920 hepsine tek geçer mesajlarımda vardır çokta yazmışımdır yaklaşık 2 yıldır lumia 920 kullanıyorum yukarıda yazmışya arkadaşım 1 değil 2 değil 3 değil 50 kez düşürdüm o birşey değil hocam abartısız 1500 den fazla düşürdüm ve ilk aldığım günün 2. günü 15 metre yükseklikten demir merdivenlerden seke seke aşağıya çakıldı 1650 tl dedim uçtu gitti elime aldım tık yok ve abartısız ben bu telefona çok işkence yaptım -40 derecede derin dondurucuya attım 30 dakkadan fazla durdu hiç kapanmadı patronumla iddalaşıp lumia 920 ve iphone 4s si derindondurucuya attık iphone -15 lerde kapattı kendini ama bu cihaz -40 ı direk gördü idda ile yeğenimle kapıştık 3. katta oturuyorum bana iphone 5 şöyle sağlam böyle sağla dedi sinirlendim dedim kaça aldın ? 2200 tl dedi bende güveniyormusun 2200 tl ye dedim evet dedi tamam bende 1650 tl ye güveniyorum ver telefonu dedi uzattı kaptım telefonu koştum mutfak camına salladım 2 sinide yeğen abi ne b... yedin dedi dedim evlat 2200 e karşı 1650 tl sağlam olan kazansın sonucu merakmı ediyorsunuz

tahmin sizin ve 920 yi aldım alalı hiç ekran koruyucu ve kasa koruyucu takmadım halen şu anda masamda ve kıs kıs sırıtıyor inanmayacaksınız ama en ufak Çizik dahi yok ben hayatımda bunun kadar 2 telefon gördüm 1. ericson 628 ( üzerinden 90 larda çok araba geçirdim

2. nokia 3310 üzerine tanımam kim ne derse desin elimdeki cihaz şansmıdır yoksa özelmidir bende çözemedim hatta 4 ay falan önce eşime 925 aldım onuda eşim çok düşürdü hatta ilk düşürende benim

ama oda sapa sağlam ondada halen tek çizik yok anlayacağınız bazen her marka ve model bir birini tutmaz

ha İphone 5 e nemi oldu o kadar kasa koruması ve ekran koruyucusu telefondan geriye param parça bir ekran ve kasa kaldı yeğenim ne mi yaptı? ilk işi gidip sıfırından bir Lumia 1020 almak oldu