sasasahamza
Üye
Sadece sunu sormak istiyorum: Biz olur mu dedik?
olur dediniz
- - - Eklendi - - -
olur olur donanım ve sistemin uygun çalışması önemli olan yok isterse 4gb ram 3 hız olsun bi işe yaramaz
dalgamı geçiyon gardas yazım donanımdan sonra en gereklidir
- - - Eklendi - - -
kardes ikisindede aynı uygulamayı actın diyelim hangisinin donma ihtimali daha fazladır? Eger 8 mp 13 den daha iyi dersenizde cidden intar ederimkardeş sana şunu diyecem sende tek çekirdek var einstein de tek cekirdek var aranızda donanım olarak fark yok ama o dünyanın en zeki insanlarından biriydi yani senin alayacağı olay yazılımda bitiyor. Androidi şaha kalktıran yegane sebepte yazılım ve flash desteği ama işte bu sebeple gereksinim optimum 1 ghz WP8 De aynı olacak diye bir kaide yok
- - - Eklendi - - -
sonucta daha sistem istemesı fazla degistirmez ben yazılımdan once donanım en onemidir. Hangisinin daha iyi??0 earkadas guzel guzel anlatmis ama sanki yanli anlatmissin. birkac konuyu atliyorsun. 1-lg optimus g cikmadi ve suan karsilastirma yapamazsin. 2-ben suan n8 symbian kullaniyorum ve symbian bile android e gore daha az sisteme ihtiyac duyuyor ve mesela benim telim tek cekirdek symbian calisiyor ama android calismaz. o sebepten lumia 920 wmp8 daha az kaynaga ihtiyaci var. (henuz bunuda test edemedik). android her zaman daha cok kaynak kullanmistir. simdi 4 cekirdekli yarin 8 cekirdek yetmeyecek vs. 3- suanda lg yi bilmem ama samsung s3 bile lumiadan iyi.... yeni iphone cikacak daha cikacaklari sayarsak... - - - Eklendi - - - bir kopyalama yapsak herkes einstein olur fenami
![]()
- - - Eklendi - - -
s3 tıp berbattı bide 8 mp 13 ten iyi diyon . Dur intar edip geliyorum..wöyle kalkıp 13 megapixel diye onun kamerası bırak n8i lumia 920 den bile iyi olamaz. Ayrıca hatirlatirim 1gb ram 4 çekirdekli 1.5 ghz işlemciye sahip galaxy s3 ile 512 mb ram 1.4 ghz tek çekirdek işlemciye sahip lumia 900 yarışabiliyordu. Bu durumda demek gerekir ki herşey donanım değil. Ondan daha önemli olan stabilite denen birşey var.
.... yeni iphone cikacak daha cikacaklari sayarsak...
Bunun nedenini de çok açıklamıştım ama aynı şey var.
geçenlerde bi kamera gördüm su film falan çektikleri kocaman kameralardan üzerinde 6.1 megapixel yazıyordu şimdi kalkıp kimse diyemez o kamera 6.1 megapixel diye n8 veya xperia s veya iphone 4sin kamerası daha iyidir.
Bak arkadaş deseki Modern arayüz'ü sevmiyorum, bana uygun değil, marketi gelişmemiş neyse derim hatta destek çıkarım.Ama gidipte konu hakkında en ufak bilgisi olmadığı halde donanımı üstün diye daha iyi diyor ve bunun böyle olmadığını anlatmamıza rağmen hala ısrar ediyorsa cevap yazmadan duramıyorum açıkçası.O mesajı telefondan yazmasaydım görürdünüz siz o zaman 
ben anladım 
bu konu öznel bişi