Nokia HERE uygulamaları tüm windowsphone cihazlarda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia HERE uygulamaları tüm windowsphone cihazlarda

Nokia'nın mobil platformlar arasındaki rakipsiz uygulamalarından birisi olan maps servisi artik HERE adını aldı ve butun windows phone cihazlarin kullanimina acildi. Ayni zamanda firefox os'de de kullanilabilir olacagi aciklanan HERE icin bu videoyu izleyebilirsiniz.

[video=youtube;_Q8xuPoMW-Y]http://www.youtube.com/watch?v=_Q8xuPoMW-Y[/video]

Lumia olmayan cihazlar icin linkler

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve ANIL

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Evet güncelleme ile geldi şimdi güncelliyorum. Gerçi güncelleme elle yaptım wp yine uyarmadı.

ecel54

ecel54

Üye
Wp 7.8 e yok galiba

m542tf

m542tf

Üye
bende güncelliyorum.
Güncelledim

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bu uygulama cihazınızda kullanılamıyor diyor
mağaza girip bakınca duzeldi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bilen Göz ve Haritalar'ın HERE versiyonu Türkiye için mevcut ancak "Sürüş (Drive)" ve "Ulaşım (Transit)"in Türkiye versiyonu şu an için yok. :S

Drive da geleydi iyiydi yaw :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Wp 7.xx Icin Yine Yook .. =]

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Drive güncellemesi bana geldi.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Şuan tekrar kontrolünü yaptım Hepsi Türkiye ve Türkçe olarak seçili. Ve güncellemeyi marketten elle yaptım.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
benim markette yok neden acaba htc 8x kullanıyorum

nanotex

nanotex

Üye
Güncellemeleri bekleme ekranında görebilen var mı? Bende uzun zamandır güncelleme göstermiyor, elle yapmayacağım takıntım var. Kendisi gelsin

erdincpolat

erdincpolat

Üye

lşnke tıkladıpında markette açılmıyormu?

konu başlığındaki here maps linkine tıklıyorum, tarayıcı önce windowsphone sayfasını acıyor sonra markete yönlendiriyor, yalnız yükle kutucuğu yok sorun ne olabilir diye bir yazı var ona tıklıyorum. Ya cihazınızla uygun değil yada ülke bölge sorunu var diyor tel htc 8x en son yazılım güncellemesi de yapılmış vaziyette

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konu başlığındaki here maps linkine tıklıyorum, tarayıcı önce windowsphone sayfasını acıyor sonra markete yönlendiriyor, yalnız yükle kutucuğu yok sorun ne olabilir diye bir yazı var ona tıklıyorum. Ya cihazınızla uygun değil yada ülke bölge sorunu var diyor tel htc 8x en son yazılım güncellemesi de yapılmış vaziyette

lumia olmayan cihazlar icin link konuya eklendi.

komando04

komando04

Üye
teşekkürler abicim valla yaptım hepsini

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bana geldi hemde otomatik beta drive normalmi beta olmamasımı gerekir

charmingraul

charmingraul

Üye
Bende de beta yani normaldir beta yazması

IVI-Elia

Üye
Abi linklere basınca hiçbiri yüklenmiyor ve geliştirici ise Navteq .... Bi şey yazıyor.Tamam Navteq Nokianın harita servisi ama Nokia Collection a girerseniz hepsini bulursunuz.Nokia Corporation'a ait olanın sütüm numaraları aynı ve hepsi Türkiye için mevcut drive da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt