Samsung Galaxy SIII'ün ekranı neden bukadar dayanıksız ?

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
iphone da gorilla glass yok.. başka bircam vardı ama adını hatırlayamadım,şimdi

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Şimdi baktım dâ gorilla değilmiş ben gorilla de biliyordum . Tren ile ilgili bişey cami
Dedim ya helikopter camı diye :D Hızlı tren ve helikopter camındaki teknolojiyi kullanmış sadece.. :) Bir de aklıma geldi Steve Jobs dan mı bilmiyorum ama Gorilla Glass değil de sanırım Godzilla Glass kullanılmış 4 ve 4s de..Çünkü bu 2 cam türünden birinin kullanılmamış olması beni düşündürüyor çünkü Corning firması ile bildiğim kadarı ile yıllar önce anlaşması var..Corning firması da GorillaGlass ürettiğine göre ? Gorilla Glass ın zaten kırılmaya değil çizilmeye dayanıklılığı var o da bıcak ve sivri aletlere sanırım..Düşünce parçalanmayan cam yok..iPhone'nun da bence bir diğer dez avantajı dayanıklılık konusunda ekranı ısı ile işlem görülmüş camlar düşünce kolay parçalanmasının nedenlerinden biri de bence bu..Ama bana kalırsa Gorilla Galss abartıldığı kadar da işe yaramıyor bence :hmmm Gorilla Glass 2 yi çıkardılar ve Apple deli mi ki Corning firması ile çalışıyor ama Gorilla kullanmıyor var bir nedeni ama :hmmm

El-CD

El-CD

Üye
Hah iste ondan :D yine costrmussun :hmmm

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
lordufuk

lordufuk

Üye
sayın talip bey siz bence ne dediğinizi bilmiyorsunuz s3 gorilla glas ekranı var s2 normal ayıpdır günahtır bilgisiz haber vermek kötüdür:nono::kotu:

- - - Eklendi - - -

haha adama bak gerilla var diyiyor gerilla pkklıların aralarında konuştukları bişi hehe hihi :):kop:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
sayın talip bey siz bence ne dediğinizi bilmiyorsunuz s3 gorilla glas ekranı var s2 normal ayıpdır günahtır bilgisiz haber vermek kötüdür:nono::kotu:

- - - Eklendi - - -

haha adama bak gerilla var diyiyor gerilla pkklıların aralarında konuştukları bişi hehe hihi :):kop:
S2de gorilla var.

incitemfm

incitemfm

Üye
s2 şuana kadarki en sağlam akıllı telefon. s3ün problemi yanlardan düşünce ortaya çıkıyo. onuda becermek biraz zor olur heralde ben gözüm gibi bakıyom şahsen

MasteLaa

MasteLaa

Üye
s2 şuana kadarki en sağlam akıllı telefon. s3ün problemi yanlardan düşünce ortaya çıkıyo. onuda becermek biraz zor olur heralde ben gözüm gibi bakıyom şahsen

Öyle yapmalisin gorilla glass i millet saglam sanip korumuyor..gorilla kırılmaya degil cizilmeye dayanikli..artık bana öyle geliyor ki gorilla ya da guven azaliyor gibi..Surdan.cikariyorum ki apple telefonlarinda ısıl teknoloji kullaniyor dokunmatik hassasiyeti icin bunu yaninda Corning firmasi ile eskiden gelen sozlesmesi var ama nedense gorilla glass kullanmiyor bunu gectim corning gorilla glass 2 cikariyor..Ben gorilla felan bos verin iyi koruyun derim..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

En sağlam akıllı telefon,Lumia900 kardeşim ;)

technoshark

technoshark

Üye
Köşeden darbe alınca çatlıyor demekki, yani köşeden darbe almayacak cihaz aldımı gitti 600 TL yada ne kadarsa artık.

El-CD

El-CD

Üye

- - - Eklendi - - -

T9 kullaniyorum kardesim sikintin varsa cozeriz.

Üst Alt