erko merko
Üye
Bir dakika bu testte s3 optimus g'yi gecmiyor. Oradaki yaziyi iyi okumanizi oneririm
Higher is better yani yüksek olan daha iyi demek ?
Bir dakika bu testte s3 optimus g'yi gecmiyor. Oradaki yaziyi iyi okumanizi oneririm
Hayir o anlamda soylemedim geekbench2'nin ne testi yaptigini belirtmek istedim
biliyorum itirazım da yok.
- - - Eklendi - - -
Higher is better diyor abi![]()

papa biseyden anladigin yok

Hayir o anlamda soylemedim geekbench2'nin ne testi yaptigini belirtmek istedim![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEN iyi CepTelefonuna Bu adresden ulasabilirsiniz
Haddini bilmeyi ogrendigin gun seninle de diyaloga girer tartisir konusuruz![]()

Symbianlı telefona sahip olupta gidip tekrar nokia alana anlam veremem.. Gerçi bizim millete ne yapsada yaranır nokia 
Nokianin turkiyedeki imaji 3310 ve fakir telefonu sokaktan 10 tane adam cevir yeni nokia modellerini bilmez
Onlar yasli adamlarMaddi durumu çok iyi olan binlerce insan nokia nın alt segment telefonunu kulanıyor. Fakir olduğu için
değil, işini
gördüğü için...
Onlar yasli adamlar
- - - Eklendi - - -
Kac tanesini gordunde binlerce diyon

anna-belle sonrası güncellemelerin alayı fiyasko...@Polymath ... Symbian güncellemelerini nokia çıkarıyor ama wp güncellemelerini ms çıkarıyor... Güncellemelerin kötü olmaması için bi nedensymbian öldü. Lumia satışlarını arttırmak için symbiani iyice kötü yapmaya çalışacaktır... Satış stratejisi
anna-belle sonrası güncellemelerin alayı fiyasko...
symbianı kimse almaz zaten taabi istisnalar dışındaAcaba symbiandan biktirilan adam birdaha nokia olurmu