yere bir kere düştü ve kırıldı bence berbat Benim ekran da öyle, bir kere yere düştü, tuz buz oldu.
zirtvirt Üye HaYalPeresT TM' Alıntı: yere bir kere düştü ve kırıldı bence berbat Genişletmek için tıkla ... Benim ekran da öyle, bir kere yere düştü, tuz buz oldu.
HaYalPeresT TM' Alıntı: yere bir kere düştü ve kırıldı bence berbat Genişletmek için tıkla ... Benim ekran da öyle, bir kere yere düştü, tuz buz oldu.
kaygisiz43 Üye Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Bende baktım ama bulamadım.Sadece bunu bulabildim buda pek ekranla alakalı değil ama olsun
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Bende baktım ama bulamadım.Sadece bunu bulabildim buda pek ekranla alakalı değil ama olsun
parberk99 Üye gorilla glass değildir nokia'nın kendisine ait bir camdır bende 620 vardı oradan biliyorum sakın ekran koruyucusuz kullanma acayip çiziliyor
gorilla glass değildir nokia'nın kendisine ait bir camdır bende 620 vardı oradan biliyorum sakın ekran koruyucusuz kullanma acayip çiziliyor
Makale_Helvetia Üye Konu Sahibi zirtvirt' Alıntı: Telefonunu kılıfsız kullanma, bazıları şurdan düştü birşey olmadı burdan düştü birşey olmadı diyorlar. Bu sözlerle gaza gelme derim. Benim de ekran kırıldı, teleservisten gittim değiştirdim. Genişletmek için tıkla ... flip cover kılıf var..kılıfsız kullanmam asla.
zirtvirt' Alıntı: Telefonunu kılıfsız kullanma, bazıları şurdan düştü birşey olmadı burdan düştü birşey olmadı diyorlar. Bu sözlerle gaza gelme derim. Benim de ekran kırıldı, teleservisten gittim değiştirdim. Genişletmek için tıkla ... flip cover kılıf var..kılıfsız kullanmam asla.