HERE Drive+ Yenilendi ve Beta Aşamasından Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Aynen ya yüklenmediği gibi olanı da sildim yüklenir diye nafile

alperen kutuk

Üye
güzell miiş hemen indiriym

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

recep288

recep288

Üye
Guncelleme yapamayanlar bolge seceneklerinden abd yi secip yapabilirler ben cok begendim tam surumu:)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sonunda bitti güzelmiş darısı yürümenin başına

skynet

Üye
Here maps'i güncelledim ama şimdi artık konumu bul dediğimde tepki vermiyor sizdede durum aynımı ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:no:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Here maps'i güncelledim ama şimdi artık konumu bul dediğimde tepki vermiyor sizdede durum aynımı ?

Bende bir sorun yok. :hmmm
Konum bul demeden kendi buluyor zaten ilk açılışta yerini. (Yeşil renkli nokta)

ozan_35

Üye
arkadaşlar güncelemeyi 01:04 itibariyle yaptım sonunda oldu

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Birşey sormak istiyorum benim here maps haritası eski harita Ali Sami Yen stadı var hala :) bu beni mutlu ediyor ama bazenleri eski harita olmasından dolayı bazen gerçekte yol olmasına rağmen haritada ev gösterdi bu yuzden bilmediğim istanbul'da istediğim yere biraz geç gittim nerden güncelleyebilirim haritaları? :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Birşey sormak istiyorum benim here maps haritası eski harita Ali Sami Yen stadı var hala :) bu beni mutlu ediyor ama bazenleri eski harita olmasından dolayı bazen gerçekte yol olmasına rağmen haritada ev gösterdi bu yuzden bilmediğim istanbul'da istediğim yere biraz geç gittim nerden güncelleyebilirim haritaları? :)

Bildiğim kadarıyla bunu Nokianın yapması gerekiyor. Hala symbian döneminden kalma uydu haritalarını kullanıyor. Örneğin benim oturduğum siteler uydu haritasında hiç yok. Tamamen boş tarlada oturuyorum :d:.
Birde bunun için Nokia ya baskı ve itirazlar yapmalıyız diyorum. :)

skynet

Üye

Bende bir sorun yok. :hmmm
Konum bul demeden kendi buluyor zaten ilk açılışta yerini. (Yeşil renkli nokta)

Hocam kendi bulmuyor ben bul dediğimde de tepki yok yani o yeşil nokta soluk bir şekilde bekliyor :hmmm

Konum ayarları açık bu arada yanlış anlaşılmasın :ehe

OozyStaw

OozyStaw

Üye
çok iyi be :tşk:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Uydu görüntüleri konusunda haklısınız bende bazen bakınca bu ne ya diyorum hele şehir dışından hangi ev diye bakıcam görüntü çok bulanık bazı yerin üstü bulut kaplı

- - - Eklendi - - -

Uydu görüntüleri konusunda haklısınız bende bazen bakınca bu ne ya diyorum hele şehir dışından hangi ev diye bakıcam görüntü çok bulanık bazı yerin üstü bulut kaplı

KenanK

KenanK

Üye
peki bu here drive ile here drive+ arasındaki fark ne ?

KenanK

KenanK

Üye
Sağolasın bilgilendirme için :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Hocam kendi bulmuyor ben bul dediğimde de tepki yok yani o yeşil nokta soluk bir şekilde bekliyor :hmmm

Telefonunuzun ayarlarından yada bulunduğunuz yerden kaynaklanıyor olabilir.
Uygulamadan kaynaklansaydı herkes aynı sorunu yaşardı sanırım :hmmm

• Beğen
Tepkiler: skynet
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

telefonu soft resetle tekrar başlamayı denedin mi? Bazen gps chipi kararsız kalır ve calişmayabilir. Yeniden başlatmak gerekir.

• Beğen
Tepkiler: skynet
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Evet symbianda neyse şimdide böyle.Bak yandexe panoroma koydu farklılık geldi :) 2 sene öncesini gostersede :D