Haber Nokia, Here uygulamasi ile yüzünü tamamen WP´den ceviriyor mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bozulmak mı?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Valla resmi görünce bir tuhaf oldum. Hem üvey evlat hem bu hale gelmiş çok yazık. Bir tek sokakta mendil satmaması kaldı. Duygusallaştım ya, ben bir jilet atmaya gidiyorum gelen varmı?

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Ne bekliyordunuz acaba?
söylemek istediğim tam olarak o değil. Sotiylemek istediğim bu olaylar oldu ama Nokia buna rağmen 2013 yılın sonrasında da Microsoft ile birçok ortak faaliyet yürüttü. Konudaki açıklama doğru olabilir ama yeterli değil birde bundan sonrası var. Ayrıca bütün suç elop a yıkılmış ama sizce elop bunları tek başına mı yaptı ? Nokia hiçbirine razı değildi yani ? Nokia ya herşeyi elop yaptı. Bundan intikam almak isteyen Nokia da konudaki yorumlarda geçen Amerikan dolaplarından kurtulmak için Amerikan Google ın androidini mi kullanmaya başladı. Yani emrenin her fırsatta övdüğü n1 ile de Nokia hata yaptı. Eğer öyleyse de Nokia fanı olarak kendiniz ile çelişiyorsunuz. Hemfikir miyiz?

Emre

Üye
bir fırtına kopacak ama cıg kimin üstüne düşecek bakalım ;)
kücükler büyükleri yedi, büyükler pusuya yattı.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
microsofta küçükmü dedi o :D

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino ve Rock Ve Roll
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
söylemek istediğim tam olarak o değil. Sotiylemek istediğim bu olaylar oldu ama Nokia buna rağmen 2013 yılın sonrasında da Microsoft ile birçok ortak faaliyet yürüttü. Konudaki açıklama doğru olabilir ama yeterli değil birde bundan sonrası var. Ayrıca bütün suç elop a yıkılmış ama sizce elop bunları tek başına mı yaptı ? Nokia hiçbirine razı değildi yani ? Nokia ya herşeyi elop yaptı. Bundan intikam almak isteyen Nokia da konudaki yorumlarda geçen Amerikan dolaplarından kurtulmak için Amerikan Google ın androidini mi kullanmaya başladı. Yani emrenin her fırsatta övdüğü n1 ile de Nokia hata yaptı. Eğer öyleyse de Nokia fanı olarak kendiniz ile çelişiyorsunuz. Hemfikir miyiz?
Hani mecburiyet desek ;)
elop Nokia yı sadece rende yaptı yönetimde mecbur sessiz kaldı çünkü o paraya ihtiyacı vardı krizi kurtarmak için mecburdu
Ayrıca Nokia halen teknolojinin en büyük patentlerine sahip, bu arada Nokia Microsoft tan ayrılalı 8 ay oldu

Tanıdıgım bir kaç kişiye mail attım cevap gelsin ince datayları ile merak edenlere açıklayıcı paylaşım yapacağım ;)
Konuda kapanmış olur :)
Bakıyorum nerdeyse hergün aynı konular konuşuluyor son verilmeli biran önce ;)

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Abi 1520 güzel ya şu ana kadar 820 920 925 kullandım ama şuan 1520 kullanıyorum büyük ekran keyfi gerçekten mükemmel. Bide tvye ekranı yansıtırsan oyunlar filmler dahada güzel oluyor.:)

Tv ye ekran nasıl yansıtıyorsun

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
kim kime muhtaç mış göreceksiniz. bakalım Microsoft tek başına ne yapacak? wp7 hepiniz biliyorsunuz açıklamaya gerek yok?

Neden o halde satışı gerçekleştirdi yıllardır Nokia kullanıyorum eğer bir gücü olsaydı Wp ye bulaşmazdı symbian ile olmadı megoo olmadı bence N8 efsanedir ama belle çıktı yine olmadı Ms ye sattı kurtuldu ama Ms neden Nokia üretimine izin veriyor onuda anlamıyorum madem aldın ismini kullandırma yada üretecektin ortak olsaydın satmasaydınız

afwerker

afwerker

Üye
Tv ye ekran nasıl yansıtıyorsun
TV de Wirless Display (mirecast) özelliği var telefonumdan ekranımı yansıta girdiğimde tvyi buluyor eşleştiriyorum tvde oyun keyfi :D yapıyorum telefondan nette geziniyorsun tv ekranına bakarak. Güzel bişey 820 ve 920 de denedim onlarda yansıtma sadece pc için geçerliymiş.

xmustx

xmustx

Üye
Ya adam orada okunabilen bir belge paylaşmış.onu zamanında samsung yapmamışken neden nokıa yapar ? Microsoft en azılı rakibini alt etti bu kadar.ama to be countıned :D bekliyoruz

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
:blush:pardon ben bilgisayara paylaşmanın linkini vermişim :

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sanırım yeterince konuşuldu :tebessüm: :locked2:

• Beğen
Tepkiler: emz ve xmustx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt