 12den iyi olamıyo.Xperia S 12 MP bırak pureviewli 8.7li 920yi 8 MP L900ü geçemiyor...Sen hala neyi iddia ediyorsun.O gelecek bu gelecek diyorsun sonuçta şuan yok dimi ? Ocak Şubat gibide 4 çekirdekli Nokialar ve HTCler geliyor onlara ne diyeceksiniz acaba...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kardeşim cidden konu hakkında hiçbir bilgisi olmayan tipik bir fansın...Fotoğrafın kalitesini mpden önce lensinin kalitesi belirler bu durumda 8 MP güle oynaya 12 MPyi geçebilir ki L920deki 8.7 MP pureview kamera.Pureview teknoloji sayesinde o piyasadaki 16 12 13lerdek çok çok daha iyi performans verecektir.Sana anlatıyoruz tek çekirdek stabil yazılımlı bir cihaz 4 çekirdek androidli telefonla yarışabiliyor çift çekirdekli olanıda 4 çekirdekli cihazı geçecektir diyoruz hala L920den daha iyiler çünkü daha fazla donanımı var diyorsun...2 çekirdek bir Lumia 4 çekirdek bir Androidten daha iyi bir internet performansı verip daha hızlı açacaktır uygulamaları.Allah aşkına bilginizin olmadığı konularda fetva vermeyin ya.8 MP nereye 12den iyi olamıyo.Xperia S 12 MP bırak pureviewli 8.7li 920yi 8 MP L900ü geçemiyor...Sen hala neyi iddia ediyorsun.O gelecek bu gelecek diyorsun sonuçta şuan yok dimi ? Ocak Şubat gibide 4 çekirdekli Nokialar ve HTCler geliyor onlara ne diyeceksiniz acaba...
O Xperia S 12mp i 4s den de geride Bartu abim baktım bizzat ve karşılaştırmaları da var internette hatta bakmaları lazım :ah Bunun nedenini de çok açıklamıştım ama aynı şey var.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

gerekli bütün herşeyi yazmışsin abim :tebessüm: geçenlerde bi kamera gördüm su film falan çektikleri kocaman kameralardan üzerinde 6.1 megapixel yazıyordu şimdi kalkıp kimse diyemez o kamera 6.1 megapixel diye n8 veya xperia s veya iphone 4sin kamerası daha iyidir.

ismail

ismail

Üye

++ yani önce konulara hakim olmamız gerek :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

O Xperia S 12mp i 4s den de geride Bartu abim baktım bizzat ve karşılaştırmaları da var internette hatta bakmaları lazım :ah Bunun nedenini de çok açıklamıştım ama aynı şey var.

gerekli bütün herşeyi yazmışsin abim :tebessüm: geçenlerde bi kamera gördüm su film falan çektikleri kocaman kameralardan üzerinde 6.1 megapixel yazıyordu şimdi kalkıp kimse diyemez o kamera 6.1 megapixel diye n8 veya xperia s veya iphone 4sin kamerası daha iyidir.

++ yani önce konulara hakim olmamız gerek :)

:good: Bak arkadaş deseki Modern arayüz'ü sevmiyorum, bana uygun değil, marketi gelişmemiş neyse derim hatta destek çıkarım.Ama gidipte konu hakkında en ufak bilgisi olmadığı halde donanımı üstün diye daha iyi diyor ve bunun böyle olmadığını anlatmamıza rağmen hala ısrar ediyorsa cevap yazmadan duramıyorum açıkçası.O mesajı telefondan yazmasaydım görürdünüz siz o zaman :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
aaabi size teknolojiden uzaklaşın demişler siz ortamı...:D

• Beğen
ismail

ismail

Üye

:good: Bak arkadaş deseki Modern arayüz'ü sevmiyorum, bana uygun değil, marketi gelişmemiş neyse derim hatta destek çıkarım.Ama gidipte konu hakkında en ufak bilgisi olmadığı halde donanımı üstün diye daha iyi diyor ve bunun böyle olmadığını anlatmamıza rağmen hala ısrar ediyorsa cevap yazmadan duramıyorum açıkçası.O mesajı telefondan yazmasaydım görürdünüz siz o zaman :ehe

Hiç sevmem bende hadi şakasına laf atar olur ama :)
Ciddi ciddi diyo :)

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anlamayana itina ile anlatılır :ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve kullanıcıadları
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Uzuun Uzun Yazmak Isterdim .. Ama Soyle Bir Cevap Vereyim Sana ..

Konu basligi bir Olgu Degill .. 'Gorustur' .. Sozun Ozu .. :)

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi

bana bilgin yok diyorsun babamın hatrınamı actım bu konuyu! Dua et sayim var!j nerden biliyon sen daha gelmemiş telèfonun lensinin kotu olacagını? Alahaskına bi sus trğpaq e6

- - - Eklendi - - -

bende konuyu n70 dewm takip ediyorum tam bilgpı yazamıyorumj

- - - Eklendi - - -

kalbimi kırıyonuz :( bu konu öznel bişi :(

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

bana bilgin yok diyorsun babamın hatrınamı actım bu konuyu! Dua et sayim var!j nerden biliyon sen daha gelmemiş telèfonun lensinin kotu olacagını? Alahaskına bi sus trğpaq e6

Kardeşim sen ne saçmalıyorsun Allah aşkına ya...Az önce donanım her şeydir diyordun lafını yedin daha sonra Mp her şeydir demeye başladın yine lafını yedin şimdide lensinin iyi olmayacağını nereden biliyorsun diyorsun...LG'nin ne halt olduğu ortada.4 çekirdekli telefon çıkarır performansı ile Galaxy SII'yi geçemez.Ayrıca Lumia 920'deki normal bir 8.7 MP değil.Pureview 8.7.Yani 808'den sonraki en iyi performansı verecek olan cihaz en azından şimdilik.Babanın hatrı için değil fan olduğun için açmısın konuyu besbelli.

Önce düzgün konuşmasını öğren ondan sonra bana atarlan tamam mı abisi...Diğer atıp tuttukların hakkında neden konuşmuyorsun ? Hani 8 MP 12-13 MP'de iyi olamazdı diyordun çift çekirdekli cihaz 4 çekirdekliden iyi olamaz diyordun.Ne oldu onlara ?

• Beğen

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi
Neyse beyler 2 telefonda çıktığında bu konuda kapak edecem sizi

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

- - - Eklendi - - -

bende konuyu n70 dewm takip ediyorum tam bilgpı yazamıyorumj

- - - Eklendi - - -

kalbimi kırıyonuz :( bu konu öznel bişi :(

Bak kardeşim bilgin fazla yok tamam mı.Bunu sana adam gibi anlatmaya çalışmışlar mı çalışmışlar.Ondan sonra sen ısrar etmiş misin etmişsin.Üstüne ben sana uzun uzun anlatmışım mı anlatmışım.E sen hala ne diye söylediklerinde ısrar etmeye çalışıyorsun ki.Eğer bilgin konu açacak kadar yoksa bir süre haberleri oku bir şeyler öğren ondan sonra konu aç.Bizde zamanında bilmiyorduk ama gidipte yanlışımız hakkında ısrar etmiyorduk.Amacın bizi karalamak kendini haklı çıkarmak değil bir şeyler öğrenmek olmalı.Eğer öyle olmazsa alabileceğin en iyimser cevap benimki gibi olur.

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim sen ne saçmalıyorsun Allah aşkına ya...Az önce donanım her şeydir diyordun lafını yedin daha sonra Mp her şeydir demeye başladın yine lafını yedin şimdide lensinin iyi olmayacağını nereden biliyorsun diyorsun...LG'nin ne halt olduğu ortada.4 çekirdekli telefon çıkarır performansı ile Galaxy SII'yi geçemez.Ayrıca Lumia 920'deki normal bir 8.7 MP değil.Pureview 8.7.Yani 808'den sonraki en iyi performansı verecek olan cihaz en azından şimdilik.Babanın hatrı için değil fan olduğun için açmısın konuyu besbelli.

Önce düzgün konuşmasını öğren ondan sonra bana atarlan tamam mı abisi...Diğer atıp tuttukların hakkında neden konuşmuyorsun ? Hani 8 MP 12-13 MP'de iyi olamazdı diyordun çift çekirdekli cihaz 4 çekirdekliden iyi olamaz diyordun.Ne oldu onlara ?

abisi ha bide laf yemısım 920 s3 ü geçerse bikere lafımı yediğimi kabullenirim. pırığa

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Neyse beyler 2 telefonda çıktığında bu konuda kapak edecem sizi

Pureview teknolojisi hakkında bir bilgin var mı ? Dünyanın en iyi kameralı telefonu 808 Pureview modda 8 MP çekim yapabiliyor ve en başarılı çekimleride bu şekilde elde ediliyor.8 MP pureview modda diğer bütün kameralardan çok daha iyi çekiyor.Nokia'da 808'deki kadar olmasada standartlara göre iyi bir lens kullandı ve piyasadaki her cihazdan -808 hariç- daha iyi bir çekim yapacaktır.Gelsin telefon o zaman konuşuruz...Az önce bize her anlamıyla iyi diyordun noldu şimdi sadece kamerası iyi olacak demeye başladın ?

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi
not n70 yazhyorum yanlıs yazdığım zaman silemiyorum

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

abisi ha bide laf yemısım 920 s3 ü geçerse bikere lafımı yediğimi kabullenirim. pırığa

İnternet performansında yerden yere vuracağı performans olarakta üstün olacağı en koyu Android fanları tarafından kabul ediliyor sen hala ısrar ediyorsun.Bari marketi yetersiz de be kardeşim.IE10 kullanıyor 920 ne demek bu biliyor musun ? Tek çekirdekli Wp7.5'li Lumia Galaxy SIII'le yarışabilecek düzeyde 2 çekirdekli IE10'lu Lumia 920 ne yapar bi düşün be kardeşim !

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Haklısın en iyi telefon 3310 :d: :d:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları

Üst Alt