Microsoft Lumia 435 akıllı telefon 30 dolar altı fiyat etiketi ile satışta

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Lumia 435 akıllı telefon 30 dolar altı fiyat etiketi ile satışta
Akıllı telefon pazarında on dönemde farklı cihazlar sunulurken, fiyat açısında ise üst düzey donanım özelliklerine sahip olan modeller büyük ilgi gördü. Bu üst seviye cihazlar fiyat etiketi açısından da oldukça yüksek gelirken, bütçesi fazla olmayan teknoloji meraklıları ise daha düşük modellere yöneldi.



Akıllı telefon pazarında umduğunu bulamayan firmalardan birisi de Microsoft olurken, Nokia'nın cihaz ve servisler bölümünü satın alarak, pazara giren firma bir çok Lumia modelini pazara sunmuştu. Bu cihazlardan birisi de giriş seviyesinde yer alan Lumia 435 adındaki cihaz olurken, bu akıllı telefon ABD'de dikkat çekici bir indirim ile satışta.

ABD'nin önemli perakende satıcılarından olan Wallmart, Microsoft Lumia 435'i 28.75$ fiyat etiketi ile listelemiş durumda. Bu da daha önce cihazın sahip olduğu 47.73$ fiyata göre 19$ indirim anlamına geliyor.

Microsoft Lumia 435 akıllı telefon 4" büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahip .Cihazın ekran çözünürlüğü ise 480x800 piksel olmakta. 1GB sistem belleği içeren ve ayrıca 8GB dahili veri kapasitesi ile sunulan akıllı telefon çift çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 200 yonga setinden güç alıyor.

Cihazın arkasında 2MP kamera bulunuyor ve Selfie kamerası da VGA çözünürlük içeriyor. Windows Phone 8.1 üzerinde çalışan akıllı telefonun bataryası da 1.560mAh.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İyiymiş Tam Benlik Kapasitif Tuşlar Filan TR De Yok Heralde?
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Yeter sana 2 mp kamera on vga 1 gb bellek

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt