iphone da gorilla glass yok.. başka bircam vardı ama adını hatırlayamadım,şimdi

Helikopter camı variphone da gorilla glass yok.. başka bircam vardı ama adını hatırlayamadım,şimdi
Daha doğrusu helikopter ve tren camlarındaki teknoloji 
iphone da gorilla glass yok.. başka bircam vardı ama adını hatırlayamadım,şimdi
Corning Gorilla Glass dı sanırımGerilla var.

Corning Gorilla Glass dı sanırım![]()
Dedim ya helikopter camı diyeŞimdi baktım dâ gorilla değilmiş ben gorilla de biliyordum . Tren ile ilgili bişey cami
Hızlı tren ve helikopter camındaki teknolojiyi kullanmış sadece..
Bir de aklıma geldi Steve Jobs dan mı bilmiyorum ama Gorilla Glass değil de sanırım Godzilla Glass kullanılmış 4 ve 4s de..Çünkü bu 2 cam türünden birinin kullanılmamış olması beni düşündürüyor çünkü Corning firması ile bildiğim kadarı ile yıllar önce anlaşması var..Corning firması da GorillaGlass ürettiğine göre ? Gorilla Glass ın zaten kırılmaya değil çizilmeye dayanıklılığı var o da bıcak ve sivri aletlere sanırım..Düşünce parçalanmayan cam yok..iPhone'nun da bence bir diğer dez avantajı dayanıklılık konusunda ekranı ısı ile işlem görülmüş camlar düşünce kolay parçalanmasının nedenlerinden biri de bence bu..Ama bana kalırsa Gorilla Galss abartıldığı kadar da işe yaramıyor bence
Gorilla Glass 2 yi çıkardılar ve Apple deli mi ki Corning firması ile çalışıyor ama Gorilla kullanmıyor var bir nedeni ama 
ondan derken hangisindenHah iste ondanyine costrmussun
![]()

Hizli tren cami![]()

S2de gorilla var.sayın talip bey siz bence ne dediğinizi bilmiyorsunuz s3 gorilla glas ekranı var s2 normal ayıpdır günahtır bilgisiz haber vermek kötüdür
- - - Eklendi - - -
haha adama bak gerilla var diyiyor gerilla pkklıların aralarında konuştukları bişi hehe hihi![]()
s2 şuana kadarki en sağlam akıllı telefon. s3ün problemi yanlardan düşünce ortaya çıkıyo. onuda becermek biraz zor olur heralde ben gözüm gibi bakıyom şahsen
s2 şuana kadarki en sağlam akıllı telefon. s3ün problemi yanlardan düşünce ortaya çıkıyo. onuda becermek biraz zor olur heralde ben gözüm gibi bakıyom şahsen
sayın talip bey siz bence ne dediğinizi bilmiyorsunuz s3 gorilla glas ekranı var s2 normal ayıpdır günahtır bilgisiz haber vermek kötüdür
- - - Eklendi - - -
haha adama bak gerilla var diyiyor gerilla pkklıların aralarında konuştukları bişi hehe hihi![]()
En sağlam akıllı telefon,Lumia900 kardeşim![]()

S2 yi yere carptim cizik bile olmadi ama Lumia yi deneme firsatim olmadi![]()