Nokia HERE uygulamaları tüm windowsphone cihazlarda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdincpolat

erdincpolat

Üye
HTC 8X kullanıcısı olarak bu haritayı indiremedik :(
ios için bile çıkmış sorun nerde anlamadım

arkadaşlar bilen varmı neden olmadı
acaba telefonun ayarlar menüsünde dil ve bölge kısmındaki türkiye kutucuklarını mı değiştirmeliyim
mesela teelefonun arama tuşuna basınca bing masaüstü sürümü çıkıyordu ayarlarından mobil sayfa kısmını da işaretlesem hep masaüstrü çıkıyordu. lakin dil bölge kısmında tarayıcı dilini ingilizce birleşik krallık yapınca telefonun arama tuşuna bastıgımda bing mobil sürümü çalışmaya başladı acaba haritalar konusunda da böyle bir değişiklik yapmalımıyım.

kusuruma bakmayın wp8 de yeniyim bazı yazıları kaçırmış olabilirm

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Bunun here olması ve özellikleri ne

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
HTC 8X kullanıcısı olarak bu haritayı indiremedik :(
ios için bile çıkmış sorun nerde anlamadım

arkadaşlar bilen varmı neden olmadı
acaba telefonun ayarlar menüsünde dil ve bölge kısmındaki türkiye kutucuklarını mı değiştirmeliyim
mesela teelefonun arama tuşuna basınca bing masaüstü sürümü çıkıyordu ayarlarından mobil sayfa kısmını da işaretlesem hep masaüstrü çıkıyordu. lakin dil bölge kısmında tarayıcı dilini ingilizce birleşik krallık yapınca telefonun arama tuşuna bastıgımda bing mobil sürümü çalışmaya başladı acaba haritalar konusunda da böyle bir değişiklik yapmalımıyım.

kusuruma bakmayın wp8 de yeniyim bazı yazıları kaçırmış olabilirm

Arkadaşım mağazaya girip Here Maps, Here Drive+, Here City Lens diye arattın mı?

HERE Maps'e ulaşabilirsin.

Yada

HERE Maps için şu kodu:

HERE Transit için şu kodu kullanabilirsin.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
maalesef olmuyor verdiğiniz linklere tıkladığımda windowsphone sayfası açılıp ardından mağazaya yönlendiriyor here maps in sayfası açılıyor ama yükle seçeneği yok. Telefonun güncel olmayabilir diyor yada başka bir cihaza özel olabilir diyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maalesef olmuyor verdiğiniz linklere tıkladığımda windowsphone sayfası açılıp ardından mağazaya yönlendiriyor here maps in sayfası açılıyor ama yükle seçeneği yok. Telefonun güncel olmayabilir diyor yada başka bir cihaza özel olabilir diyor.
dil bolge ayarlarını usa yapıp birinci mesaja ekledigim lumia olmayan cihazlar için olan linke tıklarsan yükle secenegi gelir

gkcll

gkcll

Üye
nokia neden diğer markalara veriyor ki o zaman nokia farkı nerde kalıyor

erdincpolat

erdincpolat

Üye
dil bölge ayarlarındaki bir değişiklikle indirdim. Harita çalışıyor konum buluyor yol tarifi veriyor. Here Driver beta hata veriyor.
lisans uyuşmazlığı
navigasyon lisansınız bu ülke veya bölgede geçerli değil
MCC=286 kod veriyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
dil bölge ayarlarındaki bir değişiklikle indirdim. Harita çalışıyor konum buluyor yol tarifi veriyor. Here Driver beta hata veriyor.
lisans uyuşmazlığı
navigasyon lisansınız bu ülke veya bölgede geçerli değil
MCC=286 kod veriyor

Muhtemelen yazılımla telefonda mevcut harita uyuşmamıştır.
Yazılım ingilizce ama harita Türkiye :D

erdincpolat

erdincpolat

Üye
bende öyle düşünüyorum bekliyorum şimdilik zaten navigasyonla çok işim yok istanbulda kuryelik yapıyorum benim için dert olacak bir şey değil :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Analamadığım.Wpde nokia ayrıcalıkları vardı onun için seçenlerde olmustur Lumia yı ama kötü olmus herkese açılması ne ayrıcalığımız kaldı :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia'nın ayrıcalıkları sadece harita uygulamalarıyla sınırlı değil ki, daha pek çok özellik ve uygulama var. :oke:

erdincpolat

erdincpolat

Üye
aramızda ayrı gayrı varmı arkadaşlar bütün wp8 ler bizim

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

windman1981

windman1981

Üye
Ayarlar-Uygulamalar-Haritalar-Harita indir-ekle tıklandığında Kıta Avrupa-Ülke Türkiye haritası telefon üzerinde yüklü olan harita mıdır? Yoksa farklımı. 250 mb indirmeden önce bilgi almak istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt