nokia lumia 920 en iyi telefon olamaz.

Sponsorlu Bağlantılar

zappinger

Üye
papa biseyden anladigin yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: MertcaN9
SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Uyarı gelir

- - - Eklendi - - -

Ne 920 imiş arkadaş... Daha piyasaya çıkmadan ortalığı bu kadar karıştırdıysa... Çıktığında neler olur tahmin etmek istemiyorum

delta4598

delta4598

Üye
EN iyi CepTelefonuna Bu adresden ulasabilirsiniz

Seglopsi

Seglopsi

Üye
kamera ve ekran teknolojisinde şuan nokia dünyanın en iyisi, donanım olarakta yakın zamanda çıkacakları duyurulan en iyiler Lg Optimus G ve Htc J Butterfly. Yazılımda da Wp8 daha kullanılmadı fikrim yok ama bana iOS gibi görünüyor.
Bu özelliklerin hepsini toplayıp bir telefonda birleştirirseniz o ancak dünyanın en iyi telefonu olur. (gerçi L920'de adreno320 gpu 4 çekirdek, 2gb ram olsaydı benim gözümde L920 olurdu, neyse..)

L920 dünyanın "en hızlı" telefonu değildir diyebilirsin de "en iyi" tabiri tam olmamış.

Polymath

Polymath

Üye
Lumia 920 Dünyanin 1 numarası olsa dahi bir çok kişinin gözünde nokia artık yerin dibinde. Symbiandan insanları soğutmak için çıkardığı Fp2 yazılımıyla kendinden soğutmayı başardı. Güncellemeler özellikleri kısmak için değil var olanın üstüne daha iyi şeyler katmak içindir. Nokia ne yaptı her güncelleme ile özellikleri bir bir kıstı... Ben daha neden nokia alayım ki ? Bundan sonra müşteri memnuyetini ön planda tutan firmanın telefonu alacağımdan eminim. Ama bundan sonra Nokia asla. Nokia ilk önce adam gibi davransın müşterilerine sonra telefon satmaya baksın! Wp8 aldırmak için symbiandan soğutmaya çalıştı. Soğudukda ama unuttuğu birşey var, kendindende soğuttu :) Symbianlı telefona sahip olupta gidip tekrar nokia alana anlam veremem.. Gerçi bizim millete ne yapsada yaranır nokia :)

zappinger

Üye
Nokianin turkiyedeki imaji 3310 ve fakir telefonu sokaktan 10 tane adam cevir yeni nokia modellerini bilmez

bountykiller

bountykiller

Üye
Nokianin turkiyedeki imaji 3310 ve fakir telefonu sokaktan 10 tane adam cevir yeni nokia modellerini bilmez

Maddi durumu çok iyi olan binlerce insan nokia nın alt segment telefonunu kulanıyor. Fakir olduğu için
değil, işini
gördüğü için...

zappinger

Üye
Maddi durumu çok iyi olan binlerce insan nokia nın alt segment telefonunu kulanıyor. Fakir olduğu için
değil, işini
gördüğü için...
Onlar yasli adamlar

- - - Eklendi - - -

Kac tanesini gordunde binlerce diyon

• Beğen
Tepkiler: Polymath
SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
@polymath ... Symbian güncellemelerini nokia çıkarıyor ama wp güncellemelerini ms çıkarıyor... Güncellemelerin kötü olmaması için bi neden :) symbian öldü. Lumia satışlarını arttırmak için symbiani iyice kötü yapmaya çalışacaktır... Satış stratejisi

doctorrr

doctorrr

Üye
@Polymath ... Symbian güncellemelerini nokia çıkarıyor ama wp güncellemelerini ms çıkarıyor... Güncellemelerin kötü olmaması için bi neden :) symbian öldü. Lumia satışlarını arttırmak için symbiani iyice kötü yapmaya çalışacaktır... Satış stratejisi
anna-belle sonrası güncellemelerin alayı fiyasko...

Üst Alt